Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BMP87

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TNT bejelentette, hogy megegyeztek Noah Wyle-val, a Könyvtárossal, a szegény ember Indiana Jonesával, és tízrészes sorozatot forgatnak a méltán népszerű cékategóriás kalandfimekből. Az egyelőre The Librarians címre hallgató sorozat (vajon Titkok könyvtárai lesz a…..
Judy Davis helyére a Trónok harca Lady Starkja érkezik szart kavarni a 24-be. A karaktere neve Margo, és egy notórius brit terrorista felesége. A hír ennyi, az évad május 5-én indul. ..
Ez a videó tegnap ment le az amerikai HBO-n a True Detective előtt, és máris itt vigyorog magyar felirattal. Jó lesz ez az évad, nagyon is jó.  ..
BMP87 2014.02.11 20:26:05
@Phelsuman: ott csak a szineszno arrol mesel, hogy a kesobbi egyeb szerepeikor, ha eskuvoje lesz, biztos nem ilyen grandiozusra fogjak tervezni...
comment:com A nap képe 2013.12.17 17:18:27
Nem azért, mert olyan fasza, hanem mert Denis Leary új sorozata, őt meg szeretjük.    ..
Lottónyertesnek lenni csupa móka és kacagás, ugye, hárommilliárd forinttal könnyen viccel az ember. Nyugi, nem én nyertem, akkor most nem írnék, hanem tényleg részeg lennék, de ez most nem tartozik a tárgyhoz. Az ABC idén egy újabb olyan sorozattal próbálkozik, ami a Six Degrees…..
A BBC őszi drámasorozatainak promóját elnézve nem találok köztük olyat, ami nem érdekelne. Na jó, a Ripper Street majd darálásra lesz eltéve, de például elkezdtük nézni a csajommal a What Remains-t, és máris jobban érdekel a folytatása, mint a Dexter vége, pedig csak két…..
BMP87 2013.09.04 19:05:12
@búbánatos aszottmajom:

Tennant jatszhat tobb sorozatban, hisz az angoloknal eleg 3-6-10 resz/szezon igy van ido tobbet forgatni. Amugy javitsatok ki, de Broadchurch nem is lehetne benne a promoban hisz az nem BBC sorozat hanem ITV...

sixx meg egy mazlista ficko :)
Az HBO bejelentése csak annak lehet meglepetés, aki az elmúlt évet barlangban töltötte: az agyonsztárolt és a sajtóban orrvérzésig futtatott Trónok harca megkapta a negyedik évados berendelést is, immáron hivatalosan ugye, mert a színészek már hetek óta boldog boldogtalannak…..
Jeremy Clarkson, a Top Gear egyik műsorvezetője nem először került bajba szókimondósága (mások szerint gyökérsége) miatt. Az egyébként rendkívül vicces Clarkson a kamionsofőröket kurvagyilkos elmebetegeknek hívta, egyik műsorvezető társa a mexikóiakat lusta tacózabálóknak…..
Erős lehet a Fox pilot-felhozatala, egyébként nem kezdenének ilyen vad dúlásba az évad vége előtt. Két sitcom és három dráma kapott kaszát, ezek közül meglepőnek egyiket sem nevezném, de az egyik idei újonc távozásának nagyon nem örülök. Nem folytatódik tehát a Traffic…..
A BBC az Outcasts címűá sci-fit, a Sky Living HD a Bedlam című természetfelettis drámát vezette elő - amint megnázzük a pilotokat, megírjuk a véleményünket. Addig is két videó. ..
BMP87 2011.02.08 21:51:49
@Waldi!: Sajnos az nem Kelemen volt, hanem Kellerman, lasd stablista...
Nyakunkon az amerikai tévés évad premierje, jövő héten két újonccal és számos visszatérő sorozattal indítja a bulit a CW, így a következő tíz napban egyre több promóképes poszt lesz, a mai például a Chuck negyedik évadának első epizódjából mutat meg pár jelenetet. ..
A TvSquad hozott ma le egy listát azokról színészekről, akiket a blog szerzői tűzön-vizen át követnének, bármilyen ótvar sorozatban is vállaltak szerepet. Jómagam is ragaszkodom néhány színészhez, rendezőhöz és íróhoz, akik, ha feltűnnek egy-egy sorozatban akár csak…..
Itt az uborkaszezon, a nyári nyugalom ideje, amikor semmi nincs a tévében, lehet darálni az évközben felhalmozott Smallville-Supernatural epizódokat, kényelmes tempóban, hiszen reggelente Jim bácsi nem küld semmit, igaz? Frászt. Az utóbbi évek egyik legizgalmasabb nyara kezdődik el…..
Több olvasónk is kérdezte, hogy vajon melyik nem fizetős tévéadóra, és mikor érkezik majd a The Pacific, az HBO második világháborús minisorozata, mert vannak köztük olyanok is, akik nem HBO-előfizetők, viszont lérdekli őket a téma. Nos, az HBO-tól kapott tájékoztatás szerint…..
Sok olvasónk jelezte, hogy a Pacific amerikai és magyar verziója egy apróságban eltér egymástól, mégpedig az Elit alakulatban megszokott, és a történetet még hitelesebbé tevő kisfilmben, amiben a veteránok mondanak pár szót a hadszintéren töltött napokról - az adott epizód…..
Az előző heti rész nagyon magasra tette a lécet, a Recon című epizódnak így volt mihez felnőnie. Szerény véleményem szerint - ha a Michael Emerson múlt heti, valóban egyedülálló játékát nem számítjuk - semmi szégyenkeznivalója nincs az eheti produktumnak sem. Spoileresen…..
comment:com Langyos, unalmas este 2010.03.04 16:33:00
Ma este folytatódik a Géniusz, az alkimista című új sorozatunk, aminek első részét sajnos nem sikerült megnéznem, de rögzítettem digitális izémmel, amit a kábelszolgáltatóm a lakásba hozott, így majd hétvégén, egyben tudom le a témát (azért kommentekben lehetne jelezni, hogy…..
Amikor először hallottam a Defying Gravity című sorozatról, rögtön mellékeltek is figyelmeztető címkét a Variety-ben: "olyan, mint a Grace klinia, csak egy űrhajón". (Ezen persze nem szabad csodálkozni, hiszen a sírós-picsogós kórházsorozat egyik exec. producere a…..
Az autós műsorok non plus ultrájának tartott brit Top Gear tegnap este azzal indította a még a hozzám hasonló gépjárművek ellen beoltott laikus lámerek számára is rendkívül szórakoztató műsor 13. évadát, hogy leleplezte a Stig nevű, eddig csak bukósisakban mutogatott…..
BMP87 2009.06.22 13:33:20
@Kixx:
Igen a TV6-s hangalámondás az botrányos, ennél már a feliratos BBC Prime-s verzió is jobb lenne.

Amúgy lesz Top Gear hogyvolt? :D
Ősszel kerül adásba a BSG újabb, és egyelőre úgy tűnik, sajnos utolsó kiadása (a Capricát leszámítva), a The Plan című tévéfilm, melyet Edward James Olmos rendezett, és az eredeti szereplőgárda nagy részét felvoultatva avat be majd minket a Cylonok tervébe, abba, amiről már…..
BMP87 2009.06.22 12:30:08
@Hamlet:
Mini nélkül az első évad nem volt egy kicsit érdekes, illetve hiányos?

Off topic: nem tudjátok, a különleges összes részt tartalmazó DVD kiadás, amit már töbször reklámoztatok megjelenik valahol Region 2 DVD-ban? Vagy BlueRay-en Európában (nem is tudom ott vannak ilyen érthetetlen Régiók?)? Illetve benne lesz a Plan?
Regeteg hírünk van még az upfronts-ról, amire szinte már nem is marad infó, ha így haladunk (nem feledni, hétfő - Fox, kedd - ABC és NBC, szerda - CBS, csütörtök - CW). Na jó, a végleges menetrendről és a berendelt újoncokról innen fogunk tájékozódni, de annyi minden …..
BMP87 2009.05.18 13:53:01
@3nt3rth3m4tr1x:
"Majd letöltöm, de pénzt biztos nem adok érte."

Ha ennyire biztos vagy benne, hogy szar lesz, akkor ne töltsd le! De ha mégis kiváncsi vagy rá, legalább vedd a fáradtságot és nézd meg moziban vagy várd meg míg a retek klub leadja.
Miközben minden, a tévés szakmában elismert szaklap vagy szakíró egy legyintéssel elintézi a Fox idei sci-fi péntekjét adó sorozatduó következő évadának lehetőségét, az alkotók és a csökönyös rajongók (mi is) úgy vannak fele, hogy míg a csatorna hivatalosan be nem jelenti…..
Pénteken este egy duplarésszel végleg bevonult a sorozattörténelembe a Battlestar Galactica, bár azt hiszem elég sokáig fognak még vitatkozni a rajongók arról, hogy akkor ez most tényleg űberfasza sorozatbefejezés volt-e, vagy csak egy szar mindfuck. Az biztos, hogy sem a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.03.19 10:00:00
A CBS hivatalosan is bejelentette, hogy még három évadot kér a Two And a Half Men-ből, és kettőt a The Big Bang Theory-ból. A két sorozatot jegyző Chuck Lorre hirtelen a sitcomvilág pápájává vált. Steve Wozniak, az Apple egyik alapítója és jelenleg a Dancing with the Stars…..