Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ábrahám Zsófia

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pornó túl fontos ahhoz, hogy néhány bunkó pornóproducerre bízzuk. Márpedig jelenlegi formájában a pornó szinte egy kvázi-illegális, de legalábbis a társadalom peremére tolt tevékenység - és mint ilyen, csak olyanok fognak bele, akiknek minden mindegy. És ettől olyan vacak…..
Biztosan én vagyok nagyon szűklátókörű, de egyszerűen nem bírom befogadni ésszel, hogy emberek hogy kockáztathatják a saját gyerekük és mások egészségét azzal, hogy nem oltatják be őket olyan betegségek ellen, amelyeknek a következményeivel éppen azért nem találkoztak, nem…..
Ábrahám Zsófia 2015.03.01 21:42:31
@Bartush: Nem ennyire egyszerű, de a higiénia fejlődését nem kellene betudni pusztán az oltások következményeként. Számítanak az oltások is, de hatalmasat fejlődtek közben a civilizációnk higiéniás viszonyai is!
Ábrahám Zsófia 2015.03.01 22:46:15
@teddybear01: Semmi értelme ennek a hatásvadász érvelésnek, mert nem tagadom az oltások létjogosultságát!

Ha hozzád hasonlóan érvelnék, akkor azt mondanám, hogy szívesen összeismertetnélek autista gyermekekkel és a szüleikkel! Nekik magyarázd el, hogy az oltások mellékhatásai tulajdonképpen teljességgel vállalhatóak!
Két oldala van az éremnek!
Ábrahám Zsófia 2015.03.01 23:48:30
@teddybear01: Én statisztikus valószínűségekről beszéltem, nem egyedi sorsoktól. Nem állítottam, hogy mindegyik autista az oltások következtében lett beteg, azt állítottam, hogy az oltások növelik egyes betegségek statisztikus kockázatát.
A (túl) sovány nők feltétlen dicsőítésének korszaka talán lassan véget ér, aminek csak örülni tudunk, hiszen fő a változatosság. Ennek jegyében mutatunk ma be egy érdekes ötletet, melyben egy New York-i divatfotós kifejezetten teltkarcsú hölgyeket mutat be a maguk (sok esetben)…..
Ábrahám Zsófia 2014.12.19 12:57:21
@$$$=$$$: nincsenek annyira elhízva?
Ezek a nők kórosan elhízottak. 33-35-ös BMI-re tippelek.
Az elhízás következtében növekszik számos fizikai és lelki betegség kockázata. A kövér embereket fokozottan fenyegeti a depresszió, a magas vérnyomás, a cukorbetegség, az agyvérzés, a szív- és érrendszeri megbetegedések, a trombózis, a gyulladásos betegségek, valamint a rák és számos más betegség.
Azt gondolom, hogy rendkívül káros és felelőtlen dolog pozitív propagandát biztosítani az elhízásnak.
Ábrahám Zsófia 2014.12.19 15:08:31
@trev: Ami nem fekete az bizonyára fehér, ugye?
 UPDATE2: letiltottam a blog kommentelését, ez volt az utolsó kommentem:  "Én itt most kiszállnék, és bocs előre is, de letiltom a post további kommentelését. Amit el akartam mondani, megtettem, viszont megint egy olyan típusú vitába mentem bele, aminek nem látom értelmét,…..