Regisztráció Blogot indítok
Adatok
W. Móni

17 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Robert De Niro és Woody Allen hasonló cipőben járnak; mindketten munkával orvosolják az idő múlását és így próbálnak szembenézni a halál biztos tudatával, ezért aztán forgatásokba temetkezve odázzák el azt, hogy a négy fal között merengjenek a kaszás utáni semmiségről, vagy elmélyedjenek szemlesütve…..
Közeleg a Valentin nap, és már most kialakulnak a szokásos táborok: A. utálom - átvett ünnep - nem ünneplem B. számomra közömbös - semmi közöm hozzá C. szeretem - végre romantikázhatok és imádom a meglepiket! Akárhogyan is legyen, Magyarországon is sokan várják és ünneplik ezt az angolszász…..
A tüzes és vad piros mellett a romantikus rózsaszín a lekedveltebb színek, ha Valentin napra szeretnénk fehérneműt vásárolni. Manapság a választék hatalmas, a férfiaknak van miből válogatni, ha meg szeretnék lepni a gyengébbik nemet. Sokszor nem is a férfiak az ajándékozók, hanem a hölgyek készülnek…..
A szerelmesek napján egyértelműen a piros szín dominál: plüss szív, maci, romantikus vacsora kettesben és nagy piros masnival díszített ajándékok. A szép és igényes fehérnemű sem hiányozhat a Valentin napi kellékek közül, a gyertyafényes vacsora után ugyanis kezdődhet az ünneplés második, intimebb…..
A tökéletes karácsonyi ajándékot nehéz megtalálni, és mindenki számára más és más lehet az a sláger termék, mellyel mosolyt csal kedvese arcára. Sokszor elég csak egy apróság, és máris örömet szereztünk! Íme pár fehérnemű, aminek nem csak a megajándékozott hölgy fog…..
Egy korábbi bejegyzésre érkezett hozzászólások miatt döntöttem úgy, hogy megírom ezeket a sorokat. Ez a blog nem a minden nap használatos, "a lényeg, hogy pamutból legyen és kényelmes" fehérneműkről szól, hanem azokról a szexi és erotikus holmikról, melyeket (mondjuk…..
Sziasztok! Winzer Mónika vagyok, 16 éve dolgozom a textiliparban, elsősorban az értékesítéssel, marketinggel foglalkozom. A divat mindig is nagy kedvencem volt, de rajongásom a különleges fehérneműk iránt az évek során folyamatosan nőtt, a témával kapcsolatos könyvek egyre több…..
W. Móni 2015.08.26 15:46:23
@Kikiáltás:

Örülök, hogy tetszenek :-)
a winzermonika@gmail.com címen tudsz elérni!
Webáruházad van, vagy üzleted?
Ha valami újat szeretnél mutatni kedvesednek a hálószobában, akkor válassz egy olyan fehérneműt, mellyel tuti elkápráztatod. Mutatjuk a 10 fehérneműt, amelynek egy pasi sem tud ellenállni! 1. Rihanna híres ruhakölteményeinek egyike az amerikai Dreamgirl fehérnemű gyártó…..
W. Móni 2015.08.26 14:08:52
@A gördeszkás huligán: Jogos! Köszi, javítottam!
Mindenkivel előfordult már, hogy akár munkába menet, vagy éppen egy fontos rendezvényre készülődve új harisnyanadrágot vett fel, és az egyből kiszakadt. Azt most nem merném állítani, hogy velem ez még nem fordult elő, de azt vettem észre, hogy a harisnyák nálam bizony elég…..
Még vége sincs a nyárnak, de már alig várod a Karácsonyt?! Akkor lapozd végig a Dreamgirl vadonat új őszi-téli katalógusát, és hangolódj rá a piros-fehér szőrmés holmikra! Mint minden Karácsonykor, a piros szín ismét domináns lesz, de helyet kapnak a kék, és fekete…..
Egy korábbi bejegyzésben megmutattam mit vesz fel egy  ártatlan és "romantikus lélek" élete legszebb napján, sokan viszont valami merész és kihívó fehérneművel készülnének a nászéjszakára. Az újdonsült férj egészen biztosan örülni fog neki ha valami szexi holmiban libbensz…..
A nászéjszaka férjként és feleségként is legalább olyan izgalmas, mintha csak az első alkalom lenne. Hogy az élmény mindkét fél számára felejthetetlen legyen, a menyasszony lehetne az ajándék a nagy Ő számára, egy szexis fehérneműbe "csomagolva". Ha a leendő férjed az…..
A napokban olvastam a díványon a cikket az átverős webshopokról. Az ilyen lehúzós weboldalak sajnos rossz fényben tüntetik fel az internetes kereskedelmet és nyilván elijesztik a vásárlókat. Sajnos az ilyen oldalak nem kerülnek fel semmilyen tiltólistára, és nem tűnnek el olyan…..
  Itt a húsvét, és ha netán kettesben töltitek az ünnepet, akkor adunk pár ötletet, hogyan öltözhetsz be nyuszinak! A dolog érdekessége, hogy nem kell feltétlenül húsvéti nyuszis jelmezbe bújni, vannak playboy nyuszisak is!               Kellemes…..
Ha már azt hiszed, hogy mindenféle alsóneműt láttál, akkor mutatunk 10 furcsaságot. 1. Ok, hogy romantikus, meg szívecske, de mikor már a popsinál is szív alakú kivágás van... ízlés kérdése. 2. Macska-imádók előnyben: fehérnemű cicafarokkal. Csak hardcore…..
Mindig olyan jót mulatok, mikor olvasom a fehérneműk termékleírását. Egyik-másik márka nem elégszik meg egy egy mondatos, lényegretörő jellemzéssel, hanem többszörösen mellé vagy alárendelt mondatokat használva, szinte regényt fogalmaznak meg, hogy leírják a portékát.…..
Ez a cikk egy nemrég vásárolt René Rofé fehérneműről szólt volna, de mikor nekiláttam kutatni az interneten és „beleástam magam” a René Rofé termékeibe olyan érdekességekre bukkantam, melyet muszáj megosztanom. Nem egy olyan René Rofé képet találtam, mely kísértetiesen…..
Valljuk be, a felsőruházat nagyon fontos, de az sem kevésbé, hogy mit viselünk alatta. Igaz, hogy azt (jobb esetben) csak két ember látja, a viselője és párja, de a fehérnemű a felette viselt ruhához hasonlóan sokat elárul viselőjéről. A csipke a legtöbb alsónemű egyik…..