Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BP LOVER

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ELTE Nagytétényi úti kollégiuma a Schönherz kollégium mellett vitathatatlanul az egyik legjobb hely arra, hogy az ember jókat bulizzon és úgy mellesleg még az egyetemet is elvégezze. Nagytétényi elhelyezkedése, az olcsó pia az éjjel-nappal nyitva tartó Tesco-ból garantálja,…..
A Pizza King enyhén szólva sem a legjobb pizzákat szállítja házhoz, de mivel baromira olcsók, így sokan rendelnek tőlük. Szinte nem telhetett el olyan hét, hogy ne találkoztam volna a futárjukkal a munkahelyemen, vagy valamelyik ismerősnél. Nem mellesleg tényleg igyekeznek tartani a…..
A Wikinger hamburgeres az a hely, ahol igazi rosszarcú szakácsok sütik a hamburgert és mégis mosolyogva köszöntenek, ha már sokadszorra ülsz be és ahol tutira nem vernek át romlott hússal, vagy megrohadt zöldségekkel. Egy olyan hely, ahova a Budapestiek fele már biztosan beugrott egy…..
Az első hely ami eszembe jut, s amit mindenkinek feltétlenül ki kell próbálnia, az a Pados Pipi a Thököly út és a Hungária körút kereszteződésénél. Évekig ott zabáltam, és sohasem jöttem rá, miért van két, egymásnak háttal fordított P betű a kirakaton, hát most az…..
Budapest, Budapest, de csodás.. mindenki ismeri ezt a nótát, de milyen is az a csodás Budapest? 14 évet Budapesten töltve számtalan alkalommal mérgelődtem, hiszen ha Budapestről van szó, akkor mindig vagy valami nagyon drága és hipszter dolgot említenek a blogok/újságok, vagy valami…..