Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cifrablog

6 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naked Anita a magyar bombázó 2018.07.03 17:21:01
Anitát a 90-es évekből ismerhetitek. E szépség 1976. május 27.-én látta meg a napvilágot Budapesten. ..
Torrente film rajongók Santiago Segura spanyol filmszínész engedélyével és közreműködésével fél év előkészítő munkát követően pár nappal ezelőtt nyitották meg Torrente Ruin Pub néven, Santa Cruz de Tenerifén, Costa Adeje- ben az első romkocsmájukat.  A romkocsma a film jeleneteit eleveníti meg…..
Cifrablog 2018.06.23 02:51:10
@Tehetséges ugandai buzi: Semmi gond, de a cikk lényege nem az volt, hogy a magyar tulajdonosokat emeljük ki. Egyébként pedig hamarosan otthon is örülhetnek majd a rajongók egy hasonló helynek, ahol vendég lesz alkalmanként a színész Santiago Segura
Cifrablog 2018.06.23 14:30:07
@Dr. Trejo: Ha szerencséd van és éppen a színész is itt van, akkor valóra válik a címben szereplő kijelentés. A második részre nem válaszolhatok, mert akkor 18+osra kellene változtatni a blogot. De ha gondolod whiskiben is fizethetsz, viszont hitel nincs.
Cifrablog 2018.06.25 01:12:04
@globglob: Ezen nem veszünk össze.
A tartomány neve: Santa Cruz De Tenerife és a sziget fővárosa is Santa Cruz De Tenerife.
en.wikipedia.org/wiki/Tenerife
hu.wikipedia.org/wiki/Santa_Cruz_de_Tenerife
Ez egy szép hely, akárhogy is hívják.
Ha gondola ugorj be egy sörre a vendégünk leszel és megbeszéljük részletesen a földrajzi dolgokat.
Szép estét!
Családi házat építtetne és nincs szabad kőműves? Nem gond! Nyomtasson házat és nem lesz szükség kőművesekre és segédmunkásokra sem.    Egy magyar vállalkozás Európában úttörőként kezdi meg a családi házak és egyéb épületek nyomtatását.    Menjünk vissza az időben 25-30 évet. Biztosan a…..
A BuzzFeednél dolgozó hölgyek készítették a következő fotósorozatot, kissé görbe tükröt állítva a retusált modell lányok képei mellé. Az eredeti kép mellett ott van a valódi retusálatlan nő képe is és megtekinthetjük, hogy néz ki az adott fürdőruha egy olyan nőn, aki…..
A 4 Brown lány, Heather, Mimi, Bebe, és Laurie megállapodtak még 1975-ben, hogy minden évben készíttetnek magukról egy fotót.  Ezt a nem mindennapos képsorozatot most megosztották a nagyvilággal. A fotósorozat remek példa arra, hogy milyen jó érzés az, hogy ha az embernek vannak…..
Egy romániai epikus club designját mutatjuk be a mai posztunkban. A szórakozóhely Timisoara (TEMESVÁR)  nyüzsgő belvárosban található és számos szórakozási lehetőséget kínál. A gyönyörű kortárs hely egy kis 300 m2-es felújított szórakozóhely. A gyönyörű kortárs…..