Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ankica

0 bejegyzést írt és 197 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
November 9-én terjedelmes interjú jelent meg a New York Times-ban az amerikai Raymond Burke bíborossal, az Apostoli Szignatúra korábbi prefektusával. Az interjút a bíborossal Ross Douthat készítette. Az alábbiakban ebből az interjúból közlünk részleteket. *** [...] Douthat: [Mire az Apostoli…..
Az Oberzelli Ferences Nővérek rendfőnöknője szerint a németországi egyház "éjfél után öt perccel" jár a nők pappá szentelésének kérdésében, utalva arra, hogy egy ilyen esetleges újítás az Egyházban Németországon belül már most is megkésett lenne. "Az egyházunkon belüli nemi egyenlőség eléréséhez…..
ankica 2019.12.04 20:58:38
@Intersziti: Nem túl régen azt hiszem itt a katolikus válaszban olvastam hogy német ferences pap támadta, illetve felszólította a pápát hogy el kell fogadni a melegeket és a házasságukat szentesíteni kell. A végén kiderült hogy a német papok püspökök között rengeteg meleg van, többek között ez a ferences pap is és nem is tagadta, sőt büszke rá. Az legalább a csuhájában (szerzetesi ruhájában) volt de ez a nő, ha ferences nővér akkor hogyan lehet teljesen civil ruhában ami a rendjükben nem megengedett? A nyugati egyházak döntik be a Vatikánt azt hiszem. Ők már rég nem Isten szolgái, tisztelet a kivételnek.
Megvan a migránsok első, magyarországi halálos áldozata: a közbeszéd, az értelmes vita közügyeinkről, vagyis a politika maga...
ankica 2019.05.14 19:26:32
@math0: Éppen most válaszoltam neked anyukáddal együtt. ha anyukád hazudott akkor én is, mert tudod én analfabéta vagyok és anyukád segít. :-)))
ankica 2019.05.14 19:30:03
@math0: Na látod ez már nem fog menni, én egy analfabéta vagyok így nem tehetek semmit, ezért azt ajánlom lépjél a helyemre és indulás, itt már engedem anyukádat is, hátha jól fogja érezni magát veled. :-)))
ankica 2019.05.14 19:44:37
@math0: De mindezekért nem én vagyok a felelős hiszen anyukád tejét szívtam magamba mikor pici voltam. .-)))
Megmentette Manfred Webert, mert közölte, hogy nem támogatja...
ankica 2019.05.14 13:42:42
@kutyás majmok országa: Forditva gyorsabb lesz. :)))))
ankica 2019.05.14 13:43:25
@kutyás majmok országa: Forditva gyorsabb lesz. :)))))
3 dologgal is lábon lőtték magukat. ..
ankica 2019.05.09 21:12:57
@Sir Bates dö Hól: Volna kiket fel sorolni, de itt most maradok a saját ügyemnél, és válaszolok kérdésedre. Az ügyvédem, aki sok millió forintomat lenyulta és vérvörös.Ezt úgy tette meg, hogy egy súlyos balesetemben képviselt és mindent ő intézett, mert járni nem tudtam, és sok maradandó sérülésem van. hozzá utalták a kártérítést, amiből nekem 780000 ezer jutott. Azt gondolom hogy mindenhol mindenkivel ezt csinálják. rühhellem őket.
ankica 2019.05.09 21:32:55
@Sir Bates dö Hól: A vérvörös szó alatt azt kell érteni, hihetelenül mszp-s és képviselőjük is. Tudnék írni arról mit tesznek még, de inkább megtartom magamban és inkább kisírom magamból.
ankica 2019.05.09 21:37:06
@Sir Bates dö Hól: Semilyen vagyon ellopását sem közvagyon, sem magánvagyon ellopását nem szeretném legalizáltnak tekinteni. Erről is lehetne sokat írni, de most éppen nincsen kedvem, a mai napom sem volt egy jó kedélyű.
De nem 1950-ben, hanem 2019-ben. És nem Észak-Koreában vagy Türkmenisztánban, hanem Magyarországon. Ilyen már Kádár idején se fordulhatott volna elő. Ennél már akkor is szemérmesebbek voltak. De ahogy Kocsis Máté is megmondta, az igényesség és az intellektuális fölény(!!!) mindig is a jobboldali…..
ankica 2019.05.03 17:54:25
@ebella: Miért is át ez sokat az országnak? Talán azért mert túrórudit evett, öcsém nem semmi akik vagytok, remélem eltüntök 26.- után a levesbe és azt megesszük. A Miniszterelnök is egy ember sokunk közül, a normál élet talaján áll és igen neki is lehet túrórudit enni, sőt kell is. Azért szeretjük mert közülünk való és jó végzi a dolgát.
ankica 2019.05.04 11:39:47
@csüngőhasú norvégbáró: Ott voltál amikor néhány milliárdot pofán.....? Csak kérdezném mert ezt senki nem tudja bizonyítani, csak a büdös szájjal amit ki mondol szerinted az az igazság? A te oldalladon viszont bizonyítható az ezer milliárdok rablása , arról nem böfögsz? Az én cigányom a legjobb cigány akit valaha megismertem, és neked is, mert az országért mindent meg tesz és helyre hoz amit a tieid lenyúlt és tönkre tett. Pfujjjjj
"Csak mert valaki magyarnak születik, még nem lesz rögtön keresztény is."..
ankica 2019.04.24 15:37:34
@rasztaszív: Akinek nincsen hite, nem jár templomba, annak nincsen joga vádaskodni. Jegyezzed meg magadnak, az élet minden területére érvényes. Valaki egyszer csak meg talál és perre visz. Ott sem fogod érteni miért? Buta ember vagy és kész.
ankica 2019.04.24 15:39:14
@GNDL: Ahogyan gondolod.
ankica 2019.04.24 15:53:49
@GNDL: Ebben neked teljes mértékben igazad van és egyetértek, azonban itt egészen másról van szó, pontosan vádaskodásról. Erre volt ez a válaszom, ugyanis akinek nincsen hite és nem jár templomba az ne állítson olyasmit amiről fogalma sincsen mi történik egy mise, vagy Isten tisztelet alatt.
Zelenszkij retorikában tönkreverte Porosenkót, akiből elegük volt az ukránoknak, de most már a tetteknek kell következniük  Kínának van hosszútávú elképzelése, miként vegye meg kilóra a kelet-európai uniós tagállamokat, Brüsszel ezzel szemben maximum az öklét rázza  A jobb élet reményében…..
ankica 2019.04.23 12:46:24
@rallus: Tetszik a meglátásod.
ankica 2019.04.23 12:49:08
@Cycmen: Igaz amit írtál, azonban Angliát a valóságban is a pakisztáni és indiai maffia uralja.
Olvasva a kommenteket úgy tűnik, a helyzet sok esetben ugyanaz: egy idős ember ha bekerül a kórházba, az már csak egy halálra ítélt"kolonc". Édesanyám rendszeresen járt a háziorvos és szakorvosok által előírt vizsgálatokra. Ennek ellenére nem vették észre, hogy komoly…..
ankica 2019.04.16 15:55:27
Jól ismerem a Nyíregyházi kórházat, szintén édesanyámmal történt meg aki súlyosan szívbeteg. Trombózisa miatt folyton vízhajtót szed, ennek ellenére a víztől fulladt és azonnal be vitették a kórházba. Ott a vizet lehajtották róla de a láz és fájdalom miatt nem tudott enni csak mandarint mert vizet senki nem vitt neki. A mandarintól besárgult a szeme és nem nagyon tudott felkelni, az éhség és betegség nagyon legyengítette és persze a láz. fájdalomcsillapítót kért nem adtak neki, azt mondták alkoholistának nem jár. Majd éjszakára ment egy másik osztályos doktornő valakihez és akkor már hangosan kért segítséget ez a doktornő vitt neki egy tablettát amitől kicsit jobban érezte magát mert már nem érzett akkora fájdalmat. Másnap az orvos azt mondta hogy alkohol beteg és ez ezzel jár. Haza ment saját felelősségére és ment hozzá a házi orvos akinek elmondta, ő is levette a vért és Miskolcra küldte vizsgálatra ahonnan teljesen tiszta véreredmény érkezett meg. A házi orvos tudta ezt hiszen évtizedek óta ismeri, ráadásul kb. 40 éve nem ivott egy kortyot, se még a tesóm esküvőjén sem. Amikor megmutatta az orvosnak akkor azt mondta neki, önnek sárga volt a szeme és ez azt jelenti alkoholista. Anyukám meg mondta neki, hogy tőle miért nem kérdezte meg mitől sárga, ő megmondta volna hogy nem tudott enni, inni nem kapott és csak azt a mandarint ette amit vittünk neki mert teljesen ki volt száradva. Ma az egészségügyet át kellene nevezni halálgyárnak. Az orvosok és ápolók pedig a gyógyításra esküdtek nem a halál elősegítőjének. Szégyen Magyarországnak.
• Májusban az elégedetlenséget megnyergelő populisták csapnak össze az eddigi rend híveivel az urnáknál  • Közép-Európában nem ritkán a gyűlöletbeszédet és a diszkriminációt igyekeznek leplezni a "keresztény értékek" hangoztatásával • Orbán a magyarságkutatás engedélyezésével ideológiai koncot dob…..
ankica 2019.04.14 16:25:58
@taga20: 666 üdvözöl hamarosan meglátogat személyesen is, fogadd szeretettel az avasi tesvirekkel együtt.
ankica 2019.04.14 16:34:19
@taga20: Az infómat akkor szereztem, amikor veletek barátságot kötöttem egy ki időre, ott ismertem meg azóta távolról is felismerem. :))))
ankica 2019.04.14 16:38:03
@taga20: Szerintem nem keverlek össze, sőt. Olvasd el még egyszer mit írtam neked az fentebb.
• Az európai konzervatívoknak vigyázniuk kell, mert hatalomra segíthetik Salvinit és Orbánt, ha túl sokáig cirógatják azokat, miközben mindkettő az unió szétverésén dolgozik  • A brit toryk még beleköphetnek Salvini levesébe, mármint hogy az olasz szélsőséges politikus létrehozhassa az egységes…..
ankica 2019.04.12 23:31:22
@taga20: Anyukád neked van tudtommal, mit nem értek én hát azt nem amit szlovákiáról és sok baromságodról írtál, na azt nem értem. Azt korrigáltam pontosan azzal, ami megtörtént a valóságban tetszik érteni, mámoros agyú ...? Gazdád is neked van mert én a magam ura vagyok.
ankica 2019.04.12 23:52:52
@taga20: Komoly veszély a nacionalista erőltetés a vidéki suttyóknál. a vírust magadba hordozod és közben másba keresed, ha ha ha.
ankica 2019.04.13 00:10:26
@Belzebubo: Ha komolyan érdekel akkor mélyen nézzél utána a liberalizmus atyjának. Pontosan mikor, ki és honnan terjedt el Angliába és Franciaországba és szép sorba még Európába. A pápáról nem tudom miket hordott össze, de bármit is azt nem jól tette. Az országunk és az egész világ kifosztása leberálisok műve, azonban van itt
egy nagyon fontos kérdés, honnan ered ez a meghatározás hogy liberáis és valójában mit takar? A honfoglalásról csak annyit, soha nem volt honfoglalás, csupán hazatérés.
Nem kell politikai zseninek lenni ahhoz, hogy kiderüljön: kinek az érdeke az LMP külön indulása bármely választáson. Tavaly a Fidesz kétharmadát köszönhettük az állítólagos zöldeknek, most pedig Tarlós újrázásában érdekeltek...
ankica 2019.04.11 18:28:32
@lenörd hofstadter: Ugye befejezted a 6 általánost legalább, abból gondolom hogy igen mert írni tudsz, azonban lélek és agy nélküli torz szülött vagy. Javaslom kérjél segítséget a környezetedben ha már mindenáron hozzászólási vágyad van. Biztosan lesz közöttük aki korrigálja az általad leírni óhajtott mondatokat. Remélem hogy van olyan. Ha nincsen szóljál ajánlok valakit, de semmiképpen ne kezdjél neki egyedül.
A szlovák elnökválasztás üzenete: köszönjük az orbáni modellt, de nem kérünk belőle.   Nem árt ha rákapcsol Orbán, mert a magyarok súlyosabb gondnak tartják a kivándorlást és a korrupciót, mint  a migrációt. Nagy bajba kerül a magyar gazdaság, ha nem nem áll rá sürgősen az automatizálásra, mert…..
ankica 2019.04.03 22:04:52
@kunzoo: Ettől a nőtő semmi jóra nem számíthatunk. Most olvastam éppen hogy májustól nem énekelhetik a magyar himnuszt, a magyarok mert ha igen 7000 euróra büntetik őket.Szép kilátás, a tótoktól félnünk kell nem csak a románoktól.
ankica 2019.04.03 22:08:16
@munkasokolodacsap éjjen a demokracia: Miért vagy ennyire ideges, csak nem ettől a tyúktól?
Drága Tompikám! De még milyen drága - de ezt most hagyjuk… Csak akartam mondani, hogy mennyire igazad van: én például simán élvezem a napi 12-16, néha 20 óra munkát! Igaz, a sokasággal ellentétben nekem többféle munkám is van, és mindegyik egyben a hobbim is. Sokoldalú vagyok, majdnem mint a Lölő…..
ankica 2019.03.28 21:07:36
@MammyPress Média: Mindegy kiről szól ez a cikk, nekem így ahogyan van nagyon tetszik, mert abszolutt az igazságról szól. Történetesen én most éppen az egészségügynek vagyok a halottja egy súlyos baleset után, és valóban azt várom mikor hívnak az örök hazába, vérlázító ami itt megy ebben az országban.
CIVILHETES A sejk Habonyról 2015.12.09 13:29:22
Elnézve Habony Árpád Ibizán töltött kokainos szép estéjét, mely elárasztotta tegnap a netet és tudva azt, hogy ő csupán egy típust jelenít meg, mely ma eluralja a politikai valót itthon és külhonban, kérdezem: milyen európai értékekről beszéltek, melyet védeni…..
Hogy elkerülje a nyilvános megszégyenülést a magyar kormányfő még a kizáratás előtt elhagyni készül az EPP-t, de ezért még megpróbálkozik a zsarolással; Orbán még fölül is kerekedhet a Néppárton, már ha a populisták pártok jól szerepelnek az európai választáson és képesek lesznek összefogni; O1G -…..
ankica 2019.03.11 17:04:40
@taga20: Ezzel a hozzászólásoddal olyan mélyre ástad magadat hogy soha nem fogsz onnét ki mászni. Ezeket a szavakat tanították neked a másik oldalon? Kicsit kúlturáltabban kellene viselkedned ahhoz hogy változás történjen ebben a szerencsétlen országban. Meséljél már nekem arról amikor a baloldal volt hatalmon mit tett az országért a népért hogy jobb sorsa legyen? Nem veszed észre hogy játszanak velünk a jobb és a baloldal is egyformán. Ők röhögnek a markukba rajtunk azért hogy sikeresen megosztottak minket. Ébresztő legyen ma már ebben az országban mert lassan már semmije nem lesz a nemzetnek csak jó néhány mérhetetlenül gazdag politikus.Ebből meg az következik hogy visszatérünk az urasági időkre. Mikor lesztek képesek ezt felfogni?
ankica 2019.03.11 17:32:56
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Valamit nem értettél vagy én nem fogalmaztam helyesen 26 óra talpon állás után. Nálam nincsen gyurcsány horn orbán, nálam csak jobb és baloldal van mert ami most látható a politikában nem meg különböztethető csak így: jobb és baloldal. Ezidáig jobboldali szavazó voltam, ezidáig és nem tovább ugyanis nemrég akadtam külföldi oldalakon de éppen ma itthon is hogy mennyi mililárdtól szabadították meg az országot saját zsebre hát hánynom kell. Soha többé ezekből a régi liberális gazemberekből nem kérek. Csak remélek és remélek hogy lesz ennek az országnak egy tisztességes vezetője.
ankica 2019.03.11 18:06:58
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Te Magyarországon élsz vagy csak kötözködési kedved van? A jobbik mióta tartozik a jobboldalhoz, soha nem tartozott oda. A fidesz kdnp, ma a jobboldal a többi mind liberális baloldal. Mára már világos azt hiszem mindenkinek hogy egy kutya mind. Itt csak a hatalom megtartása vagy a másik oldalnál az átvétel dominál. Ez neked fura? akkor valahol nagyon le maradtál.
Az utóbbi napokban nagy kereslet támadt a katolikus egyház bírálatára, amiért Erdő Péter azt találta mondani, az egyház azért nem fogadhat be menekülteket, mert akkor embercsempészetet követne el. Ez a dolog nyilvánvalóan nem igaz. Az embercsempészetet csak…..
ankica 2018.02.14 17:00:38
@N. Barbie: Tökre igazad van.
ankica 2019.03.11 17:23:19
@Punxsutawney Mormota: Sajnos én nem ismerem a hit gyülekezet belső adatait de, akármivel is foglalkoznak és mit gyűjtenek be a tagoktól, nagyon sokat tesznek azért hogy a hitetleneket Isten útjára vezessék. Ezek után sokan szegényként kerültek közéjük és példa mutatóan segítették őket. A szomszédomba lakott egy ilyen család zárlat miatt leégett a lakásuk és totál felújították nekik és gyönyörűen berendezték az utolsó kanálig mindennel. A férjet szuper jó munkahelyre vitték dolgozni, a négy gyerek mellett az anyuka nyugodtan volt velük otthon. Csak tisztelettel tudok irántuk lenni.
Igen központi helyre fújták fel az üzenetet, pár száz méteren belül rendőrség, külügy, a Kúria és az EMMI épülete. ..
ankica 2019.03.08 14:24:37
@Helga Beauty Salon: Sok mindenben egyet értek veled, azonban a családtámogatást kiknek is adományozzák? Közvetlenül érintettek vagyunk benne ezért tutira tudom hogy az egyszerű dolgozó embereknek semmilyen támogatást nem ad. 3 gyerek mellett eddig semmit nem tudtunk igénybe venni, tehát marad az albérlet és a sok meló és a nélkülözés.
ankica 2019.03.08 15:27:58
@Helga Beauty Salon: Isten mentsen minket az ellenzékiektől, kínkeservvel éltük meg az idejüket és nagyon jó hogy véget ért egy időre. Mi semmit nem tudunk igénybe venni mert olyan teljesíthetetlen szabályokat írtak elő amit a mi fajtánk nem tud be vállalni. A 10+10 nél mi majdnem belekezdtünk az építkezésbe és ott is a bankok tettek keresztbe. Itt viszont sok miliárdos szó nélkül megkapta. Sok mindent végig jártunk eredménytelenül. Most is ki hirdették a támogatást de a bankok csak abban az esetben adják meg ha a nettó fizetésed 3 gyerek mellett eléri a közel ötszáz ezret, hát nem nekünk találták ki ezt sem. Orbán ezeket hogy meri ki jelenteni ja és ha vidéki viszonylatokat nézem a falusi csokkoknál az is megér egy misét, mert csak olyan faluban vehető igénybe ahol 5000 fő alattiak a lakosok és az elmúlt évben csökkent a lakosság száma legalább 1%-al. Ezt viszont secc perc alatt megoldják mert a cigókat bejelentik a rokonok és máris növekedés van. A világvégére meg 3 gyerekkel nem lehet elmenni mert akkor nincsen hová menni dolgozni, és egyébként is a városba születtünk. de egyébként minden másba igazad van.
Orbán a politikai antiszemitizmussal végképp elvetette a sulykot, ezért nem lehet tovább halogatni, hogy kirakják az Európai Néppártból;  A skandináv, balti, holland és luxemburgi konzervatívoknak végképp elegük van Orbán Viktorból, már a németek sem dédelgetik, de azért a szakítástól ők még…..
ankica 2019.03.06 21:35:32
@paraszthajszal: Tökéletesen jól fogalmaztad meg. Az EU-ban ugyan az folyik mint itthon az ellenzéknél. Lassan már nem fogjuk ismerni azt a szót hogy ellenzék mert elfognak tűnni még a térképről is, az EU ugyanaz. Pedig itthon is és az EU-ban is szükség lenne a hazáért valóban tenni is akaró ellenzékre, az EU-ban pedig az igazságos támogatókra.
Friss hír: az Orbán-kormány 1400 arab fiatalnak kínál ösztöndíjat magyarországi egyetemeken. Miközben magyar gyerekeknek erre esélye sincs. A Fidesznek tényleg Magyarország az első - jelszavakban. Valójában egyáltalán nem érdeklik őket a magyarok. Egyre kevesebb magyar fiatal jut be az…..
A lengyel kormányfő fél szemmel már az idei választásokra sandít, ezért nem megy el Jeruzsálembe a visegrádiak és az izraeli miniszterelnök mai találkozójára, de hát Morawieckinek is tekintettel kell lennie a maga újnácijaira; Trump azokat bátorítja EU -ban, akik a szervezet meggyengítésén…..
ankica 2019.02.20 16:48:37
@havrilla: Oké, a cikk írója meg menjen a levesbe jó mélyre.
ankica 2019.02.20 16:51:06
@Magánvéleményem: A helyesírás ne megy neki? Szerintem te össze kevered Orbánt Kunhalmi Ágikával, mert neki biztosan nem megy.
ankica 2019.02.20 16:57:00
@neko1967: Nem is tudtam hogy Demszky és társai Fidesz közeliek lettek volna.
• Washington Post: Trump alaposan melléfog, amikor lepaktál a liberális értékeket megtagadó kelet-európai államokkal, Orbán viszont azt hiszi, hogy Washingtonba Jeruzsálemen át vezet a legrövidebb út  • Merkel nagyívű beszédben állt ki az összefogáson alapuló nemzetközi rend mellett, elutasította a…..
ankica 2019.02.18 20:53:16
@F1 L M: Abban biztos lehetsz hogy nem fog meg bukni sem kedden, sem a következő évtizedben. A cikkben nagyon falsul hangzik hogy Izraelen keresztül akar bejutni Amerikába, ő nem akar bejutni oda mert már régen bent van.
ankica 2019.02.18 20:54:00
@F1 L M: Abban biztos lehetsz hogy nem fog meg bukni sem kedden, sem a következő évtizedben. A cikkben nagyon falsul hangzik hogy Izraelen keresztül akar bejutni Amerikába, ő nem akar bejutni oda mert már régen bent van.
Aki európai hazafi, az nem az Unió lerombolásán, hanem megmentésén dolgozik. Siralmas látlelet a  revizionista magyar politikáról, miközben a hatalom ügyesen megosztotta a magyar zsidóságot a Sorsok Háza ügyében.   A magyar közmédia módszeresen hazudik a nyugati migrációs helyzetről...
ankica 2019.01.31 19:55:46
@Helga Beauty Salon: Nagyon jó volt olvasni ezeknek a kevésbé értelmes emberek gonosz gondolataikat. Ember hiba nélkül nincsen gondolok itt Orbán Viktorra is, de ezektől bizony mentsen meg az Isten. A mai politikát ha végig nézem a világban, azt kell látnom talán az egyetlen vezető lehet Orbán közöttük, aki a legjobban vezeti az országot hála az égnek.
Egy éven belül a kormány mindent tudni fog rólunk, még a zoknink méretét is. Létrejött az összeesküvéselmélet-hívők rémálma. ..
ankica 2019.01.26 21:04:24
@morph on deer: Szeretném ha be is bizonyítanád hogy Orbán Putyin kezében van, jobb ha tőlem tudod, sokkal magasabb rendű kézben van! Itt azért én is szeretnék tőled kérdezni valamit, az előző kormányok kinek a kezében voltak, ha tudod a helyes választ ne habozzál, írd meg kérlek.