Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ToyaHSW

3341 bejegyzést írt és 352 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megszokhattátok már, hogy időnként a gyűjteményembe bekerül néha egy-egy mai darab is, aminek azért van valami retro vonatkozása.Ezt a vonalat szokta erősíteni az OldTimer és a NEX sorozat is, de most a Temu oldalain barangolva kapott el a hév és csaptam le néhány szerintem egészen jó állapotú és…..
Ha szerda, akkor ezúttal is egy katalógust osztok meg veletek. A választásom ezúttal a Coleco 1986-os kiadványára esett, amiben a megszokott szabadtéri játékok mellett akciófigurák és különböző plüss állatkák is megtalálhatóak voltak.Ha érdekel benneteket a gyártó 1986-os kínálata, akkor…..
Ezúttal a gyűjtemény egy frissen szerzett darabját mutatom be nektek. Tudom leírtam és el is mondtam, hogy nem megyek el az informatika irányába, de ha a gyerekkorunk szóba kerül akkor bizony mindenképpen említést érdemelnek a TV játékok mellett a 8 bites számítógépek is.És ha már a számítógépek…..
Ezúttal egy itthon szerintem kevésbé ismert játékokhoz készült reklámokat hoztam nektek. A választásom most a Visionaries: Knights of the Magical Lightra esett. Ez egy tudományos fantasy volt, amely a Hasbro által készített rövid életű akciófigurákból és járművekből, valamint a Sunbow Productions…..
Ha vasárnap, akkor a szokásos Heti TOP5 régi játék rovattal várlak benneteket, amelyben a hazai aukciós oldalak kínálatából igyekszem elérhető és szép állapotú játékokat a figyelmetekbe ajánlani.Ezúttal ismét a legnagyobb oldalon tettem egy kirándulást, aminek az eredményét most meg is osztom…..
Ha szerda, akkor szokás szerint egy lapozgatható kiadványt osztok meg veletek. Még mindig maradunk a Coleconál, akik a 80-as évekre elektronikai gyártóból átnyergeltek szabadtéri játékok gyártójává leginkább.Ennek köszönhetően az 1986 nyári katalógust is az ilyen játékok uralták.Tartsatok ezúttal is…..
Ezúttal egy nagyon-nagyon régi hazai társasjátékot mutatok be nektek. A Foci-játék egészen addig ismeretlen volt a számomra, míg az egyik aukciós oldalon nem találkoztam vele.Igazából az azonnal lejött, hogy egy társasjátékról van szó, azonban nagyon tetszett a doboz grafikája és érdekelt maga a…..
Igazából szerintem hozzám hasonlóan mások előtt is teljesen homályos, hogy mik is azok a Rock Lordsok. Elvileg a játék átalakuló sziklákból állt és a GoBots sorozat egyik elágazása volt.A figurák különböző színű sziklákhoz hasonlítottak, amelyek néhány mozdulattal alakultak át. A figurák mellé bio…..
Ahogy azt már megszokhattátok a vasárnapok általában az ajánlóval telnek a blogon. Ezúttal sem lesz ez másképp, hiszen ismét szétnéztem a nagyobb hazai aukciós oldalakon érdekes régi játékok után.Szerencsére ezúttal is rátataláltam érdekesebb darabokra, amelyeket természetesen meg is mutatok…..
Szombatonként ahogy azt már tudjátok a TikTok csatorna kínálatából igyekszem hozni nektek egy-egy érdekesebb videót. Ezúttal egy olyan játékot mutatok be nektek, ami nem működik alapvetően, de a patinás külseje és az egykori működési elve miatt mindenképpen a gyűjteményben volt a helye még így…..
Megszokhattátok már, hogy igyekszem nektek bemutatni a nagyobb külföldi játékgyártókat. Most egy kicsit Európában barangolunk a rovat keretében, így a múltheti német kitérő után az irányt Olaszország felé vesszük, hogy bemutathassam nektek a szerintem legérdekesebb Ellegi játékokat...
Az utóbbi időben különböző Coleco kiadványokat osztok meg veletek. Nem lesz ez másképp most sem, amikor az 1986-os Rambo katalógust mutatom be nektek.Ebben a kiadványban számtalan akciófigura és kiegészítő várta a gyerekeket, akik persze le is csaptak az akkor nagyon népszerű Rambo film alapján…..
Ezúttal ismét egy érdekes régi játékot szeretnék megmutatni nektek a gyűjteményből. Mivel az elmúlt napokban téma volt a blogon a Schuco, így stílusosabb játékot nem is választhattam volna mint az általuk gyártott Bodensee Fähre Fontainebleau nevet viselő távirányítós hajót. A Schuco-t szerintem…..
A 80-as, 90-es években szinte minden játékhoz televíziós reklámot készítettek a gyártók, amelyeket a szombat délelőtti műsorsávban előszeretettel és rendkívül jó hatásfokkal adtak is a televíziók.Most egy rövidebb összeállítást hoztam nektek, amelyben tíz érdekes társasjáték televíziós reklámját…..
Ha vasárnap, akkor a megszokott ajánló rovattal várlak benneteket az oldalon. Ezúttal ismét szétnéztem a hazai aukciós oldalakon érdekes régi játékok után kutatva.Ezúttal a szerencse is mellém szegődött, így valóban érdekes játékokat tudok a figyelmetekbe ajánlani. Tartsatok velem és…..
Néhány napja mutattam be nektek egy bejegyzésben a McLaren M23-as távirányítós kisautót, ami egészen érdekes történettel rendelkezik.A szöveges bemutatást persze egy videós is követte, amit a TikTok csatornán megnézhettek bármikor. Azt javaslom csatlakozzatok kicsiny közösségünkhöz Ti is. A…..
Visszatér az érdekes játékok sorozat, amelyben egy-egy gyártó vagy ország játékai közül választom ki az érdekesebb és különlegesebb darabokat.Ezúttal a német Schuco termékeit nézegettem át és kerestem köztük különlegesebb darabokat. Mivel egy igazán régi játékgyártóról van szó ezúttal, így bizony a…..
Ha szerda, akkor szokás szerint egy katalógussal várlak benneteket. Ezúttal az 1984-es Coleco szabadtéri játékokkal foglalkozó kiadványát osztom meg veletek.Van itt medence, bringa, pedálos kisautó és sok más érdekesség.Tartsatok velem és csodálkozzunk rá együtt, hogy mivel is játszottak 1984-ben az…..
Mint tudjátok a régi játékok mellett azért időnként elcsábulok és beszerezek valami érdekeset a hazai boltok polcairól, ami lehetőség szerint azért a múltat idézi vissza.Így találtam rá a Welly által gyártott kisautó sorozatra, amit Old Timer és Nex néven is megtalálhattok általában a hazai boltok…..
Ezúttal ismét egy kicsit a TV játékok világába merülünk el néhány reklám segítségével. A 80-as évek egyik legnépszerűbb játékgépét az Atari készítette, akik a bizony a játékokhoz is bőségesen készítettek reklámokat.Most ebből hoztam nektek egy közel 10 perces válogatást. Nosztalgiázzatok velem…..
Ha vasárnap, akkor természetesen az ajánló rovattal találkozhattok az oldalon. Ezúttal is szétnéztem a hazai aukciós oldalak kínálatában, hátha ráakadok valami érdekesre és különlegesre.Szerencsére ismét találtam olyan játékokat, amelyekkel érdemes lehet egy gyűjteményt bővíteni vagy a gyűjtést…..
A szocialista időszakban is kaptuk a nyakunkba a reklámokat bőségesen. Plakátokon, televízióban, újságokban, de még az utcán is találkoztunk színvonalas és kevésbé minőségi munkákkal egyaránt.Ami közös jellemzője volt a szocialista reklámoknak az az egyediség volt. Ez vitathatatlanul így volt és ez…..
Ezúttal ismét hoztam nektek egy távirányítós autót, ami most került be a gyűjteménybe. A játék egy igazán érdekes darab és gyakorlatilag egy klón, amit egy méltán híres japán gyártó játéka alapján öntöttek formába Hong-Kongban.Ezúttal a távirányítós McLaren M23-ast szeretném bemutatni nektek. A…..
Ha szerda, akkor szokás szerint ismét egy katalógust hoztam nektek. Ezúttal a Coleco régebbi kiadványai közül akadtam rá egyre, amit úgy gondoltam nektek is érdemes látnotok.Az 1983-as kiadványban a megszokott elektromos játékok mellett számtalan szabadtéri játékot is találhattok majd. Azt javaslom…..
Ha hétfő, akkor természetesen reklámokkal várlak benneteket az oldalon. Ahogy azt megszokhattátok rendszeresen igyekszem nektek televíziós reklámokat mutatni .Ezúttal a 80-as évekből hoztam nektek egy hosszabb összeállítást, amiben nagyon sok olyan játék van amivel én nem találkoztam…..