Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ToyaHSW

2418 bejegyzést írt és 329 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezúttal egy olyan játékot szeretnék bemutatni nektek, ami még talán annyira nem is igazán számít retronak, de mégis érdekes lehet a gyűjtők számára.Előbb-utóbb ugyanis a gyűjteményekben is helyet követelnek majd maguknak a ma bemutatásra kerülő autóhoz hasonló darabok. Ma egy távirányítós Renault…..
Ezen a héten sem marad el a megszokott régi reklámválogatás. Ezúttal a 80-as, 90-es évek klasszikus nyugati játékainak televíziós reklámjából hoztam nektek egy csokorral.Tartsatok velem ezúttal is és idézzük fel együtt mivel is játszottunk vagy mivel szerettünk volna játszani mi gyerekként!..
Ezen a héten sem kell nélkülöznötök a megszokott Heti TOP5 régi játék rovatot, amelyben a hazai aukciós oldalak kínálatából igyekszem régi és esetlegesen jó áron megvásárolható különlegességeket a figyelmetekbe ajánlani,Ezúttal is a legnagyobb hazai aukciós oldalon barangoltam, ahol persze ráakadtam…..
Folytatom a néhány hete kezdett sorozatot, amelyben igyekszem érdekes kínai játékokat bemutatni nektek. Ezekkel nagyon kis valószínűséggel találkoztok majd a hazai aukciós oldalak kínálatában, de ha mégis akkor legalább egy kicsit a segítségetekre tudok talán lenni ezzel a sorozattal.Ismét hoztam öt…..
Ezúttal egy olyan játékot szeretnék bemutatni nektek, aminek már a másolatával találkozhattatok az oldalon. Ez a játék pedig a Milton Bradley által gyártott Big Trak lesz.A Big Trak 1979-ben készült el és került a játékboltok polcaira, mind az Egyesült Államokban, mind pedig Európa nyugati…..
Mivel szerda van, így a szokásos katalógusos napot tartjuk meg az oldalon. Ezúttal egy 1998-as Lego kiadványt osztok meg veletek.Az Új-Zélandra szánt katalógus méretét tekintve egy igazán szép darab, hiszen 60 oldalasra sikerült.Tartsatok velem ezúttal is és nosztalgiázzunk együtt egy kicsit a LEGO…..
Schilling Imrétől számtalan játékot kaptam felajánlásának köszönhetően, amelyek között a már bemutatott játékokon kívül számtalan érdekes, de kissé hiányos játék is megtalálható volt.Ezek közül mutatok be most nektek egyet, aminek a pontos nevét nem igazán tudom, de a táblája egyszerűen magával…..
Ezen a héten sem maradtok régi reklámok nélkül, ugyanis ezúttal egy 80-as évekből származó válogatást hoztam nektek. Ebben minden olyan játékot megtalálhattok, ami akkoriban klasszikusnak számított.Van itt akciófigura, kisautó és sok egyéb érdekes régi játék. Nosztalgiázzatok ezúttal is velem!..
Ezen a héten sem kell nélkülöznötök a megszokott Heti TOP5 régi játék rovatot, amelyben igyekszem érdekes és különleges régi játékokat a figyelmetekbe ajánlani.Ezúttal is a legnagyobb aukciós oldalon barangoltam, ahol ismét sikerült néhány gyöngyszemre akadnom, amivel érdemes lehet gazdagítanotok a…..
Az elmúlt hetei videóban még csak bontogattam a Technokid fémépítőt, de a mai napon ahogy azt ígértem egy videóban kicsit közelebbről is bemutatom nektek a játékot.Az alumínium elemekkel operáló építőjáték alaposan megizzasztott és hosszú idő alatt készültem el a kiválasztott kisautóval. A…..
Már annyira régen mutattam nektek kisautót, hogy éppen itt volt az ideje hogy a Pepcoban egy-két újabb darabra akadjak.Szerencsére a Welly Oldtimer sorozata még mindig jelen van a bolt kínálatában, így nekem sem volt nehéz dolgom amikor újabb darabok után kutattam, ugyanis szerencsére bővült a…..
A gyerekkorotokból egészen biztosan Ti is emlékeztek veszélyes játékokra, amelyek nagyon könnyen okozhattak sérülést nekünk gyerekeknek.Manapság már ha valamit le lehet nyelni vagy kicsit megvághatja egy gyerek vele a kezét, akkor már visszahívják a boltok polcairól, hogy elkerüljék a komolyabb…..
Ha szerda, akkor a szokásos katalógust osztom meg veletek. Ezúttal is egy Lego kiadványt lapozgathattok át, ami még bőven belefér a retro kategóriába (valószínűleg 2000-ig megyünk majd el).Ezúttal az 1997-es amerikai kiadványt osztom meg veletek, amiben nagyon sok klassz játékot találhattok.Nektek…..
Néhány hete a Blog TV adásában már igyekeztem nektek bemutatni a hozzám került Audiosonic PP800-as TV játékot, de úgy gondoltam mindenképpen cikk formájában is meg kell ismernetek ezt a klasszikus Pong játékot.A 70-es évek második felében a Pong játékok meghódították az otthonokat és megfizethető…..
Ezen a héten sem maradtok reklámok nélkül. Ezúttal a 90-es évek elejéről hoztam nektek egy hosszabb összeállítást, amelyben egyaránt megtalálhatjátok a karácsonyi játékpiacra szánt játékok reklámjait és más érdekesebb és emlékezetesebb reklámokat is. Tartsatok velem ezúttal is és nosztalgiázzunk…..
Ezen a héten sem kell nélkülöznötök a megszokott Heti TOP5 régi játék rovatot, amelyben a hazai aukciós oldalak kínálatából igyekszem érdeklődésre számot tartó játékokat válogatni Nektek.A legújabb részben ismét rátaláltam néhány gyöngyszemre, így érdemes lesz velem tartanotok egy nosztalgikus…..
Ahogy azt mondani szokás, haladni kell a korral. Ennek a mondásnak igyekszem most eleget tenni, amikor bemutatom nektek a régi játékokkal foglalkozó TikTok profilomat.Itt néhány másodpercben vagy percben igyekszem nektek bemutatni a régi játékokat és a hozzájuk kapcsolódó érdekességeket.Ha…..
Egy hét szünet után szokatlan résszel jelentkezik a Blog TV. Mivel az elmúlt héten elmaradt a megszokott adás, így most érdekes résszel jelentkezek.A héten két csomag is érkezett hozzám, amelyeket most előttetek nyitok ki.Tartsatok velem ezúttal is és nézzük meg együtt, hogy mit is rejtenek a…..
Ezen a héten sem maradhat el a megszokott kínai játékokkal foglalkozó rovat, amelyben igyekszem olyan ritka és érdekes régi kínai játékokat megmutatni nektek, amelyekkel valószínűleg nem nagyon találkozhattok majd a hazai aukciós oldalak kínálatában.Ezúttal ismét öt igazi érdekességet hoztam nektek,…..
ToyaHSW 2021.10.09 23:12:07
@Androsz: Igen, megértelek. Az információkat viszont ezekről a játékokról elég nehéz összegyűjteni. A teherautó aljáról tudtam volna képet feltölteni, de a többségében a játékról én is csak leírás alapján tudok információt begyűjteni.
A mai napon ismét egy klasszikus építőjátékot szeretnék bemutatni nektek. Fém építőjátékokat szinte minden országban gyártottak, elég a Märklin, a Meccano, a Merkur vagy a Technokid játékokra gondolnotok.Ezen a vonalon indult el a VEB Spielwaren Mechanik Pfaffschwende is, amikor nekiálltak a…..
Ha szerda, akkor a szokásos katalógusos napot tartom meg a blogon. Az elmúlt időszakban számtalan Lego kiadványt lapozgathattatok át az oldalon és ma sem lesz ez másképp.Ezúttal az 1996-os katalógust osztom meg veletek, ami tele volt klassz építőjátékkal. Tartsatok velem és nosztalgiázzunk ma is…..
Retro játékmúzeum Troll babák 2021.10.05 22:31:04
A mai napon egy igazán régi és folyton megújulni képes és soha el nem avuló játékot, a Troll babát szeretném bemutatni nektek.A Troll babák története egészen messzire nyúlik vissza és erről szerintem csak az igazán komoly gyűjtők tudnak. A Troll babákat 1959-ben találta ki Thomas Dam dán halász és…..
Ezen a héten sem kell nélkülöznötök a megszokott reklámokat. Ezúttal csak a 80-as évekig utazunk vissza az időben. A mai összeállításban ismét a nyugati játékok reklámjait osztom meg veletek.Nosztalgiázzatok velem ezúttal is! Ha valamelyik játék megvolt nektek, akkor azt nyugodtan írjátok meg…..
Ezen a héten sem kell nélkülöznötök a megszokott Heti TOP5 rovatot, amelyben a hazai aukciós oldalak kínálatából igyekszem nektek érdekes és különleges régi játékokat ajánlani.Ezúttal ismét a legnagyobb hazai aukciós oldalt néztem át és persze ismét találtam érdekes játékokat, így mindenképpen…..
Ezen a héten ismét hoztam nektek egy becsületes adag régi játékreklámot. Ezúttal a 60-as, 70-es évek amerikájába repülünk vissza és néhány népszerű játékhoz készült reklámot ismerhettek meg.Tartsatok velem ezúttal is és nézzük meg együtt mivel is játszottak akkoriban a gyerekek!..