Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nem Némulunk El

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Mindenkinek mennie kell. Száz éve épült egy modern lakótelep a gyár dolgozóinak, ma földönfutóvá teszik az itt lakókat, sokan közülük évtizedekig dolgoztak a gyárban. A hivatalos indoklás az, hogy bővítik a stadiont és kell a hely a parkolónak. Mindenkinek mennie kell,…..
Két politikai termék: a régi jobboldal és a régi baloldal nagy politikai termékei. Ahogy korábban a jobboldal települt rá a "polgár" szóra, úgy hiteltelenítik el a baloldali pártok a "civil" szó jelentését. Civilek tüntettek március 15-én. Budapesten a két…..
Pad Ferenc felelőssége - az állami tévé híradása az időközi választások előtt, a szocialista jelöltet járatják le, hozzák kapcsolatba a vörösiszap katasztrófával. A Jobbikot sokkal kevésbé támadják kormányoldalról. Mindig csak a baloldalt, a rég letűnt Gyurcsányt,…..
Népszerű álláspont, hogy a civileknek és a régi pártoknak közösen kell fellépniük a kormány ellen. Így lehet erőt felmutatni, ez az egyetlen módja a kormány megbuktatásának. Akkora a baj, hogy mindenkivel össze kell fogni, félre kell tenni a különbségeket, el kell felejteni a…..
  Egy facebook oldal? Amit egy volt MSZP-s működtet, aki most civilként sürgeti a civilek és a pártok összefogását?Az, aki különösebb mondanivaló nélkül a leghamarabb hirdeti meg a civilek március 15-i tüntetését? Aki a legjobban használja fel a korrupciós ügyeket a saját…..
Kész Zoltán veszprémi győzelmével világossá vált, hogy a magyaroknak nagyon elege van a Fideszből. Ennyi történt, se több se kevesebb. Történt egy ellenzéki győzelem, mostantól nem olyan egyszerű módosítani a kétharmados törvényeket, ez nagyon fontos eredmény, de nem az…..
A magyar politikában furcsa hagyományok vannak. Számomra a legérdekesebb a zsarolás, illetve pontosabban a kész helyzet elé való állítás nevű nem túl kellemes húzás. Kétség nem fér hozzá, hogy a maga nemében zseniális, hiszen egyetlen lépéssel politikai zsákutcába lehet…..
A kormány és a rendszer leváltásához új politikai erőre van szükség. Egy új pólus civilek és politikailag még inaktív emberek összefogásával hosszú távon megerősödhet annyira, hogy képes lesz átvenni a kudarcot vallott, hiteltelen jelenlegi ellenzék helyét és leváltani a…..
A Fidesz három választási győzelme után a kezdeti, minimális lelkesedés is leült az ellenzéki oldalon. A le nem csapott magas labdák, az osztozkodás az egyre kisebb torta legkisebb szeletén, a főpolgármestrejelölt körüli szerencsétlenkedés és az „Összefogás” illúziója…..