Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vandr

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A néhány héttel ezelőtti jégtörés keletkezett jelentős károk miatt kétségessé vált, hogy az idei síszezon vajon működik-e majd Dobogókőn. Mostanra már lehet tudni a választ: bár vannak még megoldandó feladatok, a síszezon nem marad el az egyik legszebb magyar…..
Akinek bringázás komoly hobbi, és nem csak addig terjed, hogy egy településen belül eljussanak egyik helyről a másikra, annak Dobogókő ideális célpont lehet. Gyönyörű a környezet, a terep pedig változó nehézségű, így igazi élményt jelenthet, de persze pihenésre is van…..
Dobogókő mindig, minden helyzetben képes érdekes programokat kínálni az ide látogatóknak. Ebben nincs is nehéz dolga, hiszen már maga a környezet is rengeteg lehetőséget biztosít a programokra, kikapcsolódásra. Szervezett túrák is vannak a környéken, melyek közül az egyik…..
Sokan nem hiszik el, hogy egy rövid autóútra a fővárostól annyira más lehet az időjárás, mint amit Budapesten tapasztalunk. Pedig ez igenis lehetséges, erre pedig kitűnő példa Dobogókő: itt télen van hó, amikor szinte sehol máshol nincs, illetve – ahogy az elmúlt napokban…..
Sajnos az utóbbi években jellemzően a tél nem igazi tél, vagyis nincs jelentős mennyiségű hó, kiváltképpen decemberben. A hamisítatlan karácsonyi hangulathoz sokaknak szükségük van a havas környezetre, amit azonban nem mindig lehet megkapni. Nem kell azonban elutazni az országból…..
A cím kissé paradoxnak tűnhet, hiszen mégis mit keresne az egri vár Dobogókő mellett. Azonban ott van, és erről mindenki meggyőződhet, aki tesz egy jó hosszú kirándulást Dobogókő környékén. Mit keres az egri vár Dobogókőnél? Kevesen tudják, de az 1968-ban forgatott Egri…..
A mindennapi mókuskerékből alighanem mindenkinek elege van időnként, azonban sokan nem tudnak úgy kikapcsolni, hogy egyszerűen csak otthon töltenek néhány napot, valami aktív cselekvésre van szükségük. Ilyenkor a legjobb egy egész napos túra a természetben, melynek során…..