Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andyka77

4 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1900. Új fajta tűzoltósisak tesztje Németországban..
charivari Tina Turner 75 2014.11.27 23:11:32
Tina Turner november 26-án betöltötte a 75-öt és bár 2009-ben végleg visszavonult, még mindig a rock&roll egyik olyan nagyasszonya, akit tisztelni kell. Tisztelni és imádni. Mert Tina még most is elképesztően ott van, Svájcban él, nagyokat bulizik és tavaly hozzáment…..
Múlt héten már volt egy posztunk, amit kiakadt ügyfél helyett egy ügyfélszolgálatos írt hasznos tanácsokkal a köz javára. Ezúttal egy korábban Ferihegy legnagyobb földi kiszolgáló cégénél check-in agentként dolgozó ("ő az a hülye, akivel üvöltözhetnek az utasok…..
A ROCK! Europe stábja az idei Szigeten is gyűjtötte a rockzenei relikviákat. Természetesen a több, mint 70 zenei relikvia között talán a legizgalmasabbak a brit zenei legenda, az Iron Maiden tagjainak és a szintén brit Muse tagjainak az aláírásai.A létesülő zenei múzeum és…..
andyka77 2010.08.28 22:48:40
Egy régi motorost mutatunk ma be, Bolgár Lacit. Nincs focista, akivel az elmúlt közel 40 év alatt ő ne találkozott volna. És autogramot is kért tőlük.Mióta gyűjtesz autogramokat? Hogyan kezdted a gyűjtést?1973 óta kizárólagosan foci autogramokat gyűjtök. 1988 és 2004 között…..
andyka77 2010.04.08 11:53:35
A legnehezebb feladat mindig valamelyik királyi család egyik tagjától autogramot kérni. Királyok, királynők, hercegek és hercegnők nem küldenek hiteles autogramot postán. Nagyon nagy gyakorlattal, helyismerettel és tapasztalattal meg lehet oldani, hogy a gyűjtő egyáltalán a…..
Az imént olvastam a hírt, miszerint a Manchester United menedzsmentje megtiltotta a klub focistáinak, hogy autogramot adjanak. (A hír teljes egészében e poszt végén olvasható.)A hír indoklása elgondolkodtatott és arra jutottam talán érdemes erről a kérdésről itt a blogban pár…..
andyka77 2009.02.24 20:36:41
@Before: én a helyedben mindet megtartanám.............:)))))))))
igaz, én sohasem adnék el semmit... max ajándékozni szoktam, ha több van valmiből és látom, hogy a másiknak nagy kedvence az adott sztár, híres ember és nagyon szeretné azt az aláírást.
A minap egyik klubtagunkkal készített riportot az RTL Klub Fókusz című műsora. Andi megosztott néhány kulisszatitkot a gyűjtéssel kapcsolatban. Megtudhattuk, hogy igencsak embertpróbáló feladat egy-egy autogram megszerzése, sokszor hiába vár órákat a gyűjtő, de egészen…..
Elképesztő küldeményt hozott a posta a minap a klubhoz. Gyűjtőtársunk írásban interjút készített Martin Sheen-nel. Megtudhatjuk belőle, hogy Sheen 1962-ben Philadelphiában írta élete első autogramját és hogy napjainkban 30-35 rajongói levelet kap hetente. A teljes sztori alább…..
Árpi bácsival kapcsolatban írhatnék életrajzi adatokat, tényeket, de úgy döntöttem, inkább leírom személyes élményeimet. Először 1996-ban találkoztunk a Budapesti Könyvfesztivál megnyitóján, kedves volt, közvetlen, leginkább a nagyapámra emlékeztetett, semmint egy…..
Az imént bukkantam rá az interneten erre az érdekes cikkre, mely szerint Tim Curry Budapesten járt a napokban, teljes titokban, s a szerencsés kevesek, akik aznap este a kocsmában felismerték, be is gyűjtötték az autogramját. Curryt többek között a Reszkessetek betörők 2., az Oscar,…..
1969-ben, az Apple ház tetején adott utoljára nyilvános koncertet a Beatles. A Beatles autogramokat érintőlegesen már megmutattuk itt a blogban, ma a kerek évforduló alkalmából, egy klubtársunk levele nyomán visszaemlékezünk Paul McCartney 2003-as budapesti fellépésére és az…..
Ma van Monaco nemzeti ünnepe, 1297-ben ezen a napon kiáltották ki Monaco függetlenségét, miután François Grimaldi és katonái ferences szerzetesnek álcázva elfoglalták az erődöt. A nemzeti ünnep alkalmából a jelenlegi uralkodó, a 2005-ben trónra lépett II. Albert főherceg…..
50 éve a Moncada laktanya puskalövés nélküli elfoglalásával győzött a kubai forradalom. Ebből az alkalomból ma bemutatjuk a forradalom főszereplőjének, Fidel Castronak az aláírását, mely a gyűjtők körében világszinten az egyik legkeresettebb autogram. Castro aláírása az…..
Ma egyik alapító klubtagunk, Andyka írását közöljük. 15 éve gyűjtök autogramokat. Tudományosan sohasem foglalkoztam ezzel témával, mindig csak mentem a hírességek után, így a személyes találkozásokról írnék pár sort. Elöljáróban megjegyezném, több ezer autogramom van -…..
andyka77 2008.12.22 14:42:14
bocs, kopaszmercis, hogy neked nem válaszoltam, de mi is a kérdés. hogy hogyan lehet találkozni olyan sztárokkal, akik még a vécére is testőrrel mennek? vagy nem értem...

schokobanane: mint írtam az elején, annyi minden történt már ez ügyben velem, ha mindent részletesen leírnék, hát bizony rengeteg időbe telne.
szóval:
stipe - nincs testőre, nincs ki vigyázna, hogy a közéle kerülj. ez előny. viszont akárhányszor odamentünk hozzá, még csak nem is reagált a kérésekre. Nem nagyon figyel emberekre, autogramot ritkán ad, közös képet viszont enged, ha jobb kedve van. Morózus emberke.
sting - amikor először találkoztam vele, csupán pár rajongója várta és én. jött ki a hotelből, rájuk sem hederített. aláírást úgy adott, hogy a papírt és a tollat a kezébe adtam - szinte a szó szoros értelmében. jópár barátom viszont úgy járt vele, hogy fuckingolt és kiköpött, mikor odamentek hozzá. egyszer találkoztam vele úgy, hogy minden kérést teljesített és szinte még mosolygott is a közös képen. ez akkor volt, mikor legutoljára, hajnalban érkezett bpestre és valszeg nem számított rá, hogy várni fogják. de ez a hajlandóság sztem csak a meglepettségnek szólt.
malkovich - pár éve csupán egy napot töltött bpesten. odamentünk hozzá a bizonyos kéréssel. általában megkérdezi, hogy gyűjtó-e a vele szemben álló, de ha képet akarsz aláíratni vele, akkor hiába mondod, hogy nem, nem írja alá. a fixa ideája, hogy ezeket eladja mindenki az e-bay-en... fotóra egy bécsi barátunknak állt be, akitől szintén megkérdezte, hogy gyűjtő-e, erre barátunk csak ennyit mondott: igen, gyűjtöm a fotókat, különösen a nyaralási képeket. mivel erre nem tudott mit mondani, engedte a fényképet...
amúgy ha megnézed, a legnagyobb sztárokkal (és paul mccartney, elton john és hasonló kaliberekre gondolj) a rajongóik csak nagyon ritkán találkoznak, így a rajongói oldalak nem azzal vannak tele, hogy ezeket a találkozásokat világgá kürtöljék:)
1950. december 19-én hagyta el Tendzin Gjaco, a XIV. Dalai Láma a kínai invázió miatt Tibetet, azóta az indiai Dharamsalában él száműzetésben. Ebből az alkalomból közzétesszük egy klubtagunk élménybeszámolóját arról, hogy hogyan kért autogramot az Érinthetetlentől…..
andyka77 2008.12.19 10:51:41
Én is csak alátámasztani tudom, hogy fantasztikus ember a dalai láma. Hihetetlen a kisugárzása, olyan nyugalmat áraszt, mint senki a világon!
Én 2000-ben találkoztam vele. Az interneten olvastam, hogy mikor érkezik és a barátnőmmel kimentünk eléje. Rengeteg biztonsági őr, kormányőr, rendőr, fotósok, tévé és néhány érdeklődő - egy ázsiai házaspár, egy buddhista szerzetes, egy anyuka a gyermekével és mi ketten. Az ázsiai hölgy megkérdezte a rendőrt, aki elénk állt, hogy kezet szabad-e fogni Őszentségével. Rámordult a rend őre, hogy na még mit nem. Következő kérdés: és puszit lehet neki adni? Erre a morcos közeg: meg ne próbálja, mert elvezettetik. Szóval így indultunk neki a találkozásnak. Aztán kinyílt az ajtó és kilépett Ő. Akkor már mindenkire legalább 4 rendőr jutott, esélyünk alig volt bármire is. Sikerült szembehelyezkednünk az ajtóval és megbeszéltük barátnőmmel, hogy ő lengeti a tibeti zászlót, én meg megpróbálom benyújtani neki a tollat és a könyveket aláírásra. Szerencsénkre a láma azonnal észrevett minket, odajött hozzánk, megkérdezte, hol írjon (megjegyzem gyönyörű az aláírása), majd nyújtotta a kezét, kezet fogtunk és megáldott. Mindez olyan egyszerűnek és természetesnek tűnt, mintha egy régi ismerőssel találkoznánk. Elbúcsúztunk, majd folytatta útját. Jött az ázsiai pár, akik akkor már sírtak a meghatottságtól. Kezet fogott velük, majd az asszony egy hatalmas puszit nyomott az arcára. Erre Ő csak mosolygott és megáldotta. Amikor az anyukához ért a gyermekkel, akkor felemelte a kicsit és megsimogatta. Utoljára jött a buddhista szerzetes, aki előtt a láma leborult!
Aztán miután mindenkitől búcsút vett, beszállt a kocsijába, integetett és elhajtottak.
Életem egyik legnagyszerűbb élménye volt.
Nicolas Cage budapesti villámlátogatásáról már írtunk előző hónapban, a sztár most visszajött az osztrák forgatási helyszínekről, s tudomásunk szerint egészen februárig itt lesz hazánkban. Egy rajongó ikerpár az alábbi történettel lepte meg olvasóinkat, az élmény…..
Pár nappal ezelőtt koncertet adott Mark Knopfler. Muszáj vele találkozni, mert pár éve, mikor itt volt, nem sikerült... Akkor a BS-nél ácsorogtunk, amikor kihúzott a fekete Merci és eltűnt az éjszakában. Most biztosra mentünk. Koncert után végre sikerült vele összefutni. Sajnos…..
Sztárok testközelben Bevezető 2008.05.08 15:57:22
Hello Mindenki!Gyerekkorom óta gyűjtöm az autogramokat, rengeteg sztárral találkoztam már. Más egy idő után kinövi ezt a hobbit, nálam fordítva volt. Egyre inkább elhatalmasodott rajtam ez a mánia. Ne nézzetek hülyének, mert azért nem olyan egyszerű dolog ám ez! Az…..
Sztárok testközelben Sztárjárat 2008.05.08 14:46:52
Kedden egész kis sztársereggel találkoztam a reptéren. Igazi legendák utaztak együtt és bizony volt, akinek autogramjára már régóta fentem a fogam. Gálvölgyi János, Hernádi Judit, Heilig Gábor, Eszményi Viktória, Presser Gábor, Somló Tamás, Koncz Zsuzsa, Gerendás Péter - hogy…..