Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rezícökkentész

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három kérdésünk is van a szerdai, ismert neonáci által elkövetett rendőrgyilkosság ügyében...
rezícökkentész 2016.10.27 11:59:54
@Ballib Cenzúrázók Réme 11: íty van! és Orbán Viktor MINISZTERELÖK ÚR szcsökkentette a rezít is!
Viktor a mi vezérünk, legyőzzük a koszos imperialistákat!
Hárommillió-kétszázezer ember nem kevés, az ő akaratukra hivatkozva fogja a Fidesz az alaptörvény-módosítását előterjeszteni. Ez a hárommillió-kétszázezer ember azonban közel sem volt elég ahhoz, hogy a Fidesz által kiírt népszavazás – a többi ember távolmaradása mellett – érvényes legyen, és…..
rezícökkentész 2016.10.06 16:12:35
@Kivlov: ifjú padavan, valamikor még magyar politikus is lehetsz :DD
A szabadság határtalannak tűnhet az internet világában: információdömping mindenről, mindenhonnan és azonnal. A sajtószabadság témája mégis folyamatosan terítéken van, és a távolból aggódva figyeljük, ami Ázsiában vagy a közel-keleti régióban történik a média teljes monopolizálásával és az újságírók…..
Meg kell állítani a hazai és a brüsszeli baloldalt, mert elárasztják bevándorlókkal az országot! - fúj újfent riadót a miniszterelnök a szokásos péntek reggeli rádiós igehirdetésében, hisz a migránsozás csodafegyverét nem kívánja kiengedni a kezéből. „Az előző szocialista kormányok ilyen…..
Kellemetlen lehet most Fidesz-politikusnak, -politológusnak vagy jobboldali újságírónak titulált médiaharcosnak lenni, amikor a német kancellár budapesti mérlegét kellene megvonni. Az egyetlen biztos módszer a valamiért még mindig közszolgálatinak nevezett állami…..
Angela Merkel német kancellár asszony tegnap Budapesten járt. A rövid látogatásból a honi politikusok, politikai újságírók és véleményformálók zöme levonta saját, legtöbbször pártos és szelektív következtetéseit. A baloldaliak a magyar miniszterelnök rendreutasítását…..
Bréking: A Fidesz elérte a magyar politikai vicc újjászületését, amihez azért elég rendesen kellett kalapálnia a népet az utóbbi öt évben. Lassan olyan jellegű vicckultúra kezd kialakulni hazánkban, mint amilyen a Rákosi- vagy a Kádár-korszakban volt jellemző. A nép egyszerű…..
Kimaradtam minden bizonnyal üldözendő, és feljelentésre alkalmas véleményemmel abból, hogy állást foglaljak a nemzet Rasijának legújabb politikával dehogy összefonódó viselt dolgainak pellengérre állításából. Sem nyílt levelet nem írtam neki, sem Facebook-posztban nem…..
A Magyar Nemzeti Bank még december elején vonta vissza a Széchenyi Bank működési engedélyét, miután az átfogó vizsgálat során olyan súlyos szabálytalanságokat találtak, amelyek miatt az intézmény működése fenntarthatatlanná vált. Mint ismeretes, a Széchenyi Kereskedelmi Bank…..
Milyenek voltak a kilencvenes évek az akkor felnőtt nemzedéknek? Milyen volt ez a nemzedék, ha lehet egyáltalán nemzedékről beszélni? Mit gondoltunk a századvég évtizedéről akkor, és mit gondolunk róla most, másfél évtizeddel később? Volt valami, ami maradandó? S ha igen, mi…..
Mikor Don Luí eljátszott a veszprémi indulás gondolatával és tikkelő frászba hajszolta a kormányapparátust, akkor az esélyeket és lehetőségeket sorba véve mondtam:  Nem lennék meglepve, ha tegnap/holnap valami úton-módon Lajos kapna egy üzit őfelségétől, hogy inkább…..
Nívó Áfacsalt olajat olcsón! 2014.12.19 14:40:21
Na ne mondja senki, hogy a NAV nem végzi a dolgát... lebuktatja és megbünteti az áfacsalókat, ezzel is igyekszik maximálni az állam adóbevételeit, és fenntartani a piaci verseny tisztaságát. Vagy mégsem? Itt van például az étolaj ügye: eddig is nyílt titok volt, hogy szinte az…..
rezícökkentész 2014.12.21 17:20:32
@ARP: nincs ilyen ballibsi atlantista cégek csalnak áfát intzémnyesen ebbe nincs benne az állam Orbán Viktor Úr bejelentetetete hogy zéró tólerancia van a korupcióval mellett!!!!!!!!
már megint a férrebeszélés rohatt libsibolsi szokás!!!!
„Tudom, hogy az ilyen támadásokat a tények nem befolyásolják.” – írja nemzetünk Svájcba szakadt hercegnője, Orbán Viktor legidősebb lánya arra reagálva, hogy a sajtó hírként számolt be róla, miszerint az École Hoteliere Lausanne turisztikai magánegyetem Executive MBA (EMBA)…..
Tudták, hogy a Jézuska bizonyos „frekventált” helyekre hamarabb eljön, mint amit a sztenderdek előírnak? Amíg mi a karácsonyi menü és a kisebb- nagyobb ajándékok költségeinek optimális elosztásán matekoztunk, és lenyomtuk az ünnep előtti utolsó teljes, és überfárasztó…..
Dinamó Műhely A tájfunra várva 2014.12.19 08:50:00
Bankokban dolgozom, a Greenpeace dél-kelet ázsiai irodájában. Közös regionális irodában a manilai, filippinó munkatársakkal, ahová nemrég újra lecsapott a tájfun. Az éghajlatváltozás Budapesten esetleg azt jelenti, hogy nincs télen hó vagy nyáron egyre melegebb van. De itt…..
rezícökkentész 2014.12.21 01:17:47
Meddig cseresznyézik még egy tálból Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin? Valószínűleg addig, amíg valaki le nem vizeli a cseresznyét, így sem az orosz elnöknek, sem a magyar miniszterelnöknek nem lesz kedve a tálba nyúlkálni.       Fotó: nepszava.com Lázár János szavaival…..
rezícökkentész 2014.12.19 19:33:00
@J.László: így van az ávhs atlantista ballibsi csürhe gerlyeszti a rémhireket a FIDESZ jobboldali( Orbán Viktor miniszerelnök ÚR is így szokta mondani beszédejiben márpedig ő tudja!!) párt így komcsiknak ott heje nincs

jó lene a kusolnátok rohatt ballibsi férgek mert be lesz verve a pofátok!!!!!!!!!!!!!!
Hajrááá FIDESZ! Hajrá Orbán úr!!!!
Ha összehasonlítjuk a Fidesz és az MSZP korrupció-kezelését, akkor érdekes és merőben eltérő stratégiákra bukkanhatunk. Egy valami azonban közös... Korrupció-kezelés alatt most nem arra gondolok, hogyan kiált tolvajt a két párt egymásra, mikor épp a másik van hatalmon és…..
1 órája ért végett Budaörsön egy átlagosnak tűnő esemény sajtótájékoztatója, amin a kereskedelmileg rendkívűl fejlett város 98-ban létesült legelső bevásárlóközpontja (a francia Auchan) átadta diszkont árazású benzinkútját. Bevallom elgondolkoztam, hogy eleget tegyek e…..
És ez nem egy kocsmatöltelék óhaja, hanem Magyarország vezető befektetési alapkezelői mondják*. Nem kérdezik, hanem mondják. Azt mondják egyes alapkezelők, hogy akkora a korrupció, hogy képtelenek dolgozni. Csak hogy értsd: ez olyan, mintha egy hentes marhavészért…..
    A mai napon szavaz a parlamenti kétharmad a jövő évi költségvetés elfogadásáról. Forduló pontra érkeztek a képviselő urak és a magyar társadalom józan többsége. Egy cinikus, erőszakos, szinte minden társadalmi csoport érdekeit megsértő, 133 fős frakció, mely erejét,…..
Igen súlyos lehet a slamasztika a kormány házatáján, hiszen emberemlékezet óta első alkalommal járja Orbán Viktor az országot ilyen hevesen: a propaganda-járatában az első komoly megálló a Blikk szerkesztősége volt a múlt hét folyamán, ahol nagyjából másfél órát töltött…..
Már régóta egyértelmű, hogy a jövő legfontosabb ügynökei nem izmos és sármos James Bondok, hanem a számítógépük előtt ülő kockák lesznek. Bár nyilvánvalóan szükség lesz akrobatikus akcióhősökre is, de ahogyan az életünkben, úgy a kémek világban is fokozatosan nagyobb…..
De most komolyan elhittétek, hogy a kormány tolerálni fogja hosszú távon a magyar középosztály jelentős részének lázadását? Vagy abban reménykedett bárki, hogy jobban hírdethet szabadságharcot a szabadságharcos pöndörbajuszos bránermájszterekkel szemben? És ha még igazad is…..
rezícökkentész 2014.11.24 17:00:16
@ex-dr. vuk: ez igy is van az nem a tepénzed örüj hopgfy még rendelkezhec fölöte de úgy is elkap a NAV adócsaló ballib hazaárulló!!!!!!
rezícökkentész 2014.11.24 17:12:04
@ex-dr. vuk: kulákot csak a komcsik hasznájják a MINISZTERELNÖKÚR és szakértögárdálya nem komcsi hanem jobboldali polgári párt ő kergette el a komcsikat szeméjesen akik visszajötek és most akarják aláásni a demokrációt itt az utcán randalírozó csöcselékkel az atlantista ballib kommunisták.
VIKTOR VIKTOR VIKTOR VIKTOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÉLJEN ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖ KÚR MAGYARORSZÁG MEGMENTÖLLYE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÉN MINDIGK A FIDESZT VÁLASZTOM SZAVAZOK RÁ MERT SZERETEM A HAZÁMAT AMI JOBBAN TELJESÍT ÉS MÉGJOBBABB LENNE A BALLIB ATLANTISTA HAZAÁRULÓ KOMCSIK NÉLKÜL!!!!!