Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ToyaHSW

3124 bejegyzést írt és 352 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy azt megszokhattátok, az oldalon nem feltétlenül csak régi játékokkal találkozhattok, hanem igyekszem néha más érdekes gyűjthető darabokat is a figyelmetekbe ajánlani.Ezek közé tartoznak a Welly kisautók, amelyekből már találkozhattatok néhánnyal itt az oldalon. A Welly számtalan kisautót…..
Ahogy megszokhattátok már a szerdai nap a katalógusoké. Az elmúlt időszakban számtalan Kenner kiadványt megosztottam veletek és ma sem lesz ez másképp.Ezúttal az 1981-es Star Wars Empire Strikes Back mozifilmjére felépített katalógust nézhetitek át az oldalon. Nektek megvolt valamelyik figura vagy…..
Ismét hoztam nektek egy kicsit régebbi Matchbox játékot. Ezúttal az 50-es évektől kezdve gyártott Euclid Dump Truck 6-C változatát mutatom majd be nektek.Természetesen a járműből létezett 6-A és 6-B változat is.A 6-A volt az eredeti változata a teherautónak, amit 1954 és 1958 között gyártottak piros…..
Ismét hoztam egy komolyabb válogatást nektek a 90-es évek játékreklámjaiból. Ezúttal is a nyugati országok televíziós reklámjait nézhetitek meg, amelyek közül talán néhány játék a számotokra is ismerős lehet.Tartsatok velem és nosztalgiázzunk ismét együtt és várom kommentekben, hogy Ti melyik…..
Ezúttal egy igazán egyszerűen elkészíthető és rendkívül dekoratív mécsestartó elkészítésére bíztatlak benneteket. Ehhez nem lesz szükségetek másra mint egy nagyobb méretű fa, fém vagy üveg lapra, egy kevés festékre és egy ragasztópisztolyra.Első lépésben különböző, de közel azonos méretű kavicsokat…..
Ha vasárnap, akkor az ajánló rovattal várlak benneteket az oldalon. Ezúttal ismét szétnéztem a hazai aukciós oldalak kínálatában érdekes régi játékok után.A szerencse ismét mellém szegődött, így tudok nektek ajánlani néhány érdekesebb régi játékot amelyekkel érdemes nosztalgiázni vagy a gyűjtők…..
Ahogy azt megszokhattátok hetente egy napot a TikTok csatornának szentelek, ahol számtalan érdekes retro témájú videóval találkozhattok, amelyek között a különböző játékok bemutató is megtalálhatóak.Ezúttal egy érdekes NDK-ban gyártott lendkerekes Wartburg 353 Kombit mutatok be nektek, amit a…..
Ismét hoztam nektek egy újabb érdekes és különleges régi Matchbox kisautót, amit a 60-as évek végén, 70-es évek elején készítettek.Ezúttal a Jeep CJ-5-öst mutatom majd be nektek, ami szerintem forma alapján mindenki nagyon jól ismer. Mint általában a Matchbox által gyártott Jeep CJ-5-ösnek is sok…..
Ha szerda, akkor a megszokott katalógussal várlak benneteket az oldalon. A mai napon ismét egy Kenner kiadványt osztok meg veletek.Ezúttal az 1983-as Return of the Jedi katalógust nézhetitek át az oldalon, amiben sok érdekes Star Wars témájú játékkal találkozhattok...
Ismét hoztam nektek egy érdekesebb régi játékot. Az elmúlt időszakban nagyon sok Matchbox kisautót mutattam be nektek közelebbről és ma sem lesz ez másképp.A választásom ezúttal a Petrol Tanker néven futó teherautóra esett, ami egy igazán érdekes és különleges darab. A játék gyártása 1965 és 1967…..
Ezen a héten is hoztam nektek régi televíziós játékreklámokat. Most nem megyünk nagyon messzire vissza az időben, hiszen egy újabb összeállítás segítségével a 90-es évek játékait idézzük meg.Nektek volt valami a bemutatott játékok közül? Ha igen meséljetek róla kommentben!..
Vasárnaponként az ajánló rovattal várlak benneteket itt az oldalon, amelyben a hazai aukciós oldalak kínálatából igyekszem a figyelmetekbe ajánlani érdekes régi játékokat.Ma is szétnéztem ezeken az oldalakon és öt érdekes régi játékot ismét találtam nektek. Tartsatok velem ezúttal is és nézzétek meg…..
Az IKEA hackeknek se szeri, se száma. Ezek közül néhány érdekesebbet és egyszerűbben elkészíthetőt már mi is megosztottunk veletek. Ezúttal ismét a népszerű áruházlánc egyik termékéből a Magasin kenyértartóból készítünk egyedi és különleges bútort a lakásba. A Magasin kenyértartó alapvetően egy…..
A szombati napon általában az oldal TikTok csatornájának kínálatából igyekszem érdekesebb videókat megosztani veletek.Ezúttal egy Kínában gyártott bolygókerekes rendőrségi autót szeretnék nektek bemutatni, ami a méretén kívül a kidolgozásával hívta fel magára egykoron a gyerekek…..
Ezúttal ismét hoztam nektek egy érdekesebbnek számító régi Matchbox kisautót, ami nem lesz más mint a Volkswagen Camper változata.Ezúttal a 34-D változatot mutatom be nektek, de persze a Volkswagen Camper több verzióban is kapható volt. A 34A, B, C és D változatok csak a tetőn található ablak…..
Ha szerda, akkor a szokásos katalógusos napot tartom meg az oldalon. Ezúttal is maradunk a Kenner vonalnál, ahogy az elmúlt hetekben és most az 1988-as kiadványt nézhetitek át az oldalon.Persze ezúttal is fogtok ismerős játékokkal találkozni, de én arra lennék kíváncsi hogy gyerekként kinek voltak…..
Ismét hoztam nektek egy régebbi Matchbox kisautót, ami egészen biztosan a gyerekek nagy kedvence volt egykoron. Ezúttal az F1 Ferrari néven futó kisautót mutatom majd be nektek, amit 1962 és 1968 között gyártott az angol cég.Ahogy a Matchbox játékainak úgy az F1 Ferrarinak is van valóságos…..
Ezen a héten is hoztam nektek régi televíziós játékreklámokat. Most nem megyünk nagyon messzire vissza az időben, hiszen a 90-es évek játékait idézzük meg egy komolyabb összeállítás segítségével.Nektek volt valami a bemutatott játékok közül? Ha igen meséljetek róla kommentben!..
Ha vasárnap, akkor a Heti TOP5 régi játék rovattal várlak benneteket az oldalon. Ezúttal is szétnéztem a nagyobb hazai aukciós oldalakon érdekes régi játékok után kutatva.Szerencsére ismét találtam olyan játékokat, amelyek gyűjteménybe valóak, így ezúttal is érdemes lesz velem tartanotok. Vágjunk…..
Ahogy azt megszokhattátok már a pénteki nap általában a TikTok csatornán feltűnő videókról szól. Ezen a csatornán a régi játékokon kívül sok más érdekességgel is találkozhattok, amelyek segítségével nagyon könnyen feltudjátok idézni a gyerekkori emlékeket.Ezúttal egy sárga hátlapos Modern autók autó…..
Ezúttal egy igazán klassz régi Matchbox játékot ismerhettek meg az oldalon. A mai napon az 1959-ben debütált és egészen 1967-ig változatlan formában gyártott Saladin Armoured Car 6x6-ot mutatom be nektek.A jármű egy hatkerekű páncélozott harcjármű, amiből alapvetően nem sok akad a Matchbox…..
Ha szerda, akkor a szokásos katalógussal várlak benneteket az oldalon: Az elmúlt időszakban Kenner kiadványokkal találkozhattatok és nem lesz ez másképp most sem.Ezúttal az 1989-es katalógust lapozhatjátok át az oldalon, amiben szokás szerint sok ismerős játékkal találkozhattok. Tartsatok velem és…..
Talán emlékeztek néhányan, hogy a blogon időnként friss kiadású játékokat is mutatok be nektek, amelyek azért valamilyen szinten mégis kötődnek a retrohoz.Ilyen a Welly régi autókat bemutató sorozata, amelynek számtalan darabjával találkozhattatok már az oldalon. Nagyon régen nem vettem újabb…..
Ha hétfő, akkor az elmaradhatatlan reklámokkal találkozhattok az oldalon. Az elmúlt hetekben a 90-es évekbe utaztunk vissza az időben és ez ezúttal is így lesz.Egy újabb összeállítást hoztam nektek az időszak klasszikus játékainak televíziós reklámjaiból. Tartsatok velem ezúttal is idézzük fel, hogy…..
Ha vasárnap, akkor a megszokott ajánló rovattal várlak benneteket a blogon. Ezúttal ismét szétnéztem a hazai aukciós oldalak kínálatában érdekes régi játékok után kutatva.Szerencsére szokás szerint találtam érdekesebb játékokat, amelyekkel akár Ti is gazdagíthatjátok a gyűjteményeteket. Vágjunk is…..