Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andorkal

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a köztévé átalakításakor úgy döntöttek, hogy az m2 ifjúsági/gyerekadó lesz, vélhetően nem az alábbi orosz videóban mutatott zenés-táncos műsorszámra gondoltak a műsorszerkezet sarokköveként, de a remény hal meg utoljára, ugye.   ..
A török hódoltság határvidékének kegyetlen harcaiba engedett bepillantást egy Észak- Somogyban feltárt temető embercsont-anyaga. A fonyód–fehérbézsenyi temetőt az M7-es autópálya építéséhez kapcsolódóan 2003-2004-ben Gallina Zsolt és Somogyi Krisztina tárta fel. A…..
Sokszor először csak légi-, vagy műholdfelvételeken rajzolódnak ki azok a hatalmas méretű, közel hétezer éves árokrendszerek, amelyek közül a közelmúltban több, mint tucatnyit sikerült azonosítanunk Baranya megyében. A késő újkőkor idejére (Kr. e. 5000 - 4400 körül)…..
Mit tesz a Tesco-alkalmazott, ha a vevő a pénztár hibájából teljes árat fizetett a leértékelt lámpáért? a.) kiröhögi, ha szólni mer, meg is alázza b.) semmit c.) visszafizeti a különbözetet d.) visszafizeti a teljes árat A retorikai alakzatból sejthető, hogy a d.) lesz a jó…..
Andorkal 2010.03.12 12:14:13
@Dr Gregory House: Bizony, ha egységnyi idő alatt nincs meg a mennyiségi limit, akkor jön a leba. És az senkit nem érdekel, hogy miért nem volt meg a limit.
comment:com A mélység szörnyei 2010.01.20 16:30:00
Ha valakit érdekel a 'Budapest ostroma'-téma, akkor azonnal hagyja abba az olvasást, és kapcsoljon a Duna tévére, ugyanis épp egy dokufilm látható ott pont az ostromról. Amúgyis túl kevés szó esik arról, hogy Budapest mennyire megsínylette azt, hogy harctérré változott, lehetne…..
Amikor elkezdtem játszani a Nevermore 3-mal, először a zene vett le a lábamról: pont, mintha Vollenweidert hallanám, gyönyörű, nyugtató és felkavaró egyszerre. Aztán a kis fickó mozgását, ugrálását látva beugrott a nagy klasszikus, a Neverhood, ami ugyan nem grafika, hanem…..
1566 szeptember elején Szigetvár ostroma közben, 72 éves korában, valószínűleg köszvényben vagy agyvérzésben elhunyt Nagy Szulejmán, az Oszmán Birodalom szultánja. Belső szerveit az oszmán krónikások szerint valahol a szigetvári sátrában vagy annak közelében temették el,…..
Andorkal 2009.07.22 23:00:05
@Rive: ez a projekt közelebb áll a tényleges helyszínhez, sőt, már egy picit túl is futott rajta :D
A térkép egyértelmű, az ártér jobb oldalán, az út jobb oldalán. csak az út már nem a régi nyomvonalán fut.
Az a vicces, hogy van egy tuti tippem, de az nem a régi út jó oldalán van, ha betartunk minden feltételt, akkor pedig a TMB park helyén (esetleg attól kicsit Nyugatabbra) felel meg minden feltételnek.

TMB park mint ötlet? történt ott valami régészeti megfigyelés?
Hosszas előkészítés után, nagy várakozással vágtunk bele 2008 februárjában Pécs belvárosának négy nagy tere közül a Kossuth tér teljes területére kiterjedő megelőző régészeti feltárásba. A munkálatokat egy ide tervezett mélygarázs építése tette szükségessé több…..
Andorkal 2009.06.25 17:54:13
Vajon mivel lehet rávenni arra valakit, hogy odaadja egy idegennek jelszavát, jelszavait? Egy nemrégiben készített felmérés szerint a nők majdnem fele egyetlen tábla csokoládéért odaadja a kulcsokat. A pasiknak csak 10 százaléka. Persze nyilván mások lettek volna az arányok, ha nem…..
comment:com Feltámadás a fotelban 2008.03.23 15:05:00
A Zone Europával és napi férfinkkel, Anthony Hopkinsszal ajánlatos kezdeni a húsvét vasárnapi fenéklapítást. A Napok romjaiban (17:40) Hopkins egy lojális komornyikot játszik, aki szerelmes lesz az új házvezetőnőbe. De a Filmmúzeumon is eltölthetünk egy-két órát a Meghökkentő…..