Regisztráció Blogot indítok
Adatok
YZ

0 bejegyzést írt és 282 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki egy falunapon volt már életében, az volt az összesen, és el tudja dönteni, akarja-e az égen úszó héliumos rajzfilmfigurákat, a világ legextrémebb semmire se jó tárgyaival zsúvolt csuda bóvlisort, a bepöccintett gulyáságyút, a gyöngyöző homlokkal fröccsöző népet, a hömpölygő tömegben a lábak közt…..
YZ 2017.06.17 06:04:41
Kínai, tablet, garancia. Nem túl bizalomgerjesztő hívószavak, a Homár levelesládájában heti rendszerességgel landolnak reménytelen sztorik. Ebben az a csavar, hogy nem boltban, hanem magánszemélytől vette olvasónk a cuccot. Kedves Homár ! Tanácsot szeretnék kérni , hogy ebben a helyzetben mit…..
YZ 2017.03.08 17:11:59
@Terézágyú:
"egy év garanciát vállalt rá, és ezt az adás-vételi szerződésben is rögzítettük."
Ha szerződésben kiköti, akkor van.
A többivel egyetértek.
Konyhamester nálunk megjelent hétfői beszámolója után más Mesés Shiraz vendégek is előkerültek.  Volt köztük olyan, aki igazi bulvárpozitív beszámolóval - tolvajt megfutamító sikitozó kisgyerek - örvendeztette meg a Blikket.  Mi az alábbi levelet kaptuk a…..
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
YZ 2013.09.08 10:57:21
MagicMagyars Hűség 2013.05.05 14:49:07
Paolo Maldini, Raúl, Giggs, Totti, Puyol, Del Piero, ők a klubhűség mintaképei a modern fociban. Vagy pályafutásuk végéig kitartottak csapatuk mellett, vagy klubjuk volt hálátlan velük. A magyar hősök is megvannak ezen a téren, akik vagy egy klubban húztak le másfél-két…..
A MÁV-nak sikerült elérnie, hogy évtizedek stabilan posztszocialista minőségű szolgáltatása mellett újabb kellemetlenséggel tesztelje kitartó ügyfelei türelmét: Megérkezett a válasz a MÁV-tól a kérdésemre, miszerint milyen megfontolásból szüntették meg a retúr jegy…..
Subba A nagy taxi teszt 2012.12.22 00:40:20
A jó ég tudja mi történik a városban, hogy ennyire kevés a taxi, de nyilván részeg burzsuj geci vagyok, és minek megyek bármerre. DE HA AKARNÉK SE TUDNÉK, mert: Taxi 2000: Nem veszik fel 5 percig, majd felveszik 10-12 percet igérnek (mindig), 12 perc múlva visszahívnak, hogy nem…..
YZ 2012.12.24 16:22:19
@ommm: Én legutóbb 20-án éjféltájt próbálkoztam velük. Nem tudtak autót küldeni a belvárosba... Akkor a Taxi Plus bejött, mint második lehetőség, csak ott meg a sofőrnek pont 'elromlott' a bankkártya-terminálja...
Az MIB franchise egyik állandó poénforrása, hogy egy rakás hírességről kiderül benne, hogy valójában itt élő földönkívüli – de amikor a harmadik felvonásban felbukkan Andy Warhol, akinél nyilvánvalóbb és egyértelműbb, nameg unalmasabb idegenes viccet el sem lehetne…..
YZ 2012.05.24 16:21:34
@doggfather: Moziban ez viszonylag nehézkes, elég kevés helyen játszanak eredeti nyelven filmet. A második kérdésedre pedig az oszkar.com adhat választ talán.
Krisztián mamájának a lutoni reptéren kényszerből feladott kézipoggyászából elloptak 18 ezer forintot. Kiváncsian várjuk, melyik reptér válaszol hamarabb. Az biztos, hogy rontja az esélyeiket, hogy érkezéskor nem vették észre, és nem ott tettek panaszt. Amúgy lehet, hogy…..
YZ 2012.05.07 17:44:41
@atpijkamo: Rémlik, hogy a kézipoggyászt vették el tőle beszállításkor és adták fel? Gyanítom, nem nagyon hagytak időt átgondolni, hogy mi kell belőle... Amikor én ilyet láttam (tőlem még nem vettek el így kézipoggyászt, de utastársaktól igen), akkor egész egyszerűen a kapunál a hölgy rárakott egy szalagot, ráírta a nevet, majd félrerakta oldalra a csomagot. Egy tapasztalatlan, esetleg idegesebb utazó ilyenkor elfelejtheti, hogy mi is van a csomagban, mit kellene kivenni belőle (elvégre mindene benne lehet, mivel magával akarta vinni a fedélzetre).

De látom, hogy még vannak néhányan, akik szintén nem értik, amit olvasnak:
A KÉZIPOGGYÁSZBAN VOLT A PÉNZ, NEM A FELADOTTBAN!
YZ 2012.05.07 17:55:11
@atpijkamo: Ezek szerint még sosem utaztál úgy, hogy túl sok volt a kézipoggyász, ezért a nagyobbakat elvették és levitték a poggyásztérbe. Fapadosokon és a hagyományos légitársaságot kisebb, regionális gépein szokott előfordulni, ahol nincs annyi fej fölötti poggyásztartó, hogy mindenkinek beférjen 1-1 kézipoggyásznak minősülő gurulós bőrönd. Ezeket közvetlenül a beszállás előtt, van, hogy a gép lépcsőjénél kérik el, hogy berakják a poggyásztérbe. Itt egyrészt nem sok idő van pakolni, de a reptér betonján nem is biztos hogy engedik. És, mint mondtam, ha egy ideges, esetleg tapasztalatlan utazóról van szó, el is felejtheti, hogy valamit ki kellene venni belőle.
YZ 2012.05.07 21:55:26
@A Tyne folyó déli partja:
Eh, nehéz ezt megértetni az emberekkel... Nem feltétlenül az utas csomagja volt túl nehéz/nagy. HA a gép tele van, elképzelhető, hogy úgy sincs elég fej fölötti tárolóhely, hogy mindenki csak egy darab gurulós bőröndöt visz fel. Kis gépeknél jellemző ez főleg, de már hosszú távú járaton is előfordult, hogy láttam ilyet. Ilyenkor megkérik a nagyobb bőrönddel utazókat, hogy adják oda a bőröndöt, hogy azt levigyék a csomagtérbe. Én jellemzően egy hátizsákot viszek a fedélzetre, azt békén hagyják, mivel nem foglal el sok helyet. A hagyományos társaságoknál rugalmasabbak a kézipoggyásszal, sokuknál kettőt is lehet vinni a fedélzetre turista osztályon is: egy rendes kis gurulós bőrönd + valami kisebb méretű laptoptáska, retikül, hátitáska, ilyesmi. A fapadosok jellemzően egy darab cuccot engednek, azt is korlátozott méretben, amit ellenőriznek is. Ha nem fér bele a méret/súlyhatárba, fizetsz. A fapadosokra szoktak az utasok minél nagyobb gurulós bőröndöket hurcolni, mert nem akarnak a feladott bőröndért fizetni plusz díjat, így mindent megpróbálnak egy kis bőröndbe zsúfolni. Az ilyen járatokon (ha tele van) nagyon gyakori, hogy nem férnek el a kézipoggyászok, és ezeket az ülés alá sem lehet betenni, szabadon pedig biztonsági okokból nem lehet csomag.
Remélem, így már érhető a szituáció.
A május elsejei RTL Klub Híradójának félhetes kezdését egy komoly hanghiba miatt két órával eltolták. Mikor a híradó műsorvezetője Erős Antónia beköszönt, Jenson Button forma egyes versenyző sportkocsijának hangja hallatszott. Három percig ment a műsor hanghibával, mire…..
A telekomadó tervezetéből kiderül, ismerősönként kell majd adózniuk a közösségi portált használóknak, a profilképekre is darabonként 3 forintot, míg a megosztás és a like után 2 forintot kell majd befizetni. Nem járnak jobban Farmville-felhasználók sem, nekik pontjaik után…..
Aránytalanok a közlekedési bírságok? Veszélyeztetik az egzisztenciát? Egyetértünk. De mégis ki a franc szigorította nemrég a szabálysértési törvényt? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
YZ 2012.04.26 20:06:54
@LvV: Nem konkrétan, de kollégámat büntették meg azért, mert egy teljesen indokolatlanul ott lévő forgalomtól elzárt terület szélét jelző vonalhoz HOZZÁÉRT a gumi külső széle. Másik példa: megállni tilos tábla egy széles úton, ahol senkit nem zavarna. Néhány autót megbüntetnek, egy hét múlva meg felfestett és táblával jelzett fizetős parkolóhelyeket létesítettek. Utóbbi híres belvárosunkban történt...
Imádjuk, ha az aktuális kormány nekiáll egy monumentális építkezésnek, hisz hónapokra-évekre témát adnak vele, legyen szó metróról, autópályáról, hídról, stadionról, lakóparkról. Garantált a bénázás, a haveri cégek felbukkanása, az elcseszés, a lopás, és a többi…..
YZ 2012.04.05 00:53:53
Naiv ügyfél úgy gondolta, hogy retúrjegye jó lesz visszafelé, ha odafele nem használta. Tévedett. A törölt jegy árát nem térítették vissza, sőt egy újat vetettek vele 500 fontért.Szeretném megosztani az óvatlan és becsületes, leendő utazóval az alábbi kis történetet. Igen…..
YZ 2012.01.15 11:41:00
@balintus: Nem. Ez olyan, mintha kikérnéd a levest és a főételt, majd a levesbe beleköpsz és visszaküldöd, fizetésnél meg hisztizel hogy nem vették le a számláról.

Hiszen kvázi eladhatatlanná tetted a levest. Ugyanezt tette a posztoló is az odaúti jegyével, hiszen a repülés pillanatáig nem derült ki a légitársaság számára, hogy ő valójában eladhatná másnak is a helyet.

És hogy miért is törlődik a visszaút? Miért tartanák fenn a helyet valakinek, aki - mivel nem használta fel a jegyét, a légitársaság tudomása szerint - el sem utazott? Nyilván megpróbálják eladni a meg nem jelent utas visszaúti helyét másnak.
Nehéz elhinni, hogy az Opelnél pont Astrából készítettek alig 3 éve olyan speciális modellt, amihez ma már nem kapni szélvédőt. Lászlónak pedig ezt mondták 4 hónap keresgélés után, illetvehogy ki kéne fizetni 100 ezer forint szállítási költséget még a 235 ezres…..
Az a munkánk, hogy vezessünk. Autózunk idehaza és külföldön, így elég jól látjuk a különbséget az országok és földrészek között. Nem a magyarok a legrosszabbak, de a dicső úrvezetők dobogójától fényévekre vagyunk. Az első irodai kávé mellett rendszeresen előkerül a…..
Ne higgyenek senkinek, minden technikai specifikáció hazudik, vagy legalábbis hangzatos reklámbullshit. 200Hz mozifilmekhez? Dolby Surround vagy DTS 2x 8 watton? De a legjobbak mind közül a Smart-funkciók. Most végre vért izzadva pötyöghet a Youtube keresősávjába távirányítóval,…..
YZ 2011.12.21 11:49:09
A nyeremény tehát ismert, a részletes leírást lásd a beharangozó posztban. Aki harcba száll a nyereményért, arra komoly feladat vár. Először is meg kell néznie ezt a Mahindra Verito hirdetést. Nem, nem az érdekel, hogy mely román gyártmány rokona a fent említett jármű. Ezt…..
Talán emlékeznek még a ë-auto (ejtsd: jo-auto) frankfurti standjára, ahol a két zavarba ejtő prototípus megtekintése jutalmaként elhozhattuk az autószalon vitán kívül ultimate ajándéktárgyát, a golyóstollba integrált lézerpointer-pendrive kombót. Már a sajtószobában, ahol…..
YZ 2011.10.20 17:11:41
@Stump András: Aztán nehogy olyan napra időzítsétek a karácsonyi hiénát, amikor dolgozom. Tavaly is elég sikeres volt, jó lenne ezt megismételnem. :)
Jobb lesz, ha összekapják magukat az összevissza tilosban parkoló autósok, vagykülönben jövőre mehetnek majd az ócsai telepet építeni köz/börtönmunkában. Ja, hogy előző nap rakták ki a megállni tilos táblát, és másnap mentek körbe megbüntetni az ottfelejtett autókat? Ha…..
Belsőség Belsőség 2.0 2011.10.18 15:45:00
Jó estét kívánok. Ez itt a Totalcar blog. Ezzel a két mondattal indult útnak 2006. január 5-én a Belsőség-blog. Az a blog, melyet jelenleg is olvas ön, kedves olvasó, melyet azért hoztunk létre, hogy egy kicsit tán betekintést nyerjen mindennapjainkba, munkánkba, az ezzel járó…..
YZ 2011.10.18 17:14:03
@GYUSZI BACSl: 1920*1080, de igazából 1680*1050-ben is elég nagy már. Pedig mostanság (a notebookokon szokásos 1366*768 mellett) ezek a legelterjedtebbek :) Aztán lehet, hogy kisképernyőre optimalizálták a designt, a statisztikából lejön hogy a többségnek milyen van...
Javában zajlik a népszámlálás. A nép megszámolása mindig is kérdéseket vetett fel, amelyek természetesen, ha már a „nép” az, „aki” megszámláltatik, közérdeklődésre tartanak számot. Arról nem is beszélve, hogy az állam „számol”, ki más, úgyhogy a részvétel, az adatszolgáltatás kötelező. Márpedig ha…..
1461 nap alatt sok minden változott. A színes dobozok mára javarészt színes képkeretek lettek, öregebbek lettünk négy évvel, egy-két gyerekből tini lett, tinédzserekből felnőttek, tovább olvadtak a jéghegyek és Kiszel Tündét kárpótolta Fluor Tomi. Eljött az idő, hogy…..
YZ 2011.10.04 20:16:29
@ommm: Vasárnap ugyan nem fogom nézni, de másnap mindenképp pótolni fogom. Hol érdemes nézni, melyiken fontosabb a statisztika?
Bár Krisztináék végül nem Fuvar Levivel költöztek, a cég perrel fenyegetőzik hitelrontás miatt, ezért álljanak most itt az ügyfél bocsánatkérő szavai:Szombat délelőtt (három nappal az ominózus nem költözés után) fuvarlevi (nem tudom miért is becézgetem, hisz nem is…..