Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Willard cpt.

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hülyék uralma Bajjer és a Pápa 2016.08.04 11:30:31
Zsocci nem arról ismert, hogy megválogatja a szavait. Nem finomkodik. Tudjuk, ha igazát védi, akkor nem kímél senkit. Nem indokol, nem érvel. Minősít. Persze nem a véleményt, hanem mindig a személyt, aki véleményt mondja. Hogy miért tesz így? Egyszerű. Működtetni kell az ellenséggyárat. Az elmúlt…..
Éljen Kádár, éljen Putyin, éljen Trump, éljen az eszmei zűrzavar! Mindig tanul az ember valami újat. Ennek persze számtalan módja létezik. Én rendszerint olvasok, vagy a netet bújom. Végül is, az is csak olvasás. Az pedig, mint tudjuk „szörnyen kulturált dolog”. (Köszi KFT.) Bár a legtöbbször…..
Az ész... (ja bocs) a pénz a fontos nem a haj... Ezúton szeretnék gratulálni azoknak a bátor, tisztességes, jó magyar embereknek, akik élő sorfallal akadályozták meg a  vasárnapi boltzárról szóló népszavazási kezdeményezés elsőkénti benyújtását. Gratulálok! Micsoda mélységes elhivatottságról,…..
De jó volna egyszer, ha a politikának sikerülne a szavak és a tettek összhangját megtalálni, akár 24 órán belül! Esetleg az értelem és következetesség túl nagy kérés lenne?  Azt olvasom, hogy a Kormány utasította a minisztériumokat, hogy bontsák fel szerződéseiket a…..
Már megint ez a hiszti, hogy mit mondott a házelnök... Két napja kis pihenőt tart a menekült téma. Másról sem esik szó mindenfelé, mint a tisztújítón elhangzottakról. Egy üdítő kis intermezzo ez így télen a migránsválságról szóló vízállás jelentés-szerű…..
Végre egy kormánypárti megnyilvánulás, aminek némi értelme is van. "Azt a vitát biztosan nem lehet elveszíteni, amit meg sem vívunk, de én úgy vélem, hogy aki a viták elől elfut, az nem méltó arra, hogy az országot vezesse."- mondta a miniszter helyettes. Ebben az esetben a…..
Milyen lehetett a drapéria mögött állni? Milyen gondolatokat és érzéseket kelthetett a szituáció?  Azt hiszem tudom. Amit a józan ész már nem visel el, azt  a művészet még képes pontosan megragadni. A tegnapi nap slágere: Érints meg!…..
Politikai marketing görbe tükörben Gyakran látom, hogy mindenféle jó-rossz árut próbálnak a vásárlóra tukmálni a reklámokon keresztül. Nem kivétel ez alól, - mármint az áru tukmálás alól-  a politika sem. Mert nem kétséges, hogy mára a politika is egyszerű áru…..
Védjük meg az országot? Igen. Tegnap döntöttem. Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni az ország védelmében. Mi több, erős és megrendíthetetlen szándékkal és akarattal teszem majd ezt. Ez a most futó aláírás gyűjtés a kvóták ellen ráébresztett, hogy most már tényleg…..
A lemondott miniszter védelmében A honvédelmi miniszter lemondott. Nem tudjuk, hogy az ő puttonya lett tele, vagy a Nagyfőnök puttonya lett tele ővele, de közeljövőben minden bizonnyal ez is ki fog derülni. Ha az első igaz, nem látjuk többé a minisztert. A második esetben…..
Ez egyszer ne erőből! Dicséretes, ha úgy tekintesz magadra, hogy valójában mindenre és bármire képes vagy. Előbbi el is várható, utóbbi már nem annyira. Ám mindez az elhivatottság kevés. Így sajnos veszíteni fogsz. Az a kőkemény jellem, erős akarat, kitartás, állhatatosság,…..
Ostobaság és vérszomj A közösségi oldalakat böngészve egyre gyakrabban fog el a reménytelenség. Valahányszor felmegyek, politikai témájú posztokba futok bele. Furcsa, mert rendesen nem ezt, hanem ismerőseim örömteli eseményeit, ilyen-olyan életünket érintő napi történéseket…..
A bátortalan jobbszélső a szélsőjobb kapuja előtt A Nagyfőnök új poszton játszik. Immár a jobbszélen támad. Az előretörés most egy újabb konzultáció képében tárul elénk. Olvasva a 12 kérdést, a siker borítékolható. Pedig nagy kár az erre költendő pénzért, mert az…..
Már a józan ész is olcsó bolsevista trükk? Szerintem van pozitívuma, hogy a nemzetközi tanulmányok átkerülnek a közszolgálati egyetemre. Miért? Mert ez az igazán jelentős lépés annak elismerése, hogy a diplomácia SZAKMA, mi több FONTOS SZAKMA, amit a politikai egyenszilárdság…..
Eszement, őrült hírek 2020-ból, avagy az őrület fokozódik... 2020. január Csökkentik a volt MSZMP tagok nyugdíját A kommunista időszakban vezető tisztséget betöltő politikusok luxusnyugdíjának megvonása után, idén a volt MSZMP tagok nyugdíját csökkentené a Kormány. A…..
Eszement, őrült hírek 2019-ből, avagy lesz még rosszabb a választások után 1. Bővülhet az Eurázsiai Unió Az eurázsiai gazdasági és politikai együttműködés kiszélesítése az agresszív euroatlanti terjeszkedés ellenében a túlélést jelentheti a térség országai számára.…..
MIVÉ TESZIK A DEMOKRÁCIÁT? 50 JÓ (?) ÉRV AZ ILLIBERÁLIS DEMOKRÁCIA MELLETT (?)       Az illiberális demokrácia azért jó, mert az illiberális demokráciában rend van.       Az illiberális demokrácia azért jó, mert olyan társadalomnak ad ideológiai alapot ahol,…..