Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szafi01

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zöldebben Blog mottója: gyakorlatias városi zöld blog. Ennek megfelelően célunk, hogy olyan cikkeket, tippeket gyűjtsünk össze, amely a városban élő emberek hétköznapjaiban nyújt segítséget ahhoz, hogykörnyezetbarát, egészséges módon éljenek és ezzel példát mutassanak…..
Veres János pénzügyminiszter bejelentette: jövőre többet kell fizetni. A hír nagy felzúdulást keltett, szélsőjobboldali csoportok demonstrációkat kezdeményeztek a Batthyány örökmécsesnél és a Kossuth téren. A rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre és letartóztatta…..
A légitársaságok régóta küzdenek a hajózó személyzet, azaz a légiutaskísérők és a pilóták hiányával. Az amerikai Szövetségi Légügyi Hivatal, az FAA új reptéri navigációs rendszer bevezetésével most könnyíteni szeretne a pilóták képzésén, így rövidebb idő alatt…..
A csótányoktól mindenki undorodik. Rondák, ijesztőek, ráadásul mindig olyan helyeken jelennek meg, ahol nem kellene ott lenniük. Ebből indult ki Linda Kroach divattervező, aki úgy döntött, nem hagyja tovább, hogy ezek  szegény állatok ilyen megaláztatásban éljenek. Legújabb…..
Gyorshír: a brit Műszaki Egyetem diákjai új kutatásukban azt a hipotézist készülnek bizonyítani, hogy a túl sok szexpartnerkereső oldal használata tüdőembóliát okozhat.Feltételezésüket arra alapozzák, hogy csoporttársukat, Alain Blackmore-t jelenleg tüdőembóliával ápolják…..
2008. Január 31, Róma, Olaszország - szenzációs műkincsre leltek a mai napon az olasz Leonardo Kutatási Bizottság (Leonardo Research Committee - LRC) munkatársai. Mint már régóta ismeretes, a Louvre-ban kiállított Leonardo Da Vinci festményből a művész eredetileg két példányt…..
Columbia, USA - Különös felfedezésre jutottak a Columbiai Egyetem diákjai egyik kutatási projektjük során. Eredetileg a Supersize Me című film sikerén felbuzdulva teszteltek különböző típusú étrendeket, hogy melyek váltanak ki a filmben látottakhoz hasonló hatást.A végzős…..
Szafi01 2008.01.31 09:24:17
;)
A Független Piackutatók Szövetsége reprezentatív kutatása szerint, amelyet 2006. októberében és novemberében végeztek Magyarország 22 nagyvárosában, az internetezők 87,4%-a olvas rendszeresen blogokat. A megkérdezettek 64%-a találja hitelesebb forrásnak a blogokat a köztudottan…..