Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koloslacko

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Körülbelül 35 maszkos ember rontott be egy kocsmába. Az álarcosok gyorsan munkához láttak és elkezdték szétverni a berendezést. Az orosz kocsmában elhelyezett biztonsági kamera azonban nem csak a fejvesztve menekülő embereket örökítette meg. A felvételen tátható egy férfit…..
koloslacko 2014.11.20 12:52:00
Új sorozatot indítunk a Válogatott Blogon. A méltán népszerű és igényes Időkapszula adta az ötletet arra, hogy visszarepüljünk az időben. Ám most nem harminc, hanem csupán tíz évet lapozunk vissza. Miért pont tíz évet és miért pont 2004 nyarától indul a visszaemlékezés?…..
Aki követi a blogot, tudja, hogy a Doom, pláne a Doom II szívügyem. ezt a játékot mindenféle irányítási módon végigjátszottam, kellemes és ciki élményeim kapcsolódnak hozzá. Szóval eléggé izgalomba jöttem a hír hallatán, hogy megdőlt a Doom II uv speedrun rekord, vagyis az…..
Ha Anthony Bourdain tévés rendezője/producere megkérdezi, hogy mutasson-e egy fantasztikus, titkos helyet, amit látni kell, akkor nyilván nem kezdek el kifogásokat keresni, még akkor sem, ha épp azt konstatálom, hogy már rég úton kéne lennem a reptér felé, ha nem akarom lekésni a…..
Úgy hozta a sors, hogy alkalmam nyílt kipróbálni a Lufthansa interkontinentális járatán, mi is a menü a business class-on. Ezt. És még Moleskin notesz + neszeszer is jár hozzá! A vasárnapi maratonra jöttem New Yorkba, Frankfurttól ért az a kellemes élmény, hogy közelebbről…..
Vasárnap este különösebb felhajtás, óriásplakátok (UPDATE: jelezték többen, hogy vannak plakátok, ezek szerint én nem arra közlekedek) és kiterjedt médiakampány nélkül indult útjára a hetedik Való Világ-évad, azon az RTL II-n, amin már a tavalyi is futott, és akkor,…..
koloslacko 2014.11.20 11:36:13
@Mercel: Nem sok esély van rá, hogy ezzel vége ennek a szarnak, vagy a hasonló szaroknak, de ha mégis, akkor én is küldök valami pezsgőt nekik :)