Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fluxuskecske

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok minden fix, és bizonyos a világunkban. Az ég kék, négy dimenziót fogunk fel jelenleg mint emberek, a naprendszer óriási és az Asylum munkáinak eszmei értéke pedig megegyezik egy halálos patogén kórokozóéval. Sajnálatos módon a hosszú kiesésem okán elfelejtettem e utolsó…..
Íme, itt vagyunk. Ismételten egy Asylum szombat, és ismételten egy agyérgörcsben gazdag másfél óra. Úgy gondoltam, ha már belevágok ebbe, minden egyes sárkányokat nyomokban is tartalmazó filmjüket előre veszem a sorban. Ezekből szám szerint négy van, ez pedig még csak a második…..
Imádom a Zs kategóriát. Nincs még egy olyan színvonal és ízlésficam szint, amely megtűrne akár papíron is olyan ötleteket, mint egy halálos, pusztító, gumiszörny családi tragédiájának boncolgatása. De mivel itt vagyunk, ez csak egy átlagos kedd délután. A magyar fordítók…..
Tudtam, hogy eljön ez az idő is. Halogattam, tartogattam és kivártam, hátha köddé tűnik, de sajnos mégis rákényszerültem. Hölgyek és urak, illetve egyéb létformák, kik elvetemült, groteszk, perverz pillanataikban ezt olvassák, eljött az Asylum filmek ideje. Ha rossz filmeket…..
Tudjátok, aki ismer engem, az gyakran keres fel azzal a kéréssel, hogy adjak neki valami idegrost kontinuitást akadályozó, precíziós audiovizuális mérget, amit alkalmazhat kedves "szerettein". Egész eddig hasraütés-szerűen mondtam nekik valamit, ami erre a célra tökéletesen…..
Wow! Ez egy nehéz szülés volt. Több hónap után itt vagyok, és erős kényszerpihenő után ismét nekiesek az agyérkő elsajátításának. Remélem, több sikerrel járok, mint legutóbb. És hogy miért is ez a hosszú és kimerítő felvezetés? Ennek oka nem más, mint az a tény, hogy…..
Napokig gondolkodtam, vajon melyik film érdemelte ki a megtisztelő pozíciót, hogy boncolgatása nyissa a blogot. Akkora a választék, és annyi rossz film van, hogy a bőség zavara engem is elért. Azonban egyik nap mikor olvasgattam a filmismertetőket, megakadt a szemem az egyik…..