Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ToyaHSW

3311 bejegyzést írt és 352 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen a héten ismét érkezik a megszokott Heti TOP5 régi játék rovat, amelyben a hazai aukciós oldalak kínálatából igyekszem a figyelmetekbe ajánlani érdekes, különleges és nem utolsó sorban megfizethető játékokat.A szerencse ismét mellém szegődött és ráakadtam néhány igazán jó vételnek számító…..
Néhány nap nyári szünet után visszatértem és rögtön egy újabb TikTok videót hoztam nektek. Ezúttal egy régi rakétás teherautót szeretnék bemutatni nektek, ami eredetileg rendkívül érdekes dolgokra volt képes, de még most is különlegesnek számít.A zöld színű lendkerekes teherautó mozgatható radarral…..
Ezen a héten ismét hoztam nektek öt érdekes régi játékot a hazai aukciós oldalak kínálatából. Ismét a legnagyobb oldalon keresgéltem és tényleg ráakadtam érdekesebb darabokra, amelyeket akár Ti is megszerezhettek magatoknak.A gyűjtők és a nosztalgiázók számára akkor induljon is az időutazás!..
Ezúttal ismét egy logikai játékot hozok nektek a TikTok nap keretében. A TikTok csatornánkon igyekszem a régi játékokat bemutatni nektek, de a csatorna tartalmai között más nosztalgikus múltidéző témákkal is találkozhattok.Az javaslom csatlakozzatok Ti is közösségünkhöz és nosztalgiázzunk…..
Akik követik a blogot azok számára nem titok, hogy nagyon kedvelem a Joustra játékokat. Lényegében én még gyerekként találkoztam a francia céggel és annak a 80-as években készített játékai közül néhánnyal.Ebben az időszakban a Joustra már egy kicsit más volt és elment a műanyag és az olcsó…..
Ezúttal ismét egy érdekes katalógust hoztam nektek. A TSR Hobbies kiadványa kifejezetten a Dungeons & Dragons játékok kedvelőinek készült és ehhez a remek játékhoz tartalmazott kiegészítőket és ajándéktárgyakat.Mai szemmel kicsit megmosolyogtató a kiadvány, de aki otthon van a játékban az…..
A tegnapi napon kimaradt, de most igyekszem pótolni a reklámokat. Megszokhattátok már, hogy a hét elején mindig megosztok veletek egy-egy reklámválogatást. Az utóbbi hetekben a műholdas televíziók szombat reggeli reklámjaiból hoztam nektek néhányat és ma is így teszek. Talán a reklámok némelyike…..
Ha vasárnap, akkor szokás szerint az ajánló rovattal várlak benneteket az oldalon. Ezúttal is szétnéztem a hazai aukciós oldalak kínálatában, ahol ismét ráakadtam érdekes régi játékokra.Ha egy kis nosztalgiázásra vágytok vagy pedig gyűjtők vagytok, akkor ma is érdemes lesz velem tartanotok. Vágjunk…..
Ahogy azt megszokhattátok már a szombati napokon általában a TikTok csatornánk kínálatából hozok nektek érdekes videókat. Nem lesz ez másképp most sem.Ezúttal a 80-as években gyártott Joustra Renault 5-ös drótos távirányítós autót mutatom be nektek egy kicsit közelebbről és természetesen a…..
Ezúttal ismét hoztam nektek egy érdekes régi Kenner kiadványt. A régi katalógusban olyan akciófigurákkal találkozhattak a gyerekek mint az akkoriban hatalmas népszerűségnek örvendő Six Million Dollar Man vagy éppen a Bionic Woman.Lapozzátok át Ti is a kiadványt és csodálkozzatok rá a Kenner egykori…..
Ismét az Elek Boldizsártól kapott játékok közül választottam egyet, ami alapvetően feladta nekem a leckét eredetileg, ugyanis annyi apró részlete hiányzik, hogy megizzadtam mire rátaláltam az eredetijére.Ezúttal egy NDK-ban gyártott régi lendkerekes munkagép maradványait mutatom meg nektek, ami a…..
Ha hétfő, akkor szokás szerint ismét egy régi reklámokból álló válogatást osztok meg veletek. Egészen biztosan sokan emlékeztek a műholdas televíziók betörésének idejére, amikor szombat reggelente a számunkra különleges rajzfilmeket néztük, amelyek között még a reklámokat is érdekesnek…..
Ha vasárnap, akkor szokás szerint játékokat igyekszem a figyelmetekbe ajánlani a Heti TOP5 rovat keretén belül. Ezúttal ismét szétnéztem a hazai aukciós oldalakon érdekes régi játékok után kutatva. Szerencsére ismét találtam szebb darabokat, így érdemes lesz ezúttal is velem tartanotok. Vágjunk is…..
Ezúttal ismét a TikTok csatornánk tartalmából hoztam nektek egy játékot bemutatásra. Ezúttal egy hazai fejlesztésű logikai játékot igyekszem majd bemutatni nektek, ami nem lesz más mint a 80-as évek logikai játék bummját meglovagoló Bognár Bolygók.A játékot sajnos viszonylag kevesen ismerik pedig…..
Néhány hete keresett meg az interneten Elek Boldizsár, akinél volt néhány érdekesebb régi játék amelyek árának meghatározásában igyekeztem neki segíteni.Ezeket követően Boldizsár a maradék játékokat elküldte nekem, amelyek jellemzően nincsenek igazán jó állapotban, de azért a gyűjteménybe…..
Manapság már nem is gondolják a gyerekek, hogy egy akkora cég mint a Mattel a 80-as években a videójáték üzletben is látott fantáziát és saját konzollal volt jelen a piacon.Ez a konzol az Intellivision volt, amihez számtalan játék készült és köztük egészen jó darabok is. A konzol grafikája a maga…..
Kacatvadász Fali késtároló 2024.05.13 20:01:56
Ezúttal a konyhai kiegészítők világába ugrunk fejest, ugyanis ezen a területen is találni nagyszerű dolgokat. Elsőként egy késtartó állványt ajánlok a figyelmetekbe, amit a falra kell rögzíteni.Az egyszerű 50 cm-es tartóban megfelelő helyen lehet a késeket tárolni, de a gyártó gondolt más otthoni…..
Ahogy megszokhattátok már a hétfői nap általában a videóké. Ezúttal sincs ez másképp, amikor ismét a szombat reggeli televíziós reklámokból hoztam nektek egy válogatást.Szerintem érdemes lesz végignéznetek, hátha egy-két reklám ismerős lesz a számotokra is. Tartsatok velem ezúttal is és…..
Kacatvadász Macska kaparószőnyeg 2024.05.12 20:53:12
Akinek van otthon macskája az pontosan tudja, hogy a bútorok mennyire nagy veszélyben vannak. Számtalan praktika létezik, de a bútorokat igazából nem lehet megvédeni az állatoktól.Talán megoldást jelenthet a bútorok számára az öntapadós kaparószőnyeg.A több színben és két méretben vásárolható…..
Ha vasárnap, akkor az elmaradhatatlan ajánló rovattal várlak benneteket az oldalon. Ezúttal ismét szétnéztem az a hazai aukciós oldalak eldugott szegleteiben is érdemes régi játékok után kutatva.Szerencsére ezúttal is találtam néhány érdekesebb darabot, amivel akár Ti is tudjátok gazdagítani a…..
Mint tudjátok a blogon időnként fényképek segítségével igyekszem felidézni a múltat a számotokra. Ezúttal a vásárokra és búcsúkra igyekszem benneteket emlékeztetni a fotókkal.Ugye megvannak az emlékeitek között a láncos hinták, a kakasos nyalóka, a csattogós lepke és a többi ikonikus tárgy? Ha igen,…..
A Playmatesnek köszönhetően a Star Trek rajongók is egészen különleges és érdekes játékokat kaptak. A gyártó hosszú évekig foglalkozott a rendkívül népszerű sorozattal. A The Original Series mellett többek között a The Next Generationshöz kapcsolódó játékokat is találhattak a gyerekek és a Star Trek…..
A fültisztításnál használt pálcikák tárolására már mutattam nektek egy megoldást, de most ráakadtam egy komplett szettre, amelynek segítségével a smink eltávolítása során használt vattákat is szuper körülmények között tudják tárolni a hölgyek.Az akrilból készült rendezőkben ideálisan lehet tárolni a…..
Megszokhattátok már, hogy a blogon nem feltétlenül csak régi játékokkal találkozhattok, hanem bizony olyan játékok is feltűnnek amelyekben én fantáziát látok vagy érdekesnek gondolok.Ezúttal ismét egy ilyen csomagot szeretnék bemutatni nektek, amit a Matchbox hozott össze és egy komolyabb sorozat…..
Az elmúlt héten elkezdtem egy érdekes reklámos sorozatot, amit most folytatok. Szerintem sokan emlékeztek gyerekkorotokból arra az időszakra amikor a műholdas televíziózás kora beköszönötött. Új perspektívák nyíltak meg előttünk és szombat reggelente olyan rajzfilmeket láthattunk amilyeneket azelőtt…..