Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zahara

0 bejegyzést írt és 609 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Afganisztánt a hatvanas években hippiföldnek hívták, állítólag rengeteg fiatal jött ide a világ minden tájáról, nem kevesen a jó minőségű hasis miatt... akkor még biztonságos volt az ország, sokkal szabadabban éltek a nők is. Aztán jöttek a háborúk, a szélsőséges…..
Nagy meglepetés nem volt, Orbán Viktor miniszterelnök Schmitt Pált ajánlja a Fidesz-frakciónak, mint köztársasági elnök-jelöltet. Így jelenleg két jelölt van, Balogh András (nem meglepetés: egyetemi KISZ VB titkár volt) és a Schmitt. Sajnos nálunk nincs lusztrációs törvény,…..
Zahara 2010.06.24 17:01:43
@smartdrive: ugye, hogy egyértelműen rágcsáló?
Zahara 2010.06.24 17:39:25
@abandi: Ezt egy órája próbálom megfejteni. Miiiivaaaaaaan?
A tegnapi világraszóló diadal után ki másról szólhatna a mai sunaposzt, mint egy valódi harcos amazonról. Lucy Lawlesst a magyar tévénézők elsősorban a Xena című bőrtangás sorozatból ismerhetik, ahol furcsa grimaszokkal és a Lakatos Márk teljes munkásságát megszégyenítő…..
Zahara 2010.06.18 21:11:59
@prometheus_X: Prométeusztól nem is vártam mást :D
Egyébként szerintem is.
A Saatchi & Saatchi New York (Jedlicska Marci aktuális munkahelye) által készített szpot úgy érvel a házasság mellett, hogy tulajdonképpen ellene érvel. A homoszexuálisok szeretnének házasodni? Nosza, nem is szívathatjuk meg őket jobban, minthogy engedélyezzük nekik. Mindezt a…..
Zahara 2010.06.09 18:14:25
Zahara 2010.06.09 18:46:38
@tyberius: Nos, valljuk be, az nem kifejezetten elegáns.
Izrael hadserege nemzetközi vizeken megtámadta és meggyilkolta a Szabad Gázát Mozgalom (Free Gaza Movement) jogvédő szervezet által indított hajóflotta 16 utasát. A flotta segélyszállítmányokat akart a Gázai Övezetbe juttatni, mindezt a 2007 óta tartó izraeli blokád ellenére. Az…..
Zahara 2010.06.01 19:08:57
@Powerklein: Nekem volt egy ismerősöm ösztöndíjjal Oroszországban tanulni. A török diákok, akikkel ott megimerkedett, bocsánatot kértek tőle a török uralomért :)
Sárdobáló Ahol a bénaság bűn 2010.06.01 07:00:00
Természetesen mi is rá vagyunk szokva az egyik legnépszerűbb - és egyúttal legfontosabb - aktuális közéleti témára: a radikalizmus kérdésére. Akik büszkén viselik a "radikális", azaz "gyökeres" jelzőt, rendszerint rossz úton járnak. Az egyetlen gyökeres…..
Zahara 2010.06.01 10:53:20
@lyesmith: mikor szentesiitette az ENSZ a blokádot?
Még az EU tagállamok között is problematikus lehet két különböző állampolgárságú házaspár válása, ha az egyik nem együttműködő, az alább új-zélandi feleséggel megspékelt ügy megoldhatatlan kiutazás nélkül.Tisztelt Uram!Utolsó nagyon erős kétségbeesésembe fordulok…..
Zahara 2010.05.28 19:20:44
@Iustizmord: a srác sztem magyar. Vagy félreértettem, és a csaj egy úz-ival bútorozott össze?
Zahara 2010.05.28 19:28:48
@Iustizmord: akkor itt kicsit szaglik a dolog, és lehet, hogy tényleg csak a poszt írója akarja azt a hitelt meg a házasságot :O
Zahara 2010.05.28 20:25:23
Ja, ezt még ajánlom a poszt beküldőjének: www.jogiforum.hu/forum/
Regisztrációt követően itt is bátran kérdezhet.
comment:com Claudia visszatért 2010.05.27 16:00:00
Liptai Claudia Daróczi Dávid halála után majdnem két hónappal a szerdai esti Jóban Rosszban-ban tért vissza a képernyőre. Liptai április végén kezdett el forgatni a sorozatban. A visszatérés utáni első részben volt szeretője, Attila (akit volt férje, Gesztesi Károly alakít)…..
Vagy pedig minden eddiginél jobban kiöntött a Meszes patak. Kicsi Tomika az EasyJet e havi ajánlójában lőtte  Genf felé menet a fenti, bizonyító erejű képet Európa kulturális fővárosáról. Tessék, a mindig huhogók el nem készült nagyberuházásokról károgtak, és ehhez…..
Egyedülálló backdoor kommunikációs gyűjteményünk megbecsült darabja lesz István találata, amit a debreceni Cora-ban, a posta melletti pénzváltónál lőtt. A Homár-gyerekek még abban a korban vannak, amikor minden ilyesmiről részletesen beszámolnak, úgyhogy nekem ez a…..
Egy csomó dologban a kínaiak a legjobbak a világon, de egy banánhéjon mindig elcsúsznak, és minden sikersztorijukba vegyül valami kellemetlen mellékíz. Mondok néhány példát. Kína nagyhatalom a sportban, de amikor nem ping-pongról van szó, biztosan felmerül, hogy az eredményt…..
Felszólítunk mindenkit, hogy lepődjön meg! Egy újabb kibaszottul idegesítő reklám ami egy szexipari munkást próbál elsütni. Természetesen nem elvárás, hogy a szereplőválogatásra ellátogató megélhetési faszverőt felismerjék, de egy minimális research munkát igazán be…..
Az izlandi vulkán kitörésről tudósítóknak nemcsak a helyszín viszontagságaival kell megküzdeniük, hanem az Eyjafjallajökull szó kimondásával is. A helyiek jót vidulnak a külföldi újságírók tudósításain, amiben elhangzik a vulkán feletti gleccser neve. Itt egy videó a…..
A Stop.hu információi szerint Orosz József napokon belül abbahagyja rádióműsorát, és gyorsan Kanadába távozik. A lap információi szerint a Kontra már csak április végéig marad műsoron, azután a rádiós műsorvezető állítólag a tengerentúlon fog tanítani. De hogy mit, arról…..
Zahara 2010.04.16 16:58:09
@kabirjedi: ezt én akartam :P
Vannak dolgok a vallásokkal kapcsolatban, amit be kell mutatni, nem szabad a szőnyeg alá söpörni, miközben avval nyugtatjuk magunkat, hogy elszigetelt jelenségekről van csupán szó, ami említésre sem érdemes. Ilyen a muzulmánok között előforduló vallási fanatizmus mögé bujtatott gyermekkínzás, amit…..
Zahara 2010.04.16 09:17:17
@atompyka: Ebben teljesen egyetértek. Szerintem sem kell hagyni, hogy a gyerekek véresre verjék magukat, sőt megkockéztatom, hogy a felnőttekkel meg ki kell fizettetni az egészségügyi ellátésuk költségét (angliában a lakciimmel rendelkezőknek ez ingyenes). Azt is megkockáztatom, bár nem tudom biztosan, hogy az iszlámban ez az önsanyargatás túlkapásnak számiit (akár gyerek, askár felnőtt teszi) ezért is tilos, nem csak azért, mert egészségre ártalmas.
De amikor elkezdenek olyanokkal jönni, hogy például ne viseljek kendőt, akkor szerintem teljesen jogosan vagyok kiakadva, mert én a kendőmmel az égvilágon senkinek nem ártok.
Az alanti levelet annak illusztrálására posztolom be, hogy milyen mély hatással van a fogyasztók pszichéjére a politikai dobverés, például az állandósult kampánycigányozás. Norbinak a drogériában látott, teljesen köznapi élőslödőirtó csomagolásáról is AZ jutott eszébe.…..
Zahara 2010.04.14 11:54:09
@Lesből Támadó Szárítókötél: hahhhhhhhhhhhhhaahahahahahahahahhhhhhhhhhaaaahahahahahaha
A Beastie Boy nemrég adott hírt arról, hogy sikeresen felépült rákbetegségéből, és készül az új lemez, de most új történés került napvilágra vele kapcsolatban: megvette ugyanis a jogait az "A Film Unfinished" című holokausztról szóló dokumentumfilmnek.…..
Ahogy George Packer is felhívta rá a figyelmet a napokban a New Yorkerben, kétségtelenül természetes és normális reakció egy érző emberi lény részéről az undor és a felháborodás, ha megnézi a Wikileaksen nemrég megjelent videót, ami egy Apache helikopterből mutatja, ahogyan…..
Zahara 2010.04.12 18:41:33
@min: Mi köze az orosz robbantásoknak az irakiakhoz?? Mekkora egy vérnüsző vagy apám!
Zahara 2010.04.12 18:42:57
@min: Mi köze az iraki gyerekeknek/ civileknek az orosz robbantásokhoz? Mekkora egy vérnüsző vagy, apám!
Zahara 2010.04.12 18:43:45
2005 decemberében elárasztották az Index címlapját a Gyurcsány Ferencről szóló cikkek, valaki értette a viccet, de volt olyan is, aki élesen hallotta, ahogy csoszogó bakancsban balra átot csinál az egész szerkesztőség. A Story most, a kampány finisében viccelt egy ekkorát, ilyen…..
w A teleszart szentfazék 2010.03.19 04:30:00
Még le se ment a választás, és máris a jobbos ciklusok örökzöld poénján röhögünk: a teleszart szentfazékon. Vagyis azon, amikor valaki, aki amúgy féltéglával veri a mellét a kereszténységére, kurvára tököncsapja magát, pedig próbált úgy tenni, mint akinek nincs is.…..
Izraeli repülők Magyarország felett, teljes a pánik. Maga az alaphír sem érdektelen, de még érdekesebb a fogadtatása, a jónép reakciói. Félelmetes, tényleg. Olyan összeesküvés-elméletek szövődnek itt, hogy kész, tökéletesen szemléltetve van a népünk kreatív…..
Zahara 2010.03.19 13:09:57
@az igazi Sipi:
Amikor valaki harci géppel csak úgy beröppen egy másik ország légterébe, onnantól ellenséges. Szerintem a kérdés inkább: miért adtunk engedélyt (ha adtunk) nem szövetséges ország katonai gépeinek, hogy légterünket használják? Felebaráti szeretetből vagy mi a túró? Jár ez valakinek valamilyen előnnyel? Kinek, és milyen előnnyel?
Paparázó - az apablog Has 2010.03.10 07:01:00
Has     Olvasgatva a kismamablogokat az embernek feltűnik, hogy a kismamákat a gyerekeiknél sokkal jobban érdekli saját hasuk és egyéb testrészeik feszessége. Ez mondjuk nem olyan nagy probléma, elvégre nők, de azért ezt a terhesség dolgot jelentősen túlparázzák.  …..
 Megtörtént. Mélységesen megalázott bennünket a magyar országgyűlés. Parlamenti képviselőink – a szocialista párt vezetésével, a Fidesz asszisztálásával - tegnap sárba tiporták emberi méltóságunkat, megkérdőjelezték kulturális identitásunkat, megfosztottak…..
Zahara 2010.02.23 18:01:46