Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Női napló

30 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Női napló Belga csoki 2018.11.18 21:50:36
Belga csoki Betoppant újra Cupp Mester. Tíz év ismeretség. Eltűnések, előkerülések ritmusa.  Időnként idesodorja hozzám őt az őszi szél. Nincs bennem semmi, talán némi öröm, ami vélhetően valamilyen jóvátételérzésből fakadhat, hogy mát még is, hogy még se vagyok feledhető. Maradt belőlem némi…..
Női napló Csak egy mondat… 2015.01.09 00:09:49
Tegnap beszéltem egy ismeretlen könyvvizsgálóval, gazdagabb lettem egy jó mondattal: - Vagy aggódunk vagy bízunk, a kettőt együtt nem lehet, választanunk kell! 2015.01.08. Szerda...
Női napló Mert írni kell… 2015.01.07 01:02:04
Jó nekem, ha írok. Bár őszintén azt tapasztalom, hogy a JELENBEN valahogy ELTÜNNEK a MÚLT SZTORIJAI! Valójában furcsa, de jó ideje érzékelem ezt. Akkor pedig, joggal merül fel bennem, hogy minek is írni, leírni, ami vélhetően napok múlva már okafogyottá válik. Talán pont…..
Pár hete azt mondta egy barátnőm, hogy szerinte nekem bajom van ez elmúlással, nem tudom elfogadni a halált, mert nincs hitem. Pff…Hát nem tudom. Tavaly majdnem szájon csókolt, kevésen múlott, hogy nem. Itt tartottak. Akár mehettem is volna, nem éreztem, hogy itt tartana bármi is.…..
Női napló A legszemetebb film… 2014.12.17 15:40:41
Csönd van, de még nem az éjszaka csendje, este tizenegy van. Baktatok az aluljárón keresztül, a kabátom hátulján lévő két kis madzagon logó gomb, mint valami csengettyű verdesi a térdem, hallom a lépteim zaját. Zakatol az agy, rendül a szív. Csillagok között….A kritikák…..
Női napló Túlpörgetve… 2014.12.17 15:39:19
Improvizációs nap, idővihar. Programváltozás, pörgés, hirtelen túl sok, de oldom, bírom. Ma az ÁFA lett volna műsoron, de érkezett közönség, így hát a TAO-t játszottuk ma. Szereplők: Főnök Zeusz, Kis Zeusz, Vendég Zeusz, Kolleginám, s szerény személyem. Színek: Kis Zeusz…..
Beszélgetek egy lehetett volna Kapcsolatommal. Valahogy minden kapcsolatom, vagy kapcsolat kezdeményem, úgy zárult, hogy barátok maradtunk. A napokban olvastam erről egy blogban, hogy: „ A vízöntővel nem lehet szakítani. Mivel sosem jártatok. lehet, hogy te azt hitted, de csak…..
Női napló Anyám… 2014.12.17 15:35:54
Tegnap meglátogattam Anyámat a fiammal. Tehetetlen vagyok, és ez fáj. Kezem-lábam megkötözve kell néznem, ahogy, kicsinálja magát, mert ellenáll minden segítségnek. Döngöli bele magát tudatosan a lelki nyomorába. A fizikai állapota nem indokolná ezt a letargiát. Egyedül van,…..
Jó ideje már meg tanultam együtt élni a pénztelenséggel. Egyre kevesebb energiát adok az ebbéli félelmemnek, nem vagyok hajlandó táplálni. S talán egyre kevesebb a stressz is amit ráteszek. Nehezen tanulom a leckét: - nem hagylak el! Hitetlenkedek még mindig. Pedig…Mindig ha…..
Női napló Megérintődve… 2014.12.14 23:47:12
Szombat van munkanap. Dolgozom. S amin, csütörtökön még elgurult a kontroll pálcám, mára valahogy már okafogyottá is vált. Bájosan csicsergem az Alfa nősténynek, hogy legyen úgy, ahogy akarja, úgy könyvelek neki, ahogy kéri, természetesen ez csak a formára vonatkoztatva. Érdekes…..
Női napló Lélek gombok… 2014.12.14 23:21:09
Tegnap este a legokosabb dolognak azt éreztem a mai vizsgám előtt, hogy kialszom magam. Nem volt ez mindig így. Olykor rommá stresszeltem magam egy vizsga okán. Már nem, nem éri meg. A kipihent belső nyugalommal teli létérzés nekem magabiztosságot ad, rájöttem, hogy sokszor pont elég…..
Női napló Nem áll jól nekem… 2014.12.14 22:31:22
A mai nap mozgalmas volt, de túl jelentős dolgok nem történtek. Illetve olykor minden jelentős, s van, amikor minden jelentéktelennek tűnik, érdekes ez… Hosszú idő óta, tegnap és ma ébredtem úgy, hogy kipihentnek éreztem magam. Időben beértem, halomnyi feladat várt, de kedvvel…..
Azzal a megelőző mondattal lépek be az ajtón, hogy: na ettől sem kellet volna félnem. Üdv Problémáséknál! Teszem a dolgom, s közben megkérdezem, a Kolleginámat tudnak-e utalni, mert bizony nekem is utalnom kellene. Pénteken azt mondta, hogy hétfőn utalnak. – Azt mondja, nem.…..
Női napló Mosdik a cica… 2014.12.10 23:57:03
Mennyire nehezemre esik nekem a magammal való lelki munka. Nyűg. Ez az állandó vizslatása magamnak, hogy elkapjam, amikor zuhannék. Mert az még nagyobb pánik, ha onnan kell újra meg újra kimászni, szóval jóval kényelmesebb azért nem leesni. Tehát, ez meg meló,…..
Női napló Több szálon futok… 2014.12.10 23:30:28
Ma beszéltem kedves Tanárnőmmel. Nagy tisztelője vagyok, az emberségének és a tudásának is, mondhatnám, mostanában az egyetlen személy, akit hitelesnek érzek. S a körökben ahol megfordulok, mindig szoktam Őt emlegetni. Jó ez. Jó ez, nekem. Szoktam rá gondolni, vagy egy adott…..
Női napló „Asszony Múzsa”… 2014.12.10 22:09:15
Nagyon régen nem írt nekem verset senki. Valaha a múltba révült emlékeimben felsejlik az Exem verse. Rég volt, más volt. Ma valaki több verset is írt hozzám. Hmm…Nos, hát ihletek, holott engem szoktak… Felfordult világ, eh… Rögvest vicces rímekben fémjeleztem fétisem: Az…..
A félelem 2014-09-26 11:18:44 "Az ember legnagyobb ellenségének a félelmet tekinti. A félelem rejlik a kudarc, betegesség, rossz emberi kapcsolatok mögött. Emberek milliói félnek a múlttól, a jövőtől, az öregségtől, az elmebajtól, a haláltól. A félelem elméd egy…..
  Nagyon régóta foglalkoztat, a férfi-nő témaköre. Töprengek a megváltozott világon, ahol átrendeződtek a kapcsolatok és a szerepek. Bár én magam egy pici pont vagyok, a világ koponyáihoz képest, akik régóta boncolgatják ezt a nagyon mély társadalmi, szociálpszichológiai…..
Női napló Napi szösszenet… 2014.12.04 23:09:56
Ülünk a kocsiban, a Fiam kérdezi, hogy vagy?- Jobban vagyok, de még nem az igazi, még nem 100-as a lelkem,még nem gyógyult meg teljesen. Bár azt sem tudom mitől betegedett meg. Mire Ő, - már a kérdés is értelmetlen, hogy mitől? Tíz átcseszéstől, húsz megaláztatástól, hat év…..
Női napló A sötét herceg… 2014.12.04 23:00:11
Ma több kérdésemre is ezt a lapot húztam. Ízlelgetem az új kártyám. A kártyát önismereti eszköznek tartom, mely ötleteket ad a lélekbugyraiban való kotorászáshoz. Talán olyan dolgokat is megvizsgálgatok így, melyek magamtól nem jutottak volna az eszembe. Amit számomra mond a…..
Természetesen az enyémről. Vizsgálódóm a saját házam tájékán. Furcsa dolog a magány, nevezhetjük egyedüllétnek is. Amikor jó pár éve már elment a párom, nagyon sokat agyaltam ezen a témán. Hosszú oldalakba gyűjtöttem a magányról szóló idézeteket, megfogalmazásokat,…..
Női napló Hangulattörés… 2014.12.03 15:16:38
Ma beszélek először a volt Férjemmel, az Anyja halála óta. Jól van, ez engem megnyugtat. Hosszú évek stressze szűnt most meg. A jön a farkas, riasztások, rémálma, amikor szalasztották, hogy az anyjának már csak napjai vannak. Beszélgetünk oldottan, életről, halálról,…..
Női napló Bele a sötétbe… 2014.12.03 15:00:09
Kora este van, eső,köd, sötét, suhanunk az autópályán. Olyan érdekes, ahogy megyünk bele a sötétségbe, minden t beborít, befed, átölel. Mintha a részei lennénk, rész az egészben. Sűrű és mégis áthatolható. Elsőre szokatlan, talán kicsit riasztó, de puha. Nincs benne…..
Időben ébredek, mondhatni kipihenten. Megyek a kineziológus Fiúért. Jó fej, kedvelem, alázatos és tiszta. Beállok az esőben a taxi parkoló végébe, fél perc múlva villognak mögöttem a rendőrök. Csesszus, mintha tudtam volna, mintha éreztem volna, hogy ez lesz, csak valahogy nem…..
Női napló Béke legyen… 2014.12.02 01:30:23
Hosszú idő óta ma először ébredtem kipihenten, bár némi lovaglóizomlázzal fűszerezve, de kifejezetten jól érzem magam. Még az sem lomboz le, hogy a mai délelőttöm Problémáséknál telik, sőt kifejezetten még élvezem is a munkám. Bizonyára ehhez az is hozzájárul, hogy…..