Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ToyaHSW

3285 bejegyzést írt és 352 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy azt megszokhattátok a szombati napon igyekszem a TikTok csatorna kínálatából hozni nektek egy-egy érdekesebb videós tartalmat.Ezúttal a Norma által gyártott távirányítós tűzoltóautót mutatom majd be nektek.Azt javaslom csatlakozzatok Ti is a csatorna követőinek táborához. A csatornán a régi…..
Az Arnold neve csak a komolyabb játékgyűjtők számára cseng ismerősen. Azok közül is leginkább csak olyanok ismerik a cég termékeit, akik kedvelik a német játékokat.Az Arnold ugyanis egykoron Németországban, azon belül is Nürnbergben készítette a játékait 1906-tól kezdődően. Az első időkben leginkább…..
Néhány hete keresett meg az interneten Elek Boldizsár, akinél volt néhány érdekesebb régi játék amelyek árának meghatározásában igyekeztem neki segíteni.Maradt neki néhány hiányos és sérült játéka amit felajánlott nekem a gyűjteménybe. Ezeknek a játékoknak egy része alkatrészként folytatja majd…..
Kacatvadász Falfúró készlet 2024.05.02 20:41:32
Az otthoni fúrás néha felér egy igazi kínszenvedéssel. A por és piszok mellett sokszor azzal is szembesülnünk kell, hogy bizonyos fúróink kudarcra vannak ítélve a fallal szemben.Ezt a problémát oldhatja meg ez a 4-5-7 darabos készlet, amiben különböző méretű fúrókat találhattok majd. Érdemes előre…..
8bit Gamer Hunter 2024.05.01 23:43:23
Kiadó:  Scope DesignFejlesztő:  Graham D.ShawMegjelenés: 1991 Stílus:  Shoot-em-up..
Ha szerda, akkor igyekszem mindig valami játékokhoz kapcsolódó kiadvánnyal jelentkezni. Ezúttal a Dinky Toys 1977-es katalógusát hoztam el nektek, amiben a megszokott autókon kívül jelentős mennyiségű sci-fi filmes űrhajót is találhattok.Ha nem találkoztatok még ezekkel a klasszikus Dinky…..
Emlékszem amikor a műholdas televíziózás elterjedt itthon, akkor bizony a szombat reggeleket gyakran töltöttük a televízió képernyője előtt, ahol a Transformers, a BraveStar és más rajzfilmek között a reklámokat is hatalmas élvezettel fogyasztottuk.Egy új világ tárult akkoriban a szemünk elé, amivel…..
Stílusos koccintáshoz megfelelő pohár is dukál. A vadászoknak lehet igazán érdekes a most megvásárolható röviditalok fogyasztásához használható pohár.Az aprócska pohár a sörétes fegyverben használt lőszerre emlékeztet. Igazán ötletes és érdekes megoldás, aminek a vásárlásán érdemes…..
Ha vasárnap, akkor az oldalon az elmaradhatatlan ajánló rovattal várlak benneteket. Ezúttal ismét szétnéztem a hazai aukciós oldalak kínálatában és szerencsére ráakadtam néhány érdekes régi játékra.Tartsatok velem ezúttal is és nosztalgiázzunk ismét együtt!..
Kacatvadász Mini felmosó 2024.04.27 20:16:23
Ismét egy nagyszerű és sokoldalúan használható eszközre akadtam rá az oldalon egy kompakt mini felmosó formájában. A felmosó végén egy szivacsos fej kapott helyet, amit egyszerűen elég a csap alá tartani. Ezt követően a fejet vissza kell húzni egy kar segítségével, aminek köszönhetően gyakorlatilag…..
Megszokhattátok már, hogy a szombati napon a TikTok csatorna tartalmából válogatok valami érdekességet nektek. Ezúttal sem lesz ez másképp.A mai napon a 80-as években készült Bontempi Memoplay 26 elektromos orgonát mutatom be nektek, ami egészen sok dolgot tudott a maga idejében. Mindenképpen arra…..
A lakberendezésben igazán jó ötletekkel lehet találkozni. Szintén egy fiatalos lakás hangulatát lehet feldobni a hat darabos poháralátét készlettel, amelyek hanglemez formát idéznek.Igényesen elkészített dekoratív darabokról van szó, így akár még éttermek vagy bárok figyelmét is felkeltheti ez a…..
Retro játékmúzeum Merit Derby 2024.04.25 22:26:34
Ezúttal egy valóban nagyon régi, de ennek ellenére igazán érdekes játékot hoztam nektek bemutatásra. Ezúttal a Merit által gyártott Derbyvel ismerkedhettek meg.A versenyjátékok szerintem a játékok megjelenésével egyidősek. Általában mindig szempont volt, hogy ki a gyorsabb, ki ér előbb el valamilyen…..
Kacatvadász Rocker kulcstartó 2024.04.24 21:51:33
Egy fiatalos lakást egészen biztosan számtalan módon fel lehet dobni. Az mondjuk kifejezetten előny, ha a látogatókat már a bejáratnál sikerül lenyűgöznünk.Erre pedig ideális megoldás lehet ez a nagyszerű kulcstartó. A kulcstartó falra rögzíthető része egy Fender gitárerősítőre emlékeztet, amihez…..
Ha szerda, akkor szokás szerint egy katalógust láthattok az oldalon. Ezen a héten egy 1986-os Transformers kiadványt, az Ultimate Battle katalógust mutatom meg nektek.Ebben a kiadványban a Transformers univerzum számtalan ismert figurájával találkozhattak a gyerekek és persze a szüleiktől ki is…..
Minden háztartásban előfordulhat, hogy hirtelen szükség van egy csavarhúzóra. Nagyon sokszor azonban éppen a megfelelő fejű csavarhúzót nem találjuk meg.Ezt a problémát oldhatjátok meg ezzel a 32 részes csavarhúzó készlet segítségével. A készletben egy nyél, egy hosszabbítószár és harminc darab…..
Megszokhattátok már, hogy a hétfői napon általában valamilyen játékreklámot mutatok nektek. Sokan a szombat és vasárnap reggeleken találkoztunk ezekkel a reklámokkal valamelyik műholdas televíziós csatorna reggeli sávjában, ahol a rajzfilmek között mutatták be a játékgyártók az újdonságaikat.Ezúttal…..
A kertben vagy a teraszon kiválóan a hasznotokra lehet ez a rendkívül dekoratív füstölő, ami háromszög formájával gyakorlatilag vonzza a szemet. A füstölőre egy spirál alakú szál kerül, amit meggyújtva távoltarthatjátok a szúnyogokat a terasztól vagy a kerti partytól.A füstölőt külön csomagban…..
Ahogy azt megszokhattátok már a vasárnapi nap mindig az ajánló rovatról szól. Ezen a napon szétnézek a hazai aukciós oldalakon érdekes régi játékok után kutatva és amit érdekesnek és különlegesnek találok azt a figyelmetekbe ajánlom.Ezen a héten is szétnéztem a legnagyobb hazai aukciós oldal…..
Kacatvadász Vasaló kesztyű 2024.04.21 17:51:12
Utazáskor, nyaralás alatt egészen biztosan nagy segítséget jelenthet a vasalás során a kézre húzható vasaló kesztyű, ami gyakorlatilag vasalódeszkaként tud funkcionálni a vasalás során.A hőálló anyagból készült kézre húzható kesztyűt a vasalni kívánt ruhadarab mögé kell tenni és a vasalót a…..
Ahogy azt megszokhattátok hetente egy napot a TikTok csatornának szentelek az oldalon. A Játékmúzeum TikTok csatornáján régi játékok bemutatói mellett más érdekes retro tartalmakkal is találkozhattok.Ezúttal a Norma Kallurt ismerhetitek meg egy kicsit közelebbről.Azt javaslom ha kedvelitek a retro…..
Az íróasztal melletti munka és tanulás során elengedhetetlen a megfelelő világítás. Egészen ötletes megoldásra akadtam rá.A két állítható szárnnyal rendelkező LED-es lámpa bármilyen szögben beállítható és így könnyedén szabályozható a bevilágított terület is. Teljesen kinyújtott ágakkal a lámpa 48…..
Régi nagy álmom volt, hogy valamilyen formában az érdeklődő gyűjtők számára elérhetővé tegyem egy-egy ország játékait átfogóan, bemutatva az egyes típusokat és az áraikat is megismertetve veletek.Ezt igazából segítségnek szántam a gyűjtők és az eladók számára, akik sokszor teljesen vakon tapogatózva…..
Kacatvadász Porgyűjtő fúráshoz 2024.04.18 15:40:50
A fúrás otthon sokszor jár bosszúsággal és sok takarítással. Egy falfúrás ne tartozik éppen a legtisztább munkák közé, aminek végeztével gyakran elő kell venni a porszívót is a takarításhoz.Persze vannak házilagos praktikák, hogy a fúrás során keletkező forgácsot és port felfogjuk, de én találtam…..
Kacatvadász Kétoldalas ragasztó 2024.04.17 22:01:18
Minden háztartásban kell lenni ragasztónak. Ezek közül számtalan változatot találni a Temu oldalain. Most egy viszonylag egyszerű, de mégis tökélesen használható kétoldalas ragasztószalagot ajánlok a figyelmetekbe.Egy aprócska dobozban érkeznek majd a ragasztócsíkok, amelyből pontosan 60 darab áll…..