Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LondonBudapestMetro

71 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A LondonBudapestMetro – elnémult hamvaiból ha föl nem is támadt, de legalább megkaparássza az urnát a kredencen – most kerít egy rövid reklámot kedvenc YouTube csatornájának és egy kevésbé hízelgő eszmefuttatást egyik legutóbbi interjúráról. Hogy miért kedvelem a két fickót? Mert pont szöges…..
Mikor már sírni tudnák a helyzettől, csak várjuk a kormánytanácsot, hogy a sírás gyengíti vagy erősíti az immunrendszert. Addig pálinkával visszatartjuk...
A LondonBudapestMetro szigetországi telepese ugyan mindig talál elfoglaltságot – pláne ha esik, ilyenkor elemében van -, de mivel manapság a fő testmozgása a hitetlen fejcsóválásban merül ki, akkor már csak rászán némi időt, hogy megossza a nyak aerobik kiváltó okainak szemelvényeit. Különben is,…..
LondonBudapestMetro 2020.08.20 20:25:44
@kisrumpf: Es megis van! A charity is letezik, csak remelni tudom, hogy most kapnak egy-ket *@%&** hivast a forrovonalra.
Bemelegítésként kezdjünk valami aranyossal, ahogy a youtube-on böngészve is vicces cicás videókon olvadozunk mielőtt a következő ajánlott klipp mitadég, öcsénket mutatja ahogy az ISIS-nek toboroz. Ilyen nehéz időkben – ahogy illendő mondani, de amit a LondonBudapestMetro mégis élvez, mert az…..
Mindig izgalmas – és ritkán tudatosul – mikor egy új hullám születésének és kivirágzásának lehetünk szemtanúi. Általában már csak utána állunk értetlenkedve, hogy ,,ez meg hogy a bánatba nőtt így a fejünkre?”és természetesen ,,valaki miért nem fojtotta el csírájában ezt a baromságot?, de késő, ó…..
London néha olyan mint egy exkluzív privát party – az emberek remegnek, hogy bejussanak aztán mikor befészkelték maguk, szájhúzva nézik, hogy szabadulhatnának ki innen. Így hát e turbulens hét végén – Borisunk kulcsrakészen megkapta Number 10-t és rekordmeleg pácolta a metró ingázóit – a…..
A közelgő Pedagógus Nap (amiről a LondonBudapestMetro írójának szintén lesz véleménye csak ahhoz még párszor le kell ugrani a közértbe citromért a dzsintonikhoz) miért, miért nem előhozza a tudatalatti bugyraiból a népnevelési ösztönt. A múltkor már írtunk pár szóról amivel jó tisztában lenni, hogy…..
Ass blaster Brexit 2019.04.21 10:24:59
Nem volt szándékomban írni erről. Az utóbbi időben viszont annyi orbitális baromság kering a britekről hogy miért léptek ki az Unióból hogy  muszáj egy kicsit más megvilágításba helyeznem a dolgokat. Olyanokat hallani hogy még midig nem tudták túltenni magukat a gyarmatbirodalmuk elvesztésén, sőt…..
London Budapest Metro Nyuszi hopp! 2019.04.20 21:04:03
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván a LondonBudapestMetro! Kicsit kiugrottunk a rajtnál, de a Húsvét vasárnap és hétfő a kirándulás napja lesz, nem a sütőgetésé. Kérem, nem Húsvét a Húsvét kedvenc orosz túrókrémem nélkül; balra a Pászha, idén megcsavarva egy kis csokoládéval. Ez lényegében egy édes…..
Az most csalódni fog aki bedőlt a clickbait-nek, de kérem olvassanak csak tovább!   London belvárosa szerelemittas volt a hétvégén. Amerre néztél, ragyogó mosolyú emberek tartották orcájuk a Nap sugarai felé, szemükben a buzgalom tüze lángolt, s párok smároltak olyan hevesen, mintha az egyiküket…..
A LondonBudapestMetro hosszas hallgatásának egyik oka, hogy szerzője valahol csendben ült egy faágon és megpróbálta kisilabizálni, hol és kik nyomták meg a világban az idiotizmus ketrecének kieresztőgombját. Aki engem meg tud győzni, hogy az emberi civilizáció egy része nem túl buta már a…..
Hosszú lesz, tessék elmenni pisilni, enni... Sok klassz dolog van Angliában és Londonban. Például hogy egy fiatal nő egyedül sétálgathat ha úgy szottyan kedve, kisruhában, harisnyában, fedetlen fővel. Hogy elmehet a Speakers’ Corner-hez is, a Hyde Park egyik sarkához, ahol heti egy nap kis…..
LondonBudapestMetro 2018.11.24 13:22:18
@Occam beretvája: Koszonom :)
Ilyen hőségben ellustul az ember! Ne tessék kinevetni minket, Londonban 28-30 fok már soknak számít, ilyenkor lusta vasárnapokon egy hideg cider mellett csak olvasgat és mélázik a dolgozó nép. A LondonBudapestMetro így bukkant rá a The Times online kiadásában egyik kedvenc szerzője, Giles Coren…..
LondonBudapestMetro 2018.07.15 21:48:58
@kisrumpf: Coren egy valamiben jo: funny bitching.

Megoldast pedig manapsag mar senki nem mer kinalni - legijesztobb, hogy a valasztott vezetok sem - mert minden megoldas egy eltokelt iranyvonal, s igy mitadeg csak akadni fog valami kozosseg vagy 3 ember akit a megoldas ,,kirekeszt" vagy felhaborit. A politikus a valasztoit felti, a lapszerkeszto meg a pereskedest.
Igy nem tortenik soha semmi erdemleges. Jo iranyba.
,,Túl sok a jóból néha isteni lehet”, szól Mae West örökzöldje. Hogy ezt mennyire éri meg szabatosan alkalmazni, arra kedvenc Angliánk az élő példa, ahol is a lehető legnagyobb jószándékkal igencsak túltoltak ezt-azt. Tessék-tessék némi ízelítő, hol szaladt el a szekér s palotahintó egy…..
LondonBudapestMetro 2018.06.13 22:29:27
@Angol vasutas: Igen, képzelem, hogy mindig felülről kapjuk az áldást.
A 12 éves talán túlzás, van az visszamaradott 6 is: amitől vagonnak megyek az az a szöveg, amikor egy kisgyerek nyávog el valami felhívást a metrónál, de olyan ,,jaj de cuki vagyok", debil hanggal, hogy nem is értem, mit mond. A fogatlan baktert megértem, de azt nem. Ezért valakit megfizetnek!
Mivel a múltkor összegyűjtöttünk tíz derék dolgot Londonról/Angliáról, most következzék egy tizes lista arról, ami nem szívünk csücske a Szigetországban s fővárosában. Milyen furcsa, a jót pontokba felsorolva ledarálja az ember, a rosszat meg szinte kénytelen bő lére eresztve kifejteni. Ez nem azt…..
LondonBudapestMetro 2018.06.13 22:21:26
@Cinkapanka: Jé, én is mindig a finn gyerekekkel példálózom, mert ők is nyugati-jóléti ország fiai és mégsem amortizálják le az ember idegeit. Még én is aranyosnak találtam őket és ez sokat elmond....
Itt van május elseje, énekszó és ... vagyis csak volt, de a muzsika el nem hallgatott. A tavasz hangjai szólnak, madárcsicser és bagzó macskák, nem lehet nem imádni, sem aludni tőlük! A LondonBudapestMetro téltől kicsit Ropi-Bohóc-a-kulisszák-mögött fejet vágó szerzőjének kedvenc hónapja ez, s a…..
Kezdjünk egy felütéssel: senki, tényleg, egyikünk sem volt olyan talpraesett, elbűvölő faszagyerek 20 éves korában, mint amilyennek egy-két évtizeddel később arra emlékszünk. Nem-a! Nyeglébbek voltunk, tapasztalatlanabbak és igen, talán arrogánsabbak is, mint ami a megengedett határérték. Ilyen az…..
... rálátni. Mert azt is kell néha, nem csak a földalattiról szagolni az ibolyát. Előre szólunk, hogy a panorámában gyönyörködésünk egy dolog mételyezheti meg: a híres időjárásuk. Süthet a Nap hétágra míg a cipőnk fűzzük otthon, ám mire kilátónkhoz érünk pont annyi szmogos ködfelhő ereszkedik a…..
Most hogy ilyen szépen hull a hó Londonunkban (nagy nedves pelyhek ami meg nem marad de legalább átázik tőle az irhakabát) a LBM írójának eszébe jutott, hogy az általa ismert kinti magyarok eddig nem hallottak egy, az angol nyelvben nagyon elterjedt kifejezésről. S mivel pedagógiai hajlama nem csak…..
Vajon hány magyar kel ezekben a napokban útra, hogy aztán végigharcolja magát fél (vagy egész) Európán? Nyilván rengeteg, köztük van a mai egyik ajánlott bejegyzés szerzője és családja is, akik 5 németországi év alatt azért már kialakítottak egy stratégiát az év végi…..
LondonBudapestMetro 2017.12.31 16:49:22
@Arthamyr: De, a hely eleg pofas volt, vilagos, folujitott, jol felszerelt. Az emberek igenytelenek. Havi 40 fontert, 75-ert es gondolom folfele is.

Ma reggel is voltam edzeni: a mellettem levo futoszalagon a fazon nagyon friss kutyaszarba lephetett odafele menet mert 5 meteres korzetben buzlott. Ezert kerlek, valtocipot azert vigyel magaddal.

BUEK!
Ha valaki négy éve azt mondja nekem, hogy egyszer a konditermekben szerzett élményeimről fogok írni, azt feleltem volna, hogy egy Hillary Clinton – Topless rúdtánc haladóknak önéletrajzi album megjelenésére nagyobb esélyt látok. És lám, ki nem találják, mi következik! Londonba költözésemmel…..
A „hogyan neveljünk boldog gyereket?” kérdésre a legtöbb kultúra a saját válaszát adja meg. Aztán vagy sikerrel jár, vagy nem, az azonban biztos, hogy érdemes megnézni, mások miként próbálkoznak, hátha akad olyasmi, amit érdemes átvenni tőlük, vagy legalább megfontolni az átvételt...
LondonBudapestMetro 2017.12.06 11:59:02
@Határátkelő: Ertem en es osszesegeben nagyon szimpatikusak a leirtak. Foleg a hasznalt jatek es a kozos etkezesek. Csak mondom, en mint szulo ovatos lennek ezzel a kikerdezem a velemenyet dologgal, mert amit latok (Londonban, Budapesten) az az, hogy nagyon konnyen elszalad a lo. A legjobb szandekkal is.

Nem ismerem a hollandokat, szoval nem tudom, mi a felnott ,,vegeredmeny". Nem tunik rossz orszagnak, szoval valamit ezen a teren csak jol csinalhatnak.
Ójesszum, mi lesz itt jövő májusban?! Meg az odáig vezető hónapokban. Aki lemaradt volna a legeslegfontosabb angliai eseményekről, annak felhívjuk kedves figyelmét az év fordulatára: Harry herceg eljegyezte Miss Marple-t, Merkelt, Markle-t, amerikai kedvesét, s jövő tavasszal konganak a harangok.…..