Regisztráció Blogot indítok
Adatok
u_patrik

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Négy svéd szent őrült elhatározta, hogy egy ültő helyükben végigjátsszák a teljes Final Fantasy sorozatot, amit streamelnek is azoknak, akik ezt hajlandók végignézni. Aki esetleg nem tudná, a FF-széria most a 13. részénél tart, és darabjába simán bele lehet tenni 50-60-100…..
u_patrik 2010.07.27 09:16:39
A poszt címe mindent elmond: a 8-bitesítés a szenvelgő tinivámpíros marhaság legújabb opuszát is elérte. De ráadásul milyen színvonalasan érte el! Az alkotók (Benny és Rafi Fine, illetve egy Doctor Octoroc művésznevű egyén) YouTube-os minijátékot készítettek a nyafogó…..
Ma indulok Los Angelesbe, az E3-ra (és kicsit fáj a szívem, hogy nem látom a vb első meccseit). Index anyám színeiben megyek, de szerintem valami fog ott csurranni-cseppenni az IDDQD-nak is, ha más nem, egy-két fénykép, a ’dexes riportokból kimaradt jelenetek, ilyesmik (viszont a…..
Garry's Mod Sötét Titkai Hírek 2009.12.25 11:14:28
 SziasztokHamarosan itt az év vége. Mindenkinek boldog újévet kíván a GMST csapat. Amúgy azt szeretném elmondani nektek, hogy hamarosan lesz egy szavazás, hogy mi kerüljön az új GMSt pólóra. Mert van vagy egy tucat ötletünk, de nem tudunk dönteni. Ezért ti fogjátok majd…..
Az előző havi rejtvény nagy sikerén felbuzdulva heti nyereményjátékkal tér vissza a rejtvényrovat. A következő 10 hétben egy-egy pc-s játékot lehet majd nyerni a KMK-n, ezeket a CD Projekt Kft. ajánlotta fel, áldassék a neve. A játékok a Legjobb Választás sorozatból érkeznek,…..
A kommentekben már ki lett vesézve kicsit az Upgrade Complete, de van annyira jó játék, hogy egy külön posztot érdemeljen. Ránézésre csak egy egyszerű disztroj, ahol űrhajónkkal lőjük az ellenséget, az érte kapott pénzt pedig felszedjük, ebből fejlesztve járművünket. Azonban…..
Tomor felhívta a figyelmemet arra, hogy létezik egy Nerd-ös játék! Innen letölthetitek! Update: új link.Akinek nem ment volna,próbálja ezzel újra. Játék frissített változataNem akarom előre lelőni a poént, mindenesetre fantasztikus ötletet valósítottak meg. Egy rajongó…..
A blog kezdete óta kapom rendszeresen azokat az e-maileket, hogy mutassam be a Postal 2-őt. Azóta már készültek videók a játékról, hol éltették, hol lehúzták. Én meg lapítottam, mert nem játszottam soha a játékkal. Bevallom őszintén, mikor már anno megjelent EVM kiadásban,…..