Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ToyaHSW

1686 bejegyzést írt és 289 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel szerda van, így a megszokott módon folytatom a katalógusok megosztását veletek. Mivel a Solido részt még mindig nem végeztük ki, így folytatom a francia gyártó kiadványainak bemutatását.Ezúttal az 1979-es kiadvány van soron, amiben bőségesen találhatóak újdonságok és érdekességek.Lapozzátok át…..
Annyira régen volt már kisautó a blogon, hogy éppen itt az ideje hogy egy újabb darabot mutassak be nektek. Ezúttal is egy elemes játékot mutatok nektek, ami már a címből kitalálható hogy a hangvezérléses vonalat erősíti.A dobozon a Sound Control Rally Ril Ljudkontrollerad - Kör Framát Samt Backar…..
Mivel itthon elég sokan foglalkoznak a távirányítós játékokkal, így arra gondoltam hogy a mai napon néhány különlegesebb darabot mutatok be nektek.A távirányítós játékokért való rajongás valószínűleg azért van jelen ilyen intenzitással a hazai gyűjtők körében, mivel gyerekkorunk nagyobbik részében…..
Ahogy ígértem a mai napra csúszott át a Blog TV heti adása. Igyekeztem keresni egy érdekes régi játékot, így esett a választásom az egykori Play-Big egyik hatalmas játékára, az összeépíthető parkolóházra.Remélem akad köztetek néhány olyan olvasó, akinek volt szerencséje a német gyártó valamelyik…..
Rohamosan közeledünk az év végéhez, így talán már nem csak a gyűjtők számára, hanem a rokonoknak is érdekes lehet a Heti TOP5 ajánló rovat, amelyben ezúttal is igyekeztem öt jó áron megvásárolható régi játékokat felkutatni nektek.Szerintem ezúttal is egész szépen sikerült a feladat, amiről Ti is…..
Míg mi itthon az ITES és a Prefo által gyártott autópályákkal múlattuk az időt, addig tőlünk nyugatabbra az európai fiataloknak ott volt a Carrera cég, aki nagyszerű játékokat készített ebben a kategóriában.A Carrera céget Németországban alapították és lényegében úttörőnek számítottak ezen a…..
Sok gyűjtő látogat az oldalra és sok nosztalgiázó. A gyűjtők jókora része általában specializálódott és egy-egy játéktípus gyűjtésére koncentrál.Itthon különösen sokan foglalkoznak az igazi fiús játékok távirányítós autó, kisautók, lendkerekes kocsit gyűjtésével, de a hozzám hasonló mániákusok…..
Mivel szerda van, így a szokásos katalógusos napot tartjuk ma meg. Mivel a Solido kiadványainak még közel sem járunk a végén, így a francia gyártó 1978-as kiadványait ajánlom most nektek átlapozgatásra.Ismét kiadványokról van szó, ugyanis a hagyományos kisautókat tartalmazó katalógus mellett ebben…..
Ahogy azt már számtalanszor elmondtam nektek a blogon, a régi időkben nagyon sok figyelmet fordítottak a tanulásra vagyis inkább a játékos oktatásra.Ehhez már a 60-as évektől kezdve készültek játékok, amelyek száma folyamatosan emelkedett a 80-as évek második feléig. Ekkori azonban a tanítás helyett…..
A mai játékok között is bőségesen találni érdekes darabokat, amelyek az évek múlásával majd komoly kincsek lesznek, azonban mivel a Játékmúzeum blogon a régi játékoké a főszerep, így ezekkel foglalkozom a legújabb sorozatban is.Ezúttal néhány érdekes és különleges játékot mutatok be nektek, amelyek…..
Természetesen ezen a héten sem marad el a megszokott Heti TOP5 régi játék rovat, amelyben igyekszem érdekes, különleges és nem utolsó sorban jó áron megvásárolható régi játékokat a figyelmetekbe ajánlani.Ezen a héten is a legnagyobb aukciós oldal kínálatát böngésztem át érdekességekért és szerintem…..
Természetesen ezen a héten sem kell nélkülöznötök a Játékmúzeum Blog TV adását, amiben ezúttal egy fantasztikus hazai ügyességi játékot mutatok be nektek.A Galaktika Mágneses Űr-dobó játékot akár egyedül, akár barátokkal lehetett játszani és nagyszerű szórakozást ígért a gyerekek számára, akik az…..
Talán emlékeztek még, hogy valamikor régebben mutattam be nektek aprócska lapokat amelyeken autók, növények és állatok voltak láthatóak.A hazai készítésű gyűjthető lapokat albumba lehetett rendezni és úgy tárolni. A rajzolt képeket tartalmazó kártyák hátoldalán minden esetben volt egy kevés…..
Sajnos vannak olyan napok amikor nem akar összejönni a frissítés. Sajnos a mai nap így alakult, de szerencsére ilyenkor is van mihez nyúlni, így szokatlan módon a tegnapi katalógus után egy újabbat osztok meg veletek.Ezúttal még mindig a Solido vonalon mozgunk, akiknek az 1977-es kiadványait mutatom…..
Ahogy azt már megszokhattátok ezúttal sem marad el a katalógus szerda. A mai napon még mindig a Solido vonalat nyomjuk, amelyben ezúttal a francia gyártó 1976-os kiadványát lapozgathatjátok át.Remélem a számotokra lesz benne néhány ismerős autó ezúttal. Tartsatok velem ezúttal is egy kis…..
A PIKO varrógépekről már többször is esett szó a blogon mind cikkben, mind pedig a Blog TV adásában. Ha jól emlékszem a PIKO Elektra varrógépet is bemutattam már nektek, de úgy gondoltam a most érkezett gyönyörű darabbal kicsit jobban betudom mutatni nektek ezt az NDK-ban készült régi játékot.A…..
Befejező részéhez érkezek szépen lassan a sci-fi játékokat bemutató sorozatnak. Az elmúlt időszakban mutattam nektek régi űrjárműveket, űrhajókat, holdbázisokat, műanyag játékokat és természetesen űrhajós figurákat is.Eddig egy területet nem érintettem az pedig a régi társasjátékok voltak.Ahogy a…..
Ahogy ígértem a mai napon kapjátok meg a Blog TV legújabb adását. A tegnapi napon volt egy kicsi kavarodás egy 3D-s nyomtatásnak köszönhetően, ami elég csúnyán befolyásolta volna a hang minőségét.Mára végzett a nyomtató, így semmi akadálya nem volt, hogy felvegyem a legújabb részt, amiben egy NDK…..
Szokatlan módon ezúttal szombaton érkezik a Heti TOP5 régi játék rovat és vasárnap kapjátok meg a megszokott Blog TV adást.Ennek viszonylag egyszerű oka van. A 3D-s nyomtató jelenleg nyomtatásban van és bizony a mai nap folyamán annyira későn fejezi be a munkát, hogy már nem fér bele a videó…..
Ezúttal egy újabb hazai gyártású kártyát mutatok be nektek, amit valószínűleg egy nyugati játékról másoltak le. Ezúttal a fiúknak készült Repülős Fekete Péterrel ismerkedhettek meg.A Fekete Péter kártyák számtalan változatban készültek a 60-as évektől kezdve. A játék lényege az volt, hogy egymástól…..
Volt már az oldalon vízipisztoly, de ahogy kutakodtam a kincsek között egy újabb darabra bukkantam, amit még eddig nem mutattam be nektek a blogon.A kicsiny játék érdekessége, hogy itthon készült és egy ma is létező kft gyártotta egykoron.A vízipisztoly egy igazi nyári játék volt mindig is, amit…..
Ha szerda, akkor jobb esetben katalógus napot tartok. Ezúttal szerencsére nem jött közbe semmi, így megkapjátok a szokásos átlapozható kiadványt.Maradunk még a francia Solido gyár termékeinél, amelyek közül ezúttal az 1975-ös újdonságokat nézhetitek meg.A katalógus ezúttal is több nyelven jelent…..
Akik látogatják a blogot találkozhatnak néha olyan bejegyzésekkel az oldalon, amelyek nem közvetlenül kapcsolódnak a régi játékokhoz. Ilyen írásokban mutatom be általában az általam vásárolt kisautókat, amelyeket olcsón jutok hozzá a hazai áruházak polcain.Mivel most ismét jártam egy ilyen boltba,…..
Még nem értem végére a hétfőnkénti sci-fi játékok sorozatnak, amiben a régi idők fantasztikus játékai közül válogatok érdekesebb és különlegesebb darabokat.Eddig még nem ejtettem szót néhány területről. Ezek közül az egyik a játékkatonák világa, amibe most egy kicsit bepillanthattok a…..
Természetesen nem maradhat el a megszokott Heti TOP5 rovat, amelyben igyekszem jó áron megvásárolható régi játékokat a gyűjtők és a nosztalgiázók figyelmébe ajánlani.Szerintem ezen a héten is egészen szép játékokra akadtam, amelyekre bárkinek érdemes lehet lecsapni. Tartsatok velem ezúttal is a…..