Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bagi56

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogyókúrám és mozgással tarkított életmódváltásom 170. napjára sikerült az ideális súlyomra fogynom: azaz 110 kg-ról 79.5 kg-ra, ami több, mint 30 kg-os súlycsökkenés - kevesebb, mint 6 hónap alatt (5 és fél hónap). Most már csak tartani kell ezt a szintet - azaz továbbra is…..
A módszert nagyjából megírtam eddigi bejegyzéseimben, adva van, hogy más fogyniakaró ember is kipróbálhassa. Nekem ezekben a napokban lesz 5 hónapja, hogy az életmódváltoztatást, fogyókúrával, rendszeres mozgással és étkezési szokásaim átállításával elkezdem. 5 hónappal…..
   Hamar kiderült, hogy hiába eröltettem az akár órákon át tartó magas emelkedőkre való felgyaloglásokat, majd lefutásokat, ha az nem jelent folyamatos - tehát pihenések nélküli megterhelést. Ugyanakkor az általam felkeresett fogyókúrás szakember elmondta, hogy…..
2007. augusztusában már hosszú évek óta szenvedtem kb. 30 kg súlyfeleslegem miatt. Alig tudtam felvánszorogni a házunkhoz vezető meredek útszakaszon, gondot okozott a cipőfűzőim megkötése, a gyors elfáradásaim, a gyakori fejfájások, derékfájások, viszereim erős terheltsége…..