Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Msylwia

718 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokak az év legszebb évszakaként említik a tavaszt. És valóban csodás változásba lendül ilyenkor a természet, újra színekben gazdaggá válik környezetünk. Egyre több időt töltünk a szabadban, élvezzük a nap melengető sugarait és mind többször gondolunk az utazásra. A Balaton minden évszakban remek…..
Vajon a cukor vagy az édesítőszer a károsabb? Azzal mindenki tisztában van, hogy a túlzott cukorfogyasztás nemcsak hizlal, de egyéb más egészségkárosító hatással  is jár. Megdöbbentő: átlagosan  naponta 10 deka cukrot fogyasztunk, ami azt jelenti, hogy évente 35 kilogrammot! Mi a helyzet a…..
A közelmúltban lehetőségünk nyílt, hogy kipróbáljuk a Caffè Pertè kínálatából az Art Coffee sorozat első termékét. Egy igazán egyedi kávét kóstoltunk, amely mint megtudtuk egy új termékcsalád, az Art Coffee kezdetét jelenti a Caffè Pertè kínálatában. A praktikus és exkluzív kávéhengerben kiváló…..
A pihentető alvás elengedhetetlen feltétele az egészségünknek, a kialvatlanság számos egészségügyi problémához vezet. Sokaknak nagyon nehezen megy az elalvás, nézzük meg a leggyakoribb tévhiteket, amiket ideje kiiktatnunk: Hétvégén be tudjuk pótolni az elmaradt alvást - Sajnos nem tudjuk a…..
Az igazi olasz kávézás élményének nem csupán az íze, hanem az egész atmoszférája is varázslatos. Tudjuk, hogy a siker kulcsa nem csupán a minőségi termékekben, hanem a teljes kávéélmény megteremtésében rejlik. Vajon mi a titka annak, hogy a Caffe Perté márka olyan sikeres? Szakértelem, hagyomány és…..
A mérgező kapcsolat lényege: sérülsz, kiszipolyoz, felemészt és végtelen ürességet hagy maga után. Nem csak a lelkednek, az egészségednek sem teszel jót azzal, ha bent ragadsz egy rossz kapcsolatban. Ezeknek pedig minél előbb véget kell vetni, különben hosszú évekre megnyomoríthatnak. Öt biztos jel,…..
Az idén talán minden eddiginél korábban köszöntött be a tavasz. Az ember ilyenkor mihamarabb szeretne kimozdulni. Az álmos ködöt felváltja a nap simogatása, amely mindannyiunkat kalandra csábít. Itt az ideje, hogy magunk mögött hagyjuk a város nyüzsgő forgatagát és keressünk valami nyugodtabb,…..
Régóta vagy magányos, és szeretnéd tudni, mi lehet az oka? Miért nem találod a párod? Radikálisan emelkedett a harmincas-negyvenes korosztályban az egyszemélyes háztartásban élők száma. Sokan még a harmadik iksz után is keresik az "Igazit". Nézzük meg az okokat: Álmodtál egy Ideális Partnert…..
Megújult formában és tartalommal rendezik meg idén az Utazás+ Kiállítást. 2024. február 22-25. között a Budapest Boat Show-val, a Karaván Szalonnal, az E-bike Test&Show-val egy időben várják a látogatókat a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. A kiállítás külföldi díszvendége…..
Megújult formában és tartalommal rendezik meg idén az Utazás+ Kiállítást. 2024. február 22-25. között a Budapest Boat Show-val, a Karaván Szalonnal, az E-bike Test&Show-val egy időben várják a látogatókat a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. A kiállítás külföldi díszvendége…..
A víz a test legfontosabb energiaforrása, a folyadékfogyasztás hiánya komoly problémákat idéz elő a szervezetünkben. A szomjúságérzet már vészreakció, ami a szervezet dehidratáltságát jelenti, nem érdemes megvárni. Miből vesszük észre, hogy túl kevés folyadékot iszunk? Íme a tipikus…..
Jó pár dolgot megtehetünk annak érdekében, hogy hosszú és főleg egészséges életünk legyen. Először is, ami nyilvánvaló: ne dohányozzunk, fogyasszunk sok gyümölcsöt és zöldséget, kevesebb telített zsírt, és mozogjunk rendszeresen. Azonban ezeken kívül van még egy olyan meglepő dolog, mely segít az…..
Van összefüggés a házasság és az élettartam között? A tudományos kutatások egyre inkább rámutatnak arra, hogy a házasságnak tényleg van egyfajta védőháló hatása az egészségre és ezzel együtt a hosszabb életkilátásra. De vajon miért élnek tovább a házas emberek? Társas támasz - A magyarázatok…..
A nők hajlamosak azt gondolni, hogy a férfiak csak a tökéletes kinézetű nőkre buknak. Pedig ez távolról sem igaz. Van néhány olyan dolog, amit a nők kínosnak gondolnak, a férfiak ennek ellenére vonzónak találják. Mik is ezek a dolgok? Nem is gondolnád! Szemüveg bizony szexi - Nem véletlen, hogy már…..
Ma már a repülés általános dologgá vált, a világ egyik tájáról a másikra utazhatunk néhány óra leforgása alatt. Van aki imádja, van aki már a gondolatától is retteg! Nékány érdekes tény a repüléssel kapcsolatban, amire nem is gondoltál volna: Miért ne aludjunk el úgy, hogy nem vagyunk becsatolva?…..
A megbetegedések egyharmada megelőzhető lenne, legtöbbet pedig mi magunk tehetünk saját egészségünkért. Hatékony stresszkezelés: immunrendszerünknek optimális állapotban kell lennie ahhoz, hogy felkutassák és elpusztítsák a rákos sejteket. Ha a szervezetünk nincs lefoglalva az élet apró csatáinak…..
Miért ne kezdhetnénk az évet egy remek wellness programmal, tettük fel a kérdést magunkban. A döntés gyorsan megszületett és így kezdtük az évet Keszthelyen, a Hotel Helikon**** superior-ban. Nagy izgalommal vártuk, mit is tartogat számunkra ez a szálloda és annak környéke a tél közepén? Mindenek…..
Valójában mi a különbség a barna és a fehér cukor között? A barna cukor egészségesebb lenne? A fehér és a barna cukor elsősorban a színükben különböznek egymástól. Elterjedt tévhit, hogy a fehér cukor csak cukorrépából, a barna cukor pedig cukornádból készül. Valójában a kétféle cukor színbeli…..
Kíváncsi vagy, miért érdemes egyszerre böngészned a siófoki Residence Balaton****superior Conference & Wellness Hotel vagy éppen az Aura Hotel Balaton**** ajánlatait? Az előbbiben már mi is eltöltöttünk pár csodás napot, míg az utóbbit a közeljövőben fogjuk felfedezni, amiről szintén részletes…..
A hévízi Palace Hotelt talán már nem kell senkinek sem bemutatni. Ez az a hely, ahol a magyar vendégszeretet és a wellness élmények találkoznak, hogy varázslatos pihenést kínáljanak mindazoknak, akik ebbe a gyönyörű városba látogatnak. Hévíz a világon egyedülálló természeti kinccsel rendelkezik,…..
Az öregedés előbb - utóbb mindenkit utolér. Hogy mikor, ma már tudjuk, hogy kevésbé múlik a genetikán, becslések szerint a gének csupán 7 százalékban felelnek a hosszú életért. Sokkal több függ attól, milyen az életmódunk. Tehát a jó hír, hogy mi magunk sokat tehetünk azért, hogy késleltessük…..
Az a gond a mérgező kapcsolattal, hogy nem könnyű felismerni, amikor benne élünk. Mik a figyelmeztető jelek?  Sosem vagy elég jó! - Azt érzed, hogy nem tudsz megfelelni neki? A mérgező kapcsolatok egyik legszembetűnőbb jele az állandó kritizálás.  Az ironikus beszólások, kritikák, megjegyzések,…..
Valljuk be az év végi időszak nem fog kedvezni az alakunknak, sokkal kevesebbet mozgunk, de annál többet eszünk. És ha már az evésnél tartunk, van jó pár olyan étel, mely rengeteg rejtett cukrot, kalóriát tartalmaz, nem is gondolnánk róluk, hogy mennyire hizlalnak.  Ezeket ajánlott…..
Tévhit, hogy csak az lehet cukorbeteg, aki túl sok cukrot eszik! A diabétesz kialakulásáért öröklött és életmódbeli tényezők is felelősek. A cukorbetegség gyakran hosszú időn át lappang és már csak a súlyos tünetek megjelenése után derül rá fény. Pedig vannak korai jelek, amiket nem árt időben…..
A legtöbben a kávé lefőzése után kidobjuk a zaccot, pedig nagyon jó szolgálatot tehet. Nézzük, mi mindenre jó: Narancsbőr ellen kötelező bevetni - Sajnos a  narancsbőr minden nőt érint, függetlenül attól, hogy sovány vagy molett a testalkata. Ha megnézzük a narancsbőr elleni készítmények…..