Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karakozum

0 bejegyzést írt és 159 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a mai magyar metalzenekarok külföldi népszerűségét nézzük, a Wisdom mellett (előtt, mögött) bizony ott sorakozik a Dalriada is a dobogón. Legalábbis Európán belül, mert a Sabatonnal közös turné rengeteg rajongót nyert a kontinensen a Wisdoméknak, de ha az ismertséget a…..
Vica blogja Kérdés 2014.05.17 12:09:10
Kedves blogolvasóim, egy döntéshozatalban szeretném a véleményeteket kikérni, ugyanis Ti, mint az olvasók vagytok azok, akiken a dolog főként múlik. A kérdés a következőképp hangzik: Gond lenne-e számodra, ha a blog finnországi és észtországi tartózkodásom történeteivel…..
Rinya mindenhol, mindenkor 2014.04.17 10:35:41
Azt álmodtam valamelyik nap, hogy egy Kamelot koncert előtt ácsorgok, és nem mehetek be. Nincs jegyem, pedig nagy a zsibongás, a hangulat, és izgalommal várakozik mindenki. Szar érzés, amikor a vágyott dolog egy karnyújtásnyira van, mégis oly messze.. Már második napja itthon…..
"Gyere, harcolj értem!" csalogatnak. Megéri ez nekem? Harcolni másért? Ezzel együtt magamért is harcolok? Mit akarok én? Nem megy nélküle, de néha úgy érzem, hogy Vele se. Legyek türelmes. Ez volt a kérés. Nem megy. Egy évig az voltam, most egyszerűen már nem akarok az lenni.…..
Vica blogja 2013. 6. 11. 2013.06.11 23:28:55
Elég kalandos napom volt ma. Az nem mondható, hogy velem olyan rengeteg sok érdekes dolog történne... inkább körülöttem. Ma vizsgáztam bevezetés az irodalomtudományból, hajnali 6-kor keltem, fél 7-kor még neteztem, aztán 7:10-kor kigördült a négy darab vonatbusz a komáromi…..
Azt hiszed, hogy egy idő után már fel tudsz rá készülni, hogy nem fáj majd annyira, hogy megedz az élet. Sajnos ez nem így van. Minden alkalommal fáj. Néha jobban, néha kevésbé. Attól függ, hogy kiben és miért csalódtál. Nekem tegnap késpenge volt a szívembe szúrva. Hazudott…..
Jöttek a problémák. Talán csak én bonyolítottam túl a dolgokat. Egyszer csak azt éreztem, hogy egyedül nézek szembe a félelmeimmel, a dühömmel, a gondolataimmal. Meg akartam Vele osztani, ezt akartam a világon a legjobban, hiszen Ő a szerelemem, Ő az életem. Mégsem tudtam megtenni.…..
Életem nyitott könyve... Elég! 2012.12.30 14:41:47
Hinni akarok. Nem akarok taktikázni, csak azért, hogy meg tudjam védeni a lelkemet. Szabad akarok lenni ebben a szerelemben, de úgy érzem hogy nem megy, nem lehet, nem hagyja. Nem bírom már ezt. Kikészülök lassan. Nem akarom így folytatni, nem akarok félni tőle. Szeretni akarok…..
Lövésem sincs, hogy ez most akkor vicc vagy nem vagy de, mert ez maga a tökély, kötelező végignézni és igen, régi, össze na karmold magad. Pacsi Karajnak! ..
Karakozum 2012.11.28 09:41:06
Minek igyekezni? Minek megváltozni? Persze persze...ha megváltozol jobb ember leszel, jobban fogod érezni magad, hiszen ez a javadra válik. Ki értékeli? Ki veszi észre? Ki foglalkozik azzal, hogy mennyire igyekszel? Senki. Mindenki magával törődik, és magával van elfoglalva. Mindenki…..
Karakozum 2012.10.16 23:14:23
Eszembe jutott egy Junkies-dal. www.youtube.com/watch?v=t3WkntZONRs De nem értek vele egyet. Mint ahogy a posztoddal sem. Megértem, milyen feszültség van most benned, megértem, hiszen én is éreztem így. De biztatlak: el fog múlni. Tudod, van az a vicc, hogy imádkozik az ember Istenhez:
Istenem! Adj, nekem kérlek, türelmet! De tüstént!

Ki kell várni, hogy az ember elég türelmes legyen a másikkal. Egyébként higgy benne, hogy nyomot hagysz másokban! (Látod, mi nem is ismerjük egymást személyesen, mégis emlékszem rád.)
Túl erőszakos vagyok? Túl hangos? Túl akaratos? Túlságosan vágyom a szeretetre, odafigyelésre, törődésre, elismerésre? Túlságosan kemény vagyok? Egyszerűen csak túl sok vagyok? Ha a másik oldalt nézzük, túl kevés vagyok. Nem vagyok képes bejutni egy egyetemre. Mindegy, hogy…..
Életem nyitott könyve... 2012.06.06 23:23:00
Könyörgöm hagy ordítsak! Üvölteni akarok, annyira fáj. Nem bírom! Nem akarom, hogy ez az érzés bennem legyen. Ki akarom üvölteni magamból!!! Különben megőrülök......
Elkezdtem megint azokat a zenéket hallgatni, amiket anno hallgattam, amikor rosszabb passzban voltam. Érdekes módon, megnyugtatott. Pedig eddig nem tudtam meghallgatni őket, mert rossz érzés volt. Régi emlékek jöttek elő, régi érzések. Rájöttem, hogy visszatértem abba a régi…..
Vica blogja 2012. május 6./2 2012.05.06 21:30:43
 Amúgy tök zsíííííííír, hogy fél éve nem írtam ide semmit.... Egy hónap és érettségi, sálállálá. Szarok, mint a fene... Azért az elmúlt hétvége elég jó volt.. Péntek Forest Bass (ilyen dnbs nyomulás, előtte moslékborral, alatta moslékpálinkával, juhú),…..
Életem nyitott könyve... the end. 2012.05.07 12:11:00
Úgy érzem, hogy mindent megpróbáltam, mindent megtettem, ami tőlem tellett. Talán még annál is többet tettem, mint kellett volna. Befejeztem. Nevezhetjük úgy is, hogy feladtam. Nem küzdök tovább, érte nem. Magamért viszont annál  inkább. Rémisztő volt a tegnap este, rémisztő…..
Melyek lehetnek azok a pillanatok az életünkben, amelyeket hagyunk elsuhanni, és melyek azok, amik nyomot hagynak? Először azt hittem, hogy nem fogok tudni válaszolni a kérdésre. Aztán elgondolkodtam és bevillant egy gyönyörű kék szempár, amit havonta két hétig délutánonként…..
Állok a villamos megállóban és figyelem az embereket, az arckifejezéseiket, gesztusaikat. Mindenki a villamosra vár, de mindenki másképpen. Van aki szomorú, egy nem rég történ rossz esemény miatt. Van aki vidám, egy új szerelem miatt. Van aki siet, mert elaludt, és nem akar elkésni…..
Karakozum 2012.04.17 17:37:37
@szussz: Igen. Sok értékes pillanatról csak utólag tudatosul benned, hogy mekkora jelentősége volt. S ha tudtad volna, hogy az a pillanat véget ér, jobban odafigyeltél volna rá.
Karakozum 2012.04.20 17:40:51
@szussz: Mikor volt utoljára ilyen pillanat az életedben? :)
Megint elértem ahhoz a pillanathoz, amikor nem tudom, hogy én akarok túl sokat, vagy egyszerűen a minimálisat sem kapom meg?! Kezd elegem lenni abból, hogy én érzem magam rosszul, nekem van bűntudatom. Bűntudatom van, mert úgy érzem, hogy nem tettem meg mindent, hogy neki segítsek és…..