Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lalik Valentin

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdjük az elején!   Mik azok a Csillagok? A csillagok óriási anyag gömb halmazok melyeket a gravitáció tart össze hogy szét ne essen! Hőmérsékletük külömböző, a születésüknél válik el, hoggy milyen lesz, stb...! Hogy jönnek létre? A csillagok óriási gázfelhőkben…..
csillagászat Kicsik vagyunk? 2015.04.04 08:03:47
  Kicsik vagyunk vajon?       A földünk nagynak tűnik a maga 12.576 Km-es  átmérőjável!     Pedig  elhiszed hogy a földünk is eltörpül a naprendszer sőt az egész univerzumhoz viszonyítva?         Kérdezük meg az első kis óriást a Neptunuszt! Aki nagyon…..
Nézzünk körül a "SZELEP" (Valve) háza táján..........   A Half Life játékot fogjuk most egy kicsit kivesézni! Vágjunk bele! Az interneten jobban létezik mint a valóságban! Vicces érdekességek: Érdekes hogy a játék még ki sem jött de már van róla CD-borító,…..
Furcsa de igaz! megkaptuk mi is a hírt: hogy mivel a Microsoft cég a licence és a Windows árakból egyáltalán szinte semmit nem profitál, ezért végül úgy határoztak hogy ingyen adják a Windows 10-et! Mostantól nem vállalatként hanem egyfajta frissítési szolgáltatásként…..
Milyen nyereményjátékokat ismertek? kérdezetek csak engem!  Elmondom hogy min lehet regisztrálni, és min nem érdemes, mi az ami butaság, és mi az amire soha ne regisztrálj!       Előszőr is itt van az amire soha ne regisztrálj még véletlenül sem!   Az úgynevezett…..
Slender the Arrival Szereted a horror játékokat? Ajánljuk Slender barátunkat! Ami most már a vásárlásánál már 2 új szintel is bővűlt! Kalandra fel! Ez természetesen  a PC-sek, és XBOX 360 és a PS3-t használókra vonatkozik.... Vásárold meg most Steam-n!     Vedd…..
Elérhetővé tette a kedden bemutatott Windows 10 operációs rendszer előzetes verzióját a Microsoft. A letöltés ezúttal kicsit bonyolultabb a szokásosnál. A szokásos egyszerű letöltés helyett ezúttal csavart egy kicsit a dolgokon a Microsoft, a Windows 10 letöltéséhez előbb…..
Ezeket a bejegyzéseket is Windows 8.1 pro verzióm-ról írom......   A Windows 8.1 pro a Windows 8 sima verzióhoz kapható lényegében egy frissítés amit a Windows 8 felhasználók teljesen ingyen telepíthetnek!   Azonban gond csak akkor van ha neked nem Windows 8 hanem, Windows 7…..