Regisztráció Blogot indítok
Adatok
12harom

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A műsorvezető 13 évig dolgozott a csatornánál, a Színművészeti Egyetem másodévében, gyakornokként került a TV2-höz. 2002. október és 2003. augusztus között a Jó estét Magyarország riportere, később a Tények riportere, majd 2008 decemberétől a Tények Este, 2010 őszétől…..
A mai Blikkben szerepel egy furcsa levezetés arról hogyan juthat több száz millió forinthoz a köztévé jelenlegi vezérigazgató-helyettese, Rákay Philip, aki júliustól gyártóként feltűnve négy műsort fog szállítani a tévének. Jól hangzik, és tulajdonképpen van benne igazság…..
12harom 2015.03.07 16:53:59
@doggfather: most hogy átépítették, van az mér ötmilliós is...
Két kamera, egy lakás, két ember és ennyi. Lovász László Lakástalkshow-jára akkor kaptam rá, amikor felhívott, hogy nem mennék el beszélgetni vele? Mondom, oké, megyek, de biztos, hogy én kellek oda? Mondta, ja, ilyen is kell. Megnéztem pár műsort, a tankcsapdás Lukács Lacival…..
Osztottak szoroztak a Comedy Centralnál, és kijött, hogy ezt az öt sorozatot zabálták leginkább a csatorna nézői 2014-ben: Hogy ne éld az életed Jim szerint a világ Mike és Molly Brickleberry Family Guy A hajtás után elolvasható a teljes sajtóközlemény, olyan…..
comment:com Helyreigazítás 2014.11.29 22:00:00
Megtörtént...
12harom 2014.11.30 09:11:27
@L.A.M: "Tehát a magyar bíróság hozott egy határozatot, melyben expressis verbis kimondta, hogy az MTV nem állami nemi szerv???"

igen, a bizonyítási eljárásban egyértelműen igazolható hogy ki nem pöcs

@flamer: "...RTL megkérdezte a köztévét, hogy mire költik a 80 milliárdot..."

a korrekt válasz: ügyvédekre pöcs firkászok miatt
Mindig is hülye voltam a kémiához: sosem tudtam kiigazodni a diasztereomerek és nukleofil addíciók bizarr világában, a száraz, számolgatós egyenletek megoldását pedig mindig lemásoltam a szomszédról vagy kipuskáztam a csúsztatható fedelű számológépembe rejtett…..
Múlt pénteken lement az első Attraktor-epizód a Discovery Channelen, itt van hozzá egy kimaradt jelenet, amin a reptéri tűzoltók alaposan megszívatták Magyarósi Csabát és Mesterházi Dávidot azzal, hogy rájuk pakoltak minden izét, ami a kezük ügyébe került. Ez a szegmens a…..
12harom 2014.11.20 11:43:50
@The Welsh: a lobbi része értékelhető, mert ezt a minőséget elég nehéz lehetett lenyomni a discovery torkán...