Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ToyaHSW

3270 bejegyzést írt és 352 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden háztartásban előfordulhat, hogy hirtelen szükség van egy csavarhúzóra. Nagyon sokszor azonban éppen a megfelelő fejű csavarhúzót nem találjuk meg.Ezt a problémát oldhatjátok meg ezzel a 32 részes csavarhúzó készlet segítségével. A készletben egy nyél, egy hosszabbítószár és harminc darab…..
Megszokhattátok már, hogy a hétfői napon általában valamilyen játékreklámot mutatok nektek. Sokan a szombat és vasárnap reggeleken találkoztunk ezekkel a reklámokkal valamelyik műholdas televíziós csatorna reggeli sávjában, ahol a rajzfilmek között mutatták be a játékgyártók az újdonságaikat.Ezúttal…..
A kertben vagy a teraszon kiválóan a hasznotokra lehet ez a rendkívül dekoratív füstölő, ami háromszög formájával gyakorlatilag vonzza a szemet. A füstölőre egy spirál alakú szál kerül, amit meggyújtva távoltarthatjátok a szúnyogokat a terasztól vagy a kerti partytól.A füstölőt külön csomagban…..
Ahogy azt megszokhattátok már a vasárnapi nap mindig az ajánló rovatról szól. Ezen a napon szétnézek a hazai aukciós oldalakon érdekes régi játékok után kutatva és amit érdekesnek és különlegesnek találok azt a figyelmetekbe ajánlom.Ezen a héten is szétnéztem a legnagyobb hazai aukciós oldal…..
Kacatvadász Vasaló kesztyű 2024.04.21 17:51:12
Utazáskor, nyaralás alatt egészen biztosan nagy segítséget jelenthet a vasalás során a kézre húzható vasaló kesztyű, ami gyakorlatilag vasalódeszkaként tud funkcionálni a vasalás során.A hőálló anyagból készült kézre húzható kesztyűt a vasalni kívánt ruhadarab mögé kell tenni és a vasalót a…..
Ahogy azt megszokhattátok hetente egy napot a TikTok csatornának szentelek az oldalon. A Játékmúzeum TikTok csatornáján régi játékok bemutatói mellett más érdekes retro tartalmakkal is találkozhattok.Ezúttal a Norma Kallurt ismerhetitek meg egy kicsit közelebbről.Azt javaslom ha kedvelitek a retro…..
Az íróasztal melletti munka és tanulás során elengedhetetlen a megfelelő világítás. Egészen ötletes megoldásra akadtam rá.A két állítható szárnnyal rendelkező LED-es lámpa bármilyen szögben beállítható és így könnyedén szabályozható a bevilágított terület is. Teljesen kinyújtott ágakkal a lámpa 48…..
Régi nagy álmom volt, hogy valamilyen formában az érdeklődő gyűjtők számára elérhetővé tegyem egy-egy ország játékait átfogóan, bemutatva az egyes típusokat és az áraikat is megismertetve veletek.Ezt igazából segítségnek szántam a gyűjtők és az eladók számára, akik sokszor teljesen vakon tapogatózva…..
Kacatvadász Porgyűjtő fúráshoz 2024.04.18 15:40:50
A fúrás otthon sokszor jár bosszúsággal és sok takarítással. Egy falfúrás ne tartozik éppen a legtisztább munkák közé, aminek végeztével gyakran elő kell venni a porszívót is a takarításhoz.Persze vannak házilagos praktikák, hogy a fúrás során keletkező forgácsot és port felfogjuk, de én találtam…..
Kacatvadász Kétoldalas ragasztó 2024.04.17 22:01:18
Minden háztartásban kell lenni ragasztónak. Ezek közül számtalan változatot találni a Temu oldalain. Most egy viszonylag egyszerű, de mégis tökélesen használható kétoldalas ragasztószalagot ajánlok a figyelmetekbe.Egy aprócska dobozban érkeznek majd a ragasztócsíkok, amelyből pontosan 60 darab áll…..
A Robo Machine név az európai piacon egy kicsit ismeretlenül hangzik, ugyanis itt Go-Bots néven forgalmazta a játéksorozatot a Bandai Az átalakuló robotokból számtalan változat készült, amelyekről több katalógus is készült. Ezek közül mutatok most be nektek egy érdekes kiadványt. Tartsatok velem…..
Néha a szocialista játékgyártás egészen érdekes és elképesztő dolgokat tudott produkálni. Egészen vacak, silány, ötlettelen kacatokat igyekeztek a gyerekekre rásózni.Ebben élen járt általában a kisipar, akik gyakorlatilag mindenből is igyekeztek pénz csinálni érthető módon.A silány termékekkel…..
A hazai boltok polcain is találni ablakra rakható tükrös fóliát, amivel a lakás hőmérsékletét tudjuk bizonyos fokig csökkenteni.Ez így a nyár közeledtével különösen fontos lesz és az is számít, hogy a tükrös felületnek köszönhetően a kíváncsi szemek elől is rejtve maradhatunk.A felrakás rendkívül…..
Egészen biztosan találkoztatok már azzal a problémával, amikor a bútorból egyszerűen kiszakad az oda tervezett rugós zsanér.Ilyenkor általában ilyen-olyan megoldással igyekszünk megjavítani a hibát, ami ideig-óráig működik is. Persze van azért jobb megoldás, amivel végleg leszámolhattok a kiszakadt…..
Itthon a lányok leginkább a szocialista ipar babáival találkoztak a 80-as években, esetleg egy-két Barbie játékhoz jutottak hozzá a külföldi utakon.Persze más babás sorozatok is léteztek, amelyek közül az egyik a She-Ra Princess of Power volt, ami számtalan darabból állt és rengeteg televíziós…..
Egészen biztosan sokan szemeztek különböző építőjátékokkal. A Temu oldalán nagyon sok LEGO készlethez hasonló építőjátékkal találkozhattok.Persze érdemes tudnotok a vásárlás előtt, hogy a kínai építőjátékoknál ömlesztve érkeznek az elemek és sokszor az internetről letölthető építési útmutató…..
Ha vasárnap, akkor az eddig megszokottakhoz hasonlóan ezúttal is a hazai aukciós oldalak kínálatából igyekszem érdekes és különleges régi játékokat a figyelmetekbe ajánlani.Szerencsére ismét ráakadtam pár különlegesebb darabra, amivel érdemes lehet nektek is gazdagítanotok a…..
8bit Gamer Piromania 2024.04.14 16:40:14
Kiadó: Automata UK Ltd.Fejlesztő: C.GoodwinMegjelenés: 1984 Stílus: Arcade..
Néha előfordulhat olyan szituáció a háztartásban, hogy szükség lenne egy bőrfelület javítására. Erre is találni nagyszerű megoldást a Temu oldalain, mégpedig a több színben és méretben megvásárolható öntapadós műbőr formájában.A műbőr különböző méretekben és színekben szerezhető be. Én mindenképpen…..
Ha szombat, akkor igyekszem a TikTok csatorna tartalmai közül megosztani veletek valami érdekeset. Ezúttal ismét egy régi játékkal találkozhattok, ami nem lesz más mint a Joustra által gyártott BMW M1-es sportkocsi.A citromsárga színben pompázó autó a 80-as években a gyerekek álma volt. Ne…..
8bit Gamer Timebomb 2024.04.12 22:37:30
Kiadó: CDS Micro SystemsFejlesztő: CDS Micro SystemsMegjelenés: 1984 Stílus: Puzzle..
Kacatvadász Fültisztító tartó 2024.04.12 20:06:34
Egészen biztosan sokan szenvedtek attól, hogy a zacskós vagy műanyag dobozos kiszerelésben árult fültisztító pálcikákat megfelelően tároljátok és az még valamennyire jól is nézzen ki a fürdőszobában.Szerencsére erre is találni ügyes megoldást, ami még nem is mutat rosszul. A műanyagból készült…..
Aki követik a blogot azok tudják, hogy nem csak a régi játékokat gyűjtöm hanem az elmúlt korokat felidéző kisautókat is, amelyek közül a személyes kedvencemnek a Welly által készített kisautók számítanak.Tudom sokan most csóválják a fejüket, hiszen más gyártók is készítenek hasonló járműveket…..
Kacatvadász Irodai egérpad 2024.04.11 22:25:07
Ezúttal egy kicsit az informatika területére kalandozunk el. Egészen biztosan Ti is voltatok már úgy, hogy egy gyorsbillentyű segítségével is végrehajtható műveletet szerettetek volna elvégezni, de a kombináció nem jutott az eszetekbe.Erre nyújt megoldást mindenki számára a nagyméretű irodai…..
Kacatvadász Rozsdamentes tartó 2024.04.11 19:40:40
Konyhában, fürdőszobában, előszobában kiválóan használható ez a felragasztható rozsdamentes kampós tartó. Az 5 cm széles és 3.5 cm-es mélységgel rendelkező tartóba szivacsot, konyhai segédeszközöket és más egyéb dolgot is tárolhatunk.A rögzítés két oldalas 3M-es ragasztóval történik, ami kellő…..