Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyogyszernelkul

20 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
� #porsche #porsche911 #porschecarrrera #porschecarreras #aberki a berki �� (@berkikrisztian) által közzétett videó, 2016. Aug 1., 15:50 PDT Tényi István az a pali, aki mindenkit feljelent, ha szerinte olyat tesz, ami nem fér bele a törvényes keretekbe. Fideszes ugyan, de ez nem érdekli,…..
gyogyszernelkul 2019.11.06 19:24:05
@szociál: DJ LILNIL a legtökösebb Ő az egyedüli aki Berkivel felveszi a kesztyűt www.youtube.com/watch?v=5I1iPfyaIOk
Fájdalmak gyötörnek? Kimerültséget érzel? Idegesít, hogy képtelen vagy lefogyni? Könnyen előfordulhat, hogy olyan autoimmun betegségben, vagy enzimzavarban szenvedsz, amelynek tüneteit az orvosok gyakran figyelmen kívül hagyják vagy félreértelmezik. Segíts orvosodnak, hogy ezeket a…..
Az évek alatt nagyon sokféle attitűddel találkoztam már azt illetően, ki hogyan kezeli a cukorbetegségét. Nyilván valóan mindenki máshogyan éli meg, hiszen ez nem egy önkéntes dolog. Több fázisa van a feldolgozásnak, teljesen érthető, ha olykor szomorúságot érzünk emiatt. Érthető, ha megterhelőnek…..
A  A dél-koreai Ulsan Nemzeti Tudományos és Technológiai Intézet és a Sungkyunkwan Egyetem kutatói olyan kontaktlencsét fejlesztettek ki, mely képes mérni a könny cukorszintjét írja a jelenbolajovobe.blog.hu szerzője.  A lencse természetes könnyekkel érintkezik, és így gyógyszeradagolóként is…..
Autoimmun blog A motiváció ereje 2018.02.08 10:00:00
Nem a diagnózisok határoznak meg, nem azok mutatják meg az embert, azt, hogy mire képes, mik a gyengeségei, és mi az, ami előre viszi, hanem az, ahogy harcol, ahogy hisz, remél, és él. A diagnózisok csupán olyan leírt, hatalmas terhet rovó, írott szavak, amelyek nem csak nevet adnak…..
Sajnos hazánk nagyon rosszul áll az egészségi állapotával kapcsolatban. Betegek az emberek és beteg az egészségügyi ellátó rendszer is. Vajon miért van ennyi daganatos megbetegedés hazánkban?  Természetesen nem kizárólag a kormányzati intézkedések milyensége és elmaradása…..
A gránátalma magjai, vagyis a gyümölcs ehető belső tartalma, aprók, rubinvörösek és kicsattannak az édes és savanykás ízektől, ami mellett igen jelentős egészségügyi előnyökkel is bírnak. Ez sokaknak nem újdonság, hiszen a Biblia is testet és lelket gyógyító élelemként…..
Az Apple okosórája jelen pillanatban még nem hivatalosan elismert orvosi eszköz. Viszont egy nem régen elvégzett tanulmány szerint a Cardiogram alkalmazás már most is 85%-os pontossággal képes észlelni a diabétesz korai fázisát. Az Apple Watch jelenleg a világ piacvezető okosórája. Az eladások…..
gyogyszernelkul 2018.02.12 19:39:12
Sajnos sok kismama nem teheti meg, hogy terhesség első perceitől kezdve otthon maradjon és kizárólag magával és a kis jövevénnyel foglalkozzon, így gyakran a munka és egyéb teendők mellett a rossz táplálkozási szokások megmaradnak, mint például a reggeli elhagyása. Szoptatás alatt már szerencsére…..
A világ legfejlettebb országai közül néhányban a lakosság nagy része több fontos témát egyáltalán nem ismer jól és teljes tévképzetekben élnek. Mi a helyzet velünk, magyarokkal?..
A vesebetegség az egyik legelhanyagoltabb egészségügyi probléma. Becslések szerint a magyar lakosság majdnem 10%-a szenved valamilyen vesebetegségben, az érintettek nagy része azonban egyáltalán nincs tisztában állapotával.  ..
A lisztérzékenység, másnéven cöliákia jelenlegi ismereteink szerint nem gyógyítható, a tünetek megszűnéséhez az érintettnek örökre száműznie kell a gluténtartalmú élelmiszereket az étrendjéből. Jogosan merülhet fel a kérdés a szülőben, hogy ha a diétát élethosszig kell tartania, akkor szükség van-e…..
CigiSzünet Dohányosok egészsége 2018.02.12 10:38:37
A dohányzás kapcsán a legtöbb embernek az egészségtelen életmód jut eszébe, nem ok nélkül. Számos betegség előfordulása emelkedett meg drasztikusan a dohányzás következtében, mint például a krónikus obstruktív tüdőbetegség (COPD), tüdőrák és egyéb daganatok, asztma, szívinfarktus, stb. A lista…..
A megfelelő mértékkel használt fűszerek kivételes ízekkel és illatokkal gazdagítják ételeinket, befolyásolják étvágyunkat, serkentik az emésztésünket, és különféle vitaminokat is tartalmaznak. Sok fűszernövénynek gyógyhatása is van szervezetünkre. A fűszernövényekkel változatosságot vihetünk…..
Művésznevei (aliases): Eva Roberts, Eva, Eva G., Eve, Brandy, Brandy Smith, Carmen Gibson, Livia, Katarina, Dana G, Brandy G, Little Eva Nemzetisége (nationality): magyar (Hungarian) Képek száma (number of pics): 16..
gyogyszernelkul 2018.02.12 19:09:17
Nude Girls Adel Morel 2018.02.12 16:00:00
gyogyszernelkul 2018.02.12 19:07:36
Mindig akadnak, akik elhiszik, hogy ingyen iPhone-t nyertek, fizetős lesz a Facebook, Bill Gates elosztogatja a vagyonát azok közt, akik neki e-mailt írnak, a lájkjainkra fizetett dollárokból végzik el a beteg gyerekek szívműtétjeit, vagy éppenséggel a menekülő afrikai milliomos éppen a mi OTP…..
Életünk során közel 40 dkg csomagolóanyagból származó vegyület kerül a szervezetünkbe   A csomagolóanyagokkal kapcsolatban az elmúlt tíz évben több, mint kétezer riasztást regisztráltak az Európai Unióban, ami azért rossz hír, mert az élelmiszerekbe oldódott káros vegyületek a szervezetünkbe is…..
Egy hosszú stresszes nap után hazatérve, amikor egy ugráló, örömtől fel-le rohangáló négylábú fogad bennünket, nem tudunk mosoly nélkül belépni az ajtón. Kedvtelésből tartott házi kedvencnek leggyakrabban kutyát vagy cicát választunk, akik az apró bosszúságok ellenére nagyon sok mindenre…..
Könyvmolyként nem könnyű az életünk, rengeteg jobbnál jobb kiadvány zúdul ránk a különböző kiadóknak köszönhetően, nem könnyű eldönteni, melyikre szánjuk időt és pénzt, mivel mindkét erőforrásból végesek a kapacitásaink. Ehhez szeretnénk egy kis segítséget…..
gyogyszernelkul 2018.02.12 18:28:39
Jelenleg Magyarországon nem kapható nyersen balzsamkörte más néven keserű tök, keserű uborka, keserű dinnye. Ha beírjuk a keresőbe a balzsamkörte kapszula szót, akkor láthatjuk az első illetve második oldalon megjelenő releváns találatokat. Az alábbi listában található egy osztályozás, melyik a…..
A MayoClinic szerint az orvosok képesek felmérni a májunk egészségügyi állapotát egy egyszerű májfunkciós panel segítségével. E panel során egy sor vérvizsgálatot végeznek, amely megméri a vérben az enzimek és a fehérjék szintjét. Ezek a vérvizsgálatok képesek követni mind a májkárosodást, mind a…..
A 21. század szépségideálja a karcsú, női test. Ennek legfőbb közvetítői a különböző médiumok, ezek közül is a közösségi média emelkedik ki. Az ideál elérése érdekében mi, nők a legelképesztőbb dolgokat is képesek vagyunk megtenni, kezdve a különböző alakformáló ruhák viselésétől a…..
A Fal kontra Piramis hiszti miatt született egy cikk a tévés műsorlopásokról, de mivel az Indexen jelent meg, nem lehetett kommentelni. Többek kérték, hogy lehessen már, erre lehetőség nincs, de arra, hogy ide kitegyem, és itt már  lehessen vitatkozni egy jót, igen. Szóval. Így nyúlnak egymástól…..