Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aharon

0 bejegyzést írt és 404 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesen hétköznapi tesztnek indult látogatásunk a Falk 5 Bistroban, de olyan jól sikerült, hogy nem tudtuk megállni pár soros leírással… A város szívében, szinte a Parlament szomszédságában találjuk a nemrég nyitott Bistrot. Kicsi, letisztult és igazán barátságos környezet fogad minket. Ne…..
Aharon 2018.07.31 23:04:09
@TomVajner:

www.falk5.hu

Itt mindent megtalalsz :)
Korai ébredés, Milán viszi a megmaradt két bulát randizni, Franci és Tamás még a takaró alatt, Berni rohangál a szobában, mint a mérgezett egér. Norbert szerint ez csak egy flört közötte és Berni között, de nem szabad elfelejtenie, hogy odakint majd 3 nővel kell elszámolnia, nem tudom, hogy ez már…..
Andika távozása utáni harmatos reggel, Tomi smink nélkül is szereti Francit, Csaba nem tudom pontosan mit érez, csak sejteni vélem, idézem: "Most reggel amikor fölkelve, úgy hogy Andikától kong a villa, egy picit, tehát egy picit kong a villa én úgy érzem."..
Aharon 2017.05.16 17:09:13
@paranyuszi: Mert nagyon-nagyon szépecske és kár érte, hogy ilyen ostobácska, és nagyon tartalmas élete is lehetne, ehelyett... pazarlás, na.
Aharon 2017.05.16 17:13:24
Aharon 2017.05.16 18:19:33
@Dzsudibí: Nem vagy, viszont kurva jól írsz. Keep rolling.
Szilvi Sylvi Andikát megszégyenítő rezzenéstelen arccal mondja fel a kamerának, hogy ma a gyerekek röplabdázni mennek, de a törpök élete nem csak játék és mese, valaki megsértődik, valaki meg megy haza a picsába. A lökhárítók felét ma már taktikusan kihagyták a képből, így nem olyan feltűnő, hogy az…..
Aharon 2017.05.11 12:44:17
@PeniValdes: Így is lehet mondani, de Tomi szűk két perces alakítása ohne elő / utójáték nálam az együttlét mímelésének kategóriájába esik :)
Aharon 2017.05.11 15:41:00
@majdnemanna: Én el tudom képzelni, hogy van olyan dimenzió (a lajosmizsei diszkó szombat éjfél után pl.) ahol ez a csávó arathat, és menő, és fancy, és kell, még akkor is, ha gyorstüzelő, mert talán leesik ingyér' vagy max két-három random kefélésért egy Ausztriából lopott kikódolt használ Ájfón 5. Nade itt? Anyád-apád nézi a műsort, Franci, csezdmeg.... Bernike dettó... rettenetesen okádék az a csávó, ezek meg..... áááááááááh :(
Aharon 2017.05.11 16:13:04
@PeniValdes: Siralmas.
Volt az a mese, nem tudom ki emlékszik rá, egy csáléfülű kutyáról szólt, aki mindenféle csuda dolgot művelt, csak annyit kellett mondania, hogy "egyik fülem erre, másik fülem arra". Na pont ez a tételmondat jut minden alkalommal eszembe, valahányszor Szilvi Sylvi kusza kebleit meglátom, és mintha a…..
Dia reggeli ellenőrző körútra indul - értsd: ébredés után azonnal rohan Norbi és Zsuzsa szobájába, hátha in flagranti érheti a volt szerelmeseket. Amíg odaér, még egy bevágásból megtudjuk azt is, hogy nem szeret Berni és Vezérkan Tamás mellett aludni, mert nincsen se takarója, se hellllye. A…..
Aharon 2017.04.28 15:37:21
@MindigOne1PontAvegen.: Azt nem tudom, de nálam leírta magát. Azután, amit ez a törpe gyökér leművelt vele, ez.... semmi tartása nincsen. És annyira talán mégsem nagy csávó a kis pókhasú, hogy így rá legyen gyógyulva.... mert a lelkéért mégsem gondolom, hogy szeretné.... nincs neki, tudniillik.
Aharon 2017.04.28 15:39:48
@Chuck Νorris: Szvsz mindegyik hölgy esetében van akkora választék, hogy kitartson karácsonyig. A pasik esetében ugyancsak hasonló lehet a felállás.
1916. decembere. Zsidó német katonák ünneplik a hanukát a harctér közelében az első világháborúban  ..
Aharon 2017.01.23 11:03:15
@soarvány: Jól meg tudod ítélni, nem igaz, hiszen kiváló szakértője vagy a témának?

A kép 1916-ban készült a keleti fronton, nem egészen 300 méterre az első vonalaktól. Vegyesen láthatóak rajta osztrák-magyar és német frontkatonák, jó néhányuk gomblyukában ott van a II. o. Porosz Vaskereszt szalagja A gyertyatartót fogó osztrák-magyar katona neve Klein Ignác, eredetileg aradi születésű, a II. o. Ezüst Vitézségi Éremmel kétszer kitüntetett, a világháború 3 évét a fronton töltő katona volt, akit a magadfajta "szakértők" elődei Auschwitzba deportáltak Nagyváradról 1944 tavaszán.
Combat Gear Blog HunCam 2016.04.15 14:42:09
Aharon 2016.04.20 12:27:24
@Pappa01: Ehhez képest úgy kiadták BHD-nál a nyári bocskait egy hónapja, mint a pinty. Nekik nem szóltak? :)
Randall Wallace és Mel Gibson munkakapcsolatából már született egy baromi jó, igaz történeten alapuló háborús film. Igaz nem valamelyik XIX./XX. századi csetepaté került terítékre, hanem egy sokkal régebbi. A rettenhetetlen minden apró és nagyobb hibája ellenére is egy baromi jó film, úgyhogy amikor…..
Ezek most a döbbenet és a gyász órái, friss posztra, elemzésre nincs intellektuális kakaóm. Viszont írtam én kereken tíz hónappal ezelőtt egy nem is tudom micsodát (rövid értékelést, elemzést, reflexiót, ilyesmit) a Charlie-támadás után. Most ismét elolvastam és az a…..
Aharon 2015.11.30 17:11:52
@tiboru: Mert jó eséllyel a francia, belga etc. szolgálatok tudnak róla, ismerik, ha saját névvel térne haza, megfigyelnék.

A migrinek álcázott merénylő ismeretlen, vagy ha korábban ismert is volt, új identitása van, vagy éppen semmilyen sincsen, és nyugodt szívvel szőheti a hálót az összes rendvédelmi szervek orra előtt, nem ismerik fel a szándékot mindaddig, amíg neki nem kezd a végrehajtásnak. A két bizonyítottan a balkáni útvonalon beérkezett öngyilkos merénylőn túl az értelmi szerző is szinte bizonyosan így ment vissza Párizsba Szíriából, bár erre még nincsen bizonyíték, nyilván nem regisztrálták sehol.
Egy nagyobb képeslapcsomagban kettő 1948-ban feladott tábori levelezőlapot kaptam. A képes oldalát nézve elcsodálkoztam, hogy ezek 1948-asok. Én harminc évvel később voltam katona, de emlékeim szerint a kantinban még ilyen, vagy nagyon hasonló grafikájú képeslapokat akkor is lehetett…..
Tessék, itt a poszt, amit várt a kommentelőhad, itt lehet kibeszélni a hamarosan kezdődő döntő eseményeit, drukkolni valamelyik agyhalottnak és keseregni azon, hogy VV Attila két mondata többet ért, mint ez az egész évad, de hát ha egyszer így volt, akkor mit lehet tenni. UPDATE:…..
Eddig tartott VV Laci nagy menetelése, három párbaj és rengeteg vademberkedés után VV Dennis farka és VV Fanni pinája erősebbnek bizonyult VV Endina küzdelmével a magyar nyelvvel és VV Laci pampulaszájának biggyesztésével. Nem mondjuk, hogy mi megmondtuk, de igenis megmondtuk…..
Aharon 2015.03.01 13:26:43
@Krétagarbó:

Szió,

eltűntem picit Ázsiában, január februárban általában ezt teszem... és hát nem fókuszáltam rá annyira, csak hogyvoltoztam read-only-ban, de már két hete itthon vagyok, és hát nagy nap a mai, szóval....

Edina? No, hát én már akkor is haragudtam rá ezért a Lacis dologért, a., mert nem értettem mit lát benne (már azon túl hogy nagyon szépre ki van gyúrva a kölyök) b., mert nem hallgatott anyukára, c., mert nyilvánvaló volt, hogy majd' az összes konfliktusa, amikor szarul viselkedett ennek a kapcsolatnak köszönhető, és ezzel baszarintotta el a játékát. Szerintem akármilyen csodafasszal van megáldva a srác, ennyit nem ért, aszondom. Ezek a konfliktusok tényleg kihúztak a kiscsajból pár olyan viselkedésmintát, amiért kvázi értem, miért esett ki, és az is biztos, hogy nem lennék a pasija egy hétig sem, mert egy igazi kis diktátor, mégis, továbbra is azt gondolom, hogy Robinon és Danin kívül neki volt itt a legtöbb esze, és nagyon jó sanszai voltak akár a nyerésre is. És durci vagyok, hogy elbaszta, mert nagyon akartam hogy ő nyerjen, és még most is neki adnám, ha lehetne, de a tények makacs dolgok.... magának csinálta, hogy egzisztencia helyett kapott egy wannabe ghettofightert, remélem, valami jó sül ki neki belőle.
Aharon 2015.03.01 13:51:17
@Cérnahuszár: Remélem, kint megtanulja, mit felejtsen el, és azt is kívánom neki, hogy prosperáljon, tanuljon sokat, és legyen boldog, ha feltétlenül szükséges, akkor akár evvel a gyökérrel, ha már majdnem embert faragott belőle, de ezt a játékot legnagyobb sajnálatomra elrontotta.
Az utolsó hétbe léptünk és rutinos VV nézők már tudják, hogy a műsor ilyen tájt leledzik a moslékos vödör legalján. Már nem segít a konfliktusok bejátszása, nem segítenek a szabadtéri programok, sőt még az se segítene, ha valaki a csillárról lógva hányná telibe a…..
Aharon 2015.02.25 12:43:02
@mr miss: Miért veszítene emiatt? Ember legyen a talpán, aki nem smárolná le, ha hagyná, kifejezetten szép nő, és VVs mércével határozottan intelligensnek is tűnik.... 33 év? Oszt'? Ki foglalkozik ilyen marhasággal, hogy hány éves, ha már kialakult a vonzalom?
Kis jubileum ez, az ötvenedik VV7-hogyvót de akkor is, ha a hatodik évadból indulunk ki, kb. félúton vagyunk, könnyes is a szemem egy picit. Lilué és Bencusé nem, rém vidámak, egyikük miniben, a másik ahogy szokott, és nem, nem Bencére adták rá a platformcipőt sem. Lehet nem is…..
Aharon 2015.01.05 14:27:07
@csiri bá: Értelemszerűen úgy értettem, hogy a vázolt hipotetikus eseménysorozat a saját közegében történne meg, ott, ahol amúgy előfordul. Székelyek mindenhol vannak.
Aharon 2015.01.05 14:37:52
@csiri bá: Ja :) Nysa-ban.... Szentgyörgy - Fiumei út távon.... A Királyhágó előtt kakukk lenne, ha nem on the spot :)
Aharon 2015.01.05 14:38:23
@csiri bá:

"kivéve talán a medvét, rá maximum egy új plédet terítenének. :))"

ROTFL
Egy szavazatunk van, mondja Bencus a beköszönésben, de azzal szabadon garázdálkodhatunk, már ugye bizonyos kereteken belül, mert Maksa Zoltánt a közéletből ezzel nem lehet eltávolítani, de ne legyünk telhetetlenek, megássa ő a saját sírját, ha arról van szó. Azt viszont mi…..
Micsoda összefoglaló jutott nekem az újév első hogyvoltozására, egy rossz szavam nem lehet. Lesz itt tényleg minden, mint a búcsúban, ahogy a szilveszteri buGYi - ahogy tegnap Bencus egy enyhe freudi elszólással fogalmazott- agyeldobatós képsorait felvonultatjuk. Kulcsszavakban:…..
Aharon 2015.01.03 11:53:27
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Tudjuk. Megdugták. Alaposan. Egészségükre.
Aharon 2015.01.03 12:51:23
@Conchobar: Jó. Engem, ha nő lennék, és istenigazából zavarna a harmadik szereplő akár aktív, vagy passzív jelenléte, abbahagyom a lovaglást, felállok és megkérem, hogy távozzon. Ehelyett, Dennis leszarta, sőt, Fanni pedig tizedmásodpercre sem hagyta abba az ütemes mozgást, legfeljebb ráhajolt Dennisre smárolni, és dugatta magát tovább. Ebből Edinának mi jön át? Az, hogy nyugodtan nézheti tovább a live-showt, probléma egy szál sem.
Aharon 2015.01.04 08:57:10
@mosca.della.frutta: Semmi ilyesmit nem mondott az anyuka. Azt mondta, kint sokan szorítanak neki. RTL II nincs arrafelé, max a bulvárról tudnak tájékozódni, az app ugyancsak nehézkes... nem kell konteókat szőni. Jegyzem, az elmúlt másfél hétben elbukta minden esélyét, hogy megnyerje a kiscsaj, fogalmam nincsen, hogy lehet ebből visszajönni. Most azt gondolom, a döntőig elmegy, de megnyerni nem fogja, a Lacis hiszti, a tapadás, az anál, és mások konzekvens végig nem hallgatása miatt. Nagy kár a kis hülyéért, de szerintem elbaszta.
BUÉK minden VV nézőnek, olvasónak! Sajnos kissé megcsúsztam, ezért elnézést mindenitől! Az új év nem is kezdődhet jobban, mint egy jó kis kihívással. Bence is ezt sulykolja belénk, illetve az applikációt.Kezdünk azzal, hogy Basszájba büntetést kapott, mert megrugdosott egy…..
Aharon 2015.01.03 00:01:13
@vastyúk is ..: Ha leányzó vagy, nem ajánlom, tényleg nem. Én elfogadom, hogy ott ez a társadalmi rend, némileg már helyzetben is vagyok (bár pl. Szaúdban alig) de nekem sem tetszik, továbbmegyek, undorít. Amúgy az európai - amerikai nők is sokat tesznek azért, hogy kutyába se nézzék őket, erről kilométereket írogathatnék.... de nagyon off. Bár Dóri miatt annyira nem is :)

Amúgy, sixx, 1500 dirhamért simán kapsz két ukrán vagy moldáv csajt egy éjszakára bármelyik dubai műintézményben... bár Dóri, mivel Playboy nyuszi volt, lehet magasabb tarifákkal dolgozhatott, és nem is a paki negyedben.
Aharon 2015.01.03 00:04:00
@Krétagarbó: Igaz. Utálom, amikor ennyire lealacsonyítják a szexet, akárki teszi. Mármint az anál oké, de minek olyan csatakrészegen csinálni, hogy utána ne is emlékezz rá? Ehh.
Aharon 2015.01.03 11:27:09
@beacska: Nem, ilyet senki nem mondott, arról csak Laci tehet, meg ő. Csak azt bátorkodtam felvetni, hogy Zsunak semmi szándéka nem volt semmitől sem megmenteni őt, valójában követhetetlen volt számomra, hogy a két csatakrészeg nő mégis mifaszt tervezgetett, mit akart elérni. Dóri szvsz azt sem tudta, hol van, és kik ezek az emberek körülötte, Zsu pedig nem gondolta tovább azon túl, hogy mi lesz, ha ő belép a nyugiba. Nem mondtam, hogy bármiről is tehetne, hacsak arról nem, hogy bukja a döntőt, mert azt magának csinálta. Ahogy, félek, Edina is.
Ami miatt nem tudtunk aludni, hogy akkor most hogy is volt az, hogy Edina is azért kampányolt az érdekbarátainál, hogy rája basszák a könyöradományul adott kiválasztó jelet, oszt mégsem ő kapta a zöld kendőt, hanem Robin, a nagy rejtély ma végre kiderül. (SPOILER ALERT:…..
Aharon 2014.12.30 12:56:31
@kukulumu: +1
Aharon 2014.12.30 13:02:28
@beacska: Miss Minnie tényszerűen hullaszerelmes, ami nyilván baromság, de az. Vagy az volt. Miss Kiskun pedig tényszerűen csak játszik, és expressis verbis kijelentette, hogy szarik Lacira, de sajnos otthonhagyta a vibrijét, Dávid kiesett, és neki is bizsereg.
Aharon 2014.12.30 15:25:00
@Conchobar: És milyen jól írtad. Taktikai okokból nagyon jól tette, hogy kihátrált eme faszság mögül, én a fejemet fogtam, amikor kitalálta, de csak azért, mert korai, addig még kellene egy Robin-Ádám, Zsu-Maci, és talán egy Dennis-Dani párbaj. Utána jöhet egy Edina-Laci, egy Fanni-Valaki, és a végére marad szvsz Robin, Dóri, Dani, Zsu, és Edina. Na, hogy ott ki-kivel, az már fogósabb, addigra ennek az öt embernek a kapcsolatrendszere teljesen át fog alakulni.