Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MRO

18 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kormány 2012-től kötelezővé tenné az emelt szintű érettségit azon diákok számára, akik felsőoktatásban szeretnék folytatni tanulmányaikat. Ez rengeteg pluszköltséggel járna, hiszen többszörösére emelkedne az emelt szintű érettségi vizsgát tevő diákok száma, ami több…..
Idén október 22-én írták meg a diákok az angol közép- és emelt szintű érettségit, melynek feladatsorai és megoldásai letölthetők az alul található linkekre kattintva. Az emelt szintű szóbeli vizsga ideje november 11-16 között lesz, míg a középszintű szóbeli vizsga november…..
   A 2009. májusi angol középszintű írásbeli érettségin új feladattípus került a nyelvhelyességi feladatok közé. Kiadónk elsőként jelentkezik olyan felkészítő kiadvánnyal, mely a frissen bekerült feladattípus gyakorlásában nyújt segítséget. További…..
Szabó Monika, az Alexander-technika tanára: Ajánlom a módszert azoknak a diákoknak is, akik főiskolán, egyetemen tanulnak tovább. Saját tapasztalatból tudom, hogy könnyedén megfelelnek majd a magasabb követelményeknek, és a sikeres vizsgák után felbecsülhetetlen értéknek fogják…..
Balogh Csenge: 1 éve "alexanderezem", és elmondani sem tudom, mennyi változást hozott az életemben ez a módszer. Súlyos gerincferdülésem 4 évvel ezelőtt derült ki, részben mert 6 éve fuvolázom. Olyan komoly volt a helyzet, hogy fűzőt kellett viselnem és a fuvolázást is…..
Angol érettségi BME nyelvvizsga 2009.09.15 12:45:00
Az angol általános középfokú nyelvvizsgára készülőknek hasznosak lehetnek a következő mintafeladatsorok, amelyek a BME Nyelvvizsgaközpont honlapjáról is szabadon letölthetőek. Az írásbeli vizsga feladatsor és megoldókulcs: angol_kozep_irasbeli_feladat_net.pdf   …..
A 2009-es felvételi ponthatárok 2009. július 24-től (péntek) a www.ponthatarok2009.hu oldalon megtekinthetőek!..
A 2009-es felvételi ponthatárok 2009. július 24-től (péntek) a www.ponthatarok2009.hu oldalon megtekinthetőek!..
Angol érettségi Nyelvvizsgák 2009.03.03 19:03:00
Még nincs nyelvvizsgád? De jól jönne az érte kapott plusz pont a felvételin?Még nincs veszve minden!Időszakonként bemutatunk 1-1 nyelvvizsgát, megkönnyítve a választást hova is érdemes menni illetve milyen szolgáltatást, esetünkben felkészítést kapsz a pénzedért!Kezdjük…..
Angol érettségi Blog ajánló 2009.02.10 15:34:00
Az MRO HISTORIA Könyvkiadó blogja Hírek, érdekességek, információk érettségivel, felvételivel, továbbtanulással, könyvekkel kapcsolatban Kötelező olvasmányok általános iskolásoknak és középiskolásoknak Kompetenciamérés Magyar érettségi Történelem érettségi Matematika…..
Társadalombiztosítás A magyar munkavállalók is jogosultak az országban egészségügyi ellátásra. Az állami egészségügyi szolgálat (National Health Service – NHS) segítségével részesülhetnek a munkaviszonyban álló, munkát kereső, vagy ott élő személyek és…..
Angol érettségi Idegenvezető 2009.01.27 14:43:00
Minerva Érettségizettek Szakközépiskolája a 2009/2010-es tanévben is indítja 2 éves emelt szintű idegenvezető képzését. A minden tanévben magas osztálylétszámmal induló képzést a következő tanévben is szakmailag magasan felkészült oktatók irányítják.Részletek a…..
A kiadvány az érettségi számonkérés tényanyagára koncentrálva, egységes szerkezetben mutatja be az érettségi vizsgán számon kérhető összes nevet, fogalmat, évszámot, továbbá egyéb fontos adatot. Segítséget nyújt a szaknyelv használatának, a térben és időben való…..
Bejelentési kötelezettség Bejelentés nélkül, korlátlan ideig tartózkodhatnak a magyar állampolgárok az Egyesült Királyságban, amennyiben igazolt munkaviszonnyal vagy igazoltan elegendő pénzzel rendelkeznek önfenntartáshoz.   Álláskeresés A munkavállaló álláshoz…..
Az angolból érettségizők számára van egy nagyon jó hírünk: megjelent az Angol érettségi feladatsor-gyűjtemény - Emelt szinten című kiadványunk. 10 teljes feladatsor bőséges gyakorolnivalót ad a felkészülőknek, a javítókulcs pedig lehetővé teszi az önálló munkát is...
Négy bolygó létezett a híres Lylat Systemben, amit Andross el akart pusztítani azzal, hogy belelöki Aqasba, a 100 éve vízzel elárasztott bolygóba. General Pepper megalkotta a nagy Star Fox csapatot, akik elindulnak Venom bolygóra (Andross szülőföldje), és megküzdenek Androsszal.…..
Örömmel értesítjük minden Olvasónkat, hogy megjelent egy igazán érdekes, hasznos, izgalmas kiadvány: Angol érettségi feladatsor-gyűjtemény - Középszinten. Minden további érdekesség itt olvasható...