Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leves(z)

5 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erre a kérdésre nagyon sokáig nem tudtam a választ, valami olyasmire gondoltam, hogy befecskendezik a konyakot injekciós tűvel. Azonban nincs benne olyan sok alkohol, sőt alkoholmentes verzió is létezik. Ha szétvágjuk, eléggé sűrűn folyó, viszkózus anyag folyik ki belőle és némi fehér masszát is…..
Hát, ez az, amire senki sem gondolhatott hónapokkal ezelőtt. Ilyen drámai változás a mindennapi életünkben emberemlékezet óta nem volt. A koronavírus terjedése az élet számos területén borít fel mindent, ami idáig olyan egyszerűnek tűnt. Az oktatás is elszenvedi most az eseményeket, de hála istennek…..
leves(z) 2020.03.20 14:57:31
@project640: Hány tanárt látott, kedves hozzászóló? Mocskolódni és általánosítani tud, azt látom. Nálunk egységes platformon zajlik a munka, interaktív, a gyerekek kérdeznek, kommunikálnak. Lelkesen küldik a megoldott feladatokat.
És még egy: nekünk tanároknak egy egész hétvégénk volt, hogy valami teljesen más dolgot megtanuljunk, és készségszinten alkalmazzunk. Ez nyilván elvárható, mi?
Pontosan az ilyen hőzöngő szülők miatt vannak nehézségeink.
Mert ő nyilván könnyen elintézi, hogy az osztály minden tagja egy időpontban ott üljön a számítógép előtt, hogy skype-on órát tartsak nekik. Meg nyilván minden gyereknek (testvérek)saját gépe is van, mindenhol.
Gondolkodjon, mielőtt önti a mocskot. Vagy álljon be, próbálja ki.
Ezúttal a Xiaomi termékei között kotorásztunk, és kiválasztottuk a legérdekesebbeket...
Ha már sem Áder János, sem Orbán Viktor különgépére nem fértünk fel, kénytelenek voltunk a köztévé csilingelő adófizetői milliárdokból kipofozott sportcsatornáját választani, amennyiben szurkolni akartunk a sportolóinknak a riói olimpiai játékokon. Nos, sok köszönet nem volt benne. Azt már egy ideje…..
A világ tele van menő várakkal, de Magyarországon csak romokat találni. Nem azért, mert a mi váraink jobban mállanak a nemzetközi átlagnál, hanem mert a szabadságharcok után divat volt ezeket felrobbantani, hogy ne legyen mit elfoglalni a csapatainknak. Ez baj, mert várakban…..
váci napok Menetrend 2014.12.09 20:43:41
Jó hír. December 15-től a zónázó vonatok két perccel hamarabb teszik meg az utat a Nyugatiig. A rossz hír az, hogy ezt azért tudják, mert már nem állnak meg Vác-alsón. Azt hittem, a jó világ már örökké tart. Elnézve a rengeteg utast, aki itt szállt fel, illetve le, nem voltam…..
váci napok Mikulás futás 2014.12.08 23:19:30
Ebben az évben is lesz Mikulás-futás! Tavaly nagyon elnéztem a dátumot, és lemaradtam. Ezúttal nem fogok! Remek dolog, hogy most már nem kell a világ végére (bocsánat, szérűskerti iskolák...) kimenni, hanem a város szívéből indulhatunk. Készítem a futócipőt... A futás után…..
váci napok Vác-alsó... 2014.11.25 19:46:37
Épül a parkoló Vác-alsóváros állomáson. Ahogy látszik a sok ott álló autón, szükség is van rá. A város felőli oldalon már látszik, mi is lesz itt. Ami még jobb, úgy tűnik, világítás is készül. Végre nem kell majd bokatörés-veszélyes feketeségben botorkálni. Ez…..
váci napok 2014.11.23 22:28:49
Láthatáron a karácsony! A Karácsony közeledtét jelzi a boltokban feltűnő dekoráció és a reklámok. Még inkább a karácsonyi vásárok megnyitása. Az idén valahogy nagyon korán kezdődik minden. A Főtéren már a múlt héten megjelentek a házikók, ezen a hétvégén pedig meg is…..
váci napok Kezdetnek 2014.11.23 16:31:38
Kellene egy napló. Amolyan váci. Hogy miért? Öregebb koromra lokálpatrióta lettem. Azt veszem észre, hogy beleszerettem a városomba. Amikor arról lett szó, hogy kényelmi szempontból Pestre kellene költözni, nem akaródzott. Ez a város jobb. Nyugodtabb, kisebb, nem nyom agyon, és nem…..