Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emelt

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyed feletti szerveződési szint : A faj egyedek formájában létezik. Az egyed a szerveződés egysége, mely a környezetétől jól elhatárolható, különálló alakban létezik. Az élővilág alapja. Szaporodási közösséget alkotó alkotó egyedek összességét populációnak…..
A fénymikroszkóp az emberi szem által nehezen, vagy egyáltalán nem látható dolgok vizsgálatára szolgáló eszköz. A biológia kutatásában fontos eszköz, mert sejt szinten lehet vele megfigyelni. Főbb részei a makro-mikor állító csavarok az okulár a lámpa vagy tükör, a…..
Az emberi történelem során már számos gondolkodó megpróbálta bizonyos szempontok és ismeretek alapján csoportosítani az élőlényeket. Az első tudományos szempontból Arisztotelész állatrendszertana volt. Piros vérűekre és piros vér nélküliekre osztva az állatokat. (A piros…..
Ismereteink alapján, a körülöttünk lévő világ folyamatosan változik, zajlik az evolúció. A változás lehet fizikai, kémiai, biológiai, társadalmi. Ezek jelentik egy terület evolúcióját, az anyag folyamatos változását. A változásokkal foglalkozó tudományágak célja a…..
PDF (adobe reader, vagy chrome kell a megnyitáshoz) : Letöltés Kétféle vizsgafelkészülési módszer van : - Az első, hogy fogod a követelményrendszert és az alapján átnézed az előzőleg megtanultakat. Előnye a gyors haladás, hátránya, hogy elvárt a háttértudás. Ha alapvető…..