Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bovaryne

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert ma már senki sem kövér, itt már mindenki plus size. És engem egyre jobban idegesít. Felnézünk egy tervezőre, mert plus size kollekciót készít. Imádjuk, istenítjük és példaképnek tekintjük a plus size modelleket. Már van plus size fashion week, és most figyelj, indul az…..
Fasse gondolta volna, de végül így lett: panelben nyaraltunk a csajommal, még csak szabadságot se vettem ki, és tök jó volt.Az alapfelállást ismeritek: a Főgáz gecizésből nem adta vissza a felújítások után a gázt, mi meg egy idő után feladtuk a meccset (melegvíz nélkül élni…..
ágy - asztal - tv Nap kérdése 2010.10.21 11:02:44
A holnap reggel induló új nyereményjátékhoz kapcsolódik a mai kép.Mi lehet ez? ..
bovaryne 2010.10.21 12:13:39
Nagyszabású olvasásnépszerűsítő játékot indít kedden az orosházi Justh Zsigmond Városi Könyvtár Veszíts el egy könyvet! címmel. Az akció a szervezők reményei szerint országos szintűvé válhat. Erre garancia lehet, hogy olyan ismert irodalmárok és médiaszemélyiségek…..
VPG Könyvtár buddenbrook/próba 2008.03.06 16:22:00
Thomas Mann csodálatalos nagyregénye a Buddenbrook-ház. Az alcímében „Egy család hanyatlása”-ként jelölt regény Mann személyes emlékei alapján egy lübecki patrícius kereskedőcsalád hanyatlásának történetét követi nyomon négy nemzedéken át, a múlt század…..