Regisztráció Blogot indítok
Adatok
őszhúrja

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Academic Ranking of World Universities 2017 Top 500 World Rank Institution* Netherlands National Rank Total Score Score on 47 Utrecht University 1 33.0 22.7 59 University of…..
Véget ért a híres neves, csilliárdokból megrendezett vizes vb. Azt gondolnánk elülnek a hullámok, elnyugszik mindenki szépen magának, de nem: Akkora a zajongás és csörömpölés, mintha az úszás körül mindenki egyszerre rugdosná a szaros bádogbilijét a medence szélére, hogy aztán a tartalmát…..
Az alábbiakban Barsi Balázs ferences szerzetes atya írását közöljük, amelyet Beer Miklós püspök atyának szán, nyílt válaszként. A cölibátus témájában ajánljuk még ezt a korábbi bejegyzésünket. Beer Miklós püspök nős férfiak pappá szentelésében látja a paphiány megoldását. Európában általában, és…..
   Csányi Vilmos akadémikus.  "Az amerikai népesség zöme hihetetlenül egyszerű, primitív: az amerikaiak hetven százaléka nem hisz az evolúcióban. Izlandon talán öten nem hisznek benne. Az amerikai iskolarendszer igazságtalan, lokális irányítás alatt áll, nincs újraelosztás, a gazdag negyedeknek…..
őszhúrja 2017.08.10 22:37:04