Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drontal

0 bejegyzést írt és 187 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többsoron hibázott a kórház, amit a Nagypapám szervezete sajnos már nem bírt ki. Elvettek tőlünk egy csodálatos embert, aki szerető férj, szerető Édesapa, szerető Nagypapa és szerető Dédnagypapa is volt egyben. Nagypapám 2017. Október 6-án pénteken került be a szentesi…..
drontal 2017.11.06 20:18:46
@drontal:
Én sem értem.
drontal 2017.11.06 20:24:20
@Igazság, hol vagy?:

Én sem értem,hogy ha a bácsi kezdett jobban lenni miért kellett egy ilyen durva beavatkozást csinálni.Miért nem tudták megvárni,hogy erősödjön egy kicsit? Egy gyomortükrözés nem egy leányálom még egy egészséges embernek sem.
Olyan információkat mondtak el rólam, amiket velem nem közöltek és nem hogy második, de még harmadik félnek is kiadták. Az exem mindezt fel tudja használni ahhoz, hogy megpróbálja elvenni tőlem a gyermekem. Tisztelt Címzett! A mi történetünk elég bonyolult, de megpróbálom röviden leírni a…..
drontal 2017.11.03 08:22:44
@különvélemény: Mondjuk annyiban segitene a börtön a gyerektartást nemfizető ķülönélő szülő vonatkozásában,hogy a vėcėpapìr tekercselėsből,vagy más kötelezően elvėgzett munķàja bėrėből a tartásdijat levonva utalják a gyakorlò szülőnek te nagyokos. A gy.tartásdìj fizetėse kötelező törvėnyileg mindehol az egėsz vilagon független attòl,hogy a kötelezett vagyonos vagy sem.
drontal 2017.11.04 01:21:22
@különvélemény:
Te nem vagy normális öregem.Szerinted teljesen helyénvaló az,hogy a különvált szülő a gyereke után nem fizet semmit,vagy havonta 5000 forinttal járul hozzá a gyerekét nevelő exe kiadásaihoz? Mondd neked van gyereked? Egyáltalán tisztában vagy azzal,hogy mivel jár egy gyerekkel kapcsolatos kiadás hosszú hosszú éveken át? Van fogalmad arról,hogy egy évenként ismétlődő beiskolázás mennyibe kerül? Vettél már egy valamire való (nem kínai) cipőt mondjuk egy 12-15 éves gyereknek? Fizettél már be nyári tábort mert nem tudod hova tenni a szünidőben? Csengettél már ki mondjuk egy fogszabályzót a gyerekednek? Egyébként 73.000 forintba került amibe "édesapja" egy fillért nem tett bele, és nem azért mert egy munkanélküli szerencsétlen flótás,hanem azért,mert egyszerűen nem óhajt fizetni.És akkor jössz itt nekem az idióta szövegeddel..humanizmusból egyesre vizsgáztál..Beszarás micsoda elmebeteg emberek kerülnek ide a praxisra osztani az észt.
drontal 2017.11.06 19:32:21
@különvélemény:
Úgy jön ide,hogy válaszoltam a "jogi kommentedre" ami szerencsére nem úgy van.

Csak mellékesen még annyit: igen,bebörtönözni a gyerekük után nem fizető,és dolgozni sem hajlandó naplopókat.Nincs munka? Dehogy nincs.Talán soha nem volt ennyi betöltetlen állás mint ma.Emberi jogok?? Ki nem szarja le az emberi jogaikat az ilyeneknek?
Csak azt kívántam megtudni, hogy ma, Magyarországon mi kell azon túlmenően, hogy valaki a fájdalomtól üvöltve közli, hogy nem tud mozdulni, és egyedül van egy 7 hónapos babával, hogy mégis kihúzza magát az ügyelet. Kedves Embertársaim, Lassan kettő hete történt meg az alábbi kis esemény velünk, így…..
drontal 2017.11.04 01:27:09
@pizzaszeletvágó:
Mi a fax bajod van öreg neked a pestiekkel? Egyébként téged honnan sepert ide a forgószél erre a blogra okoskodni?
Mit tehettem mást, mint a beteg törölközőivel, wc papírral, csapvízzel összetakarítottam. Majd értesítettem a hozzátartozókat, hogy a délutáni látogatáskor hozzanak feltétlenül tiszta törölközőket. Tisztelt Praxis!   Mai napon látogatóba érkeztem daganatos betegségben szenvedő barátomhoz. Szegény…..
drontal 2017.10.26 19:30:58
@Diorella Queen:

Kórházi takarításnak nagyon szigorú szabályai vannak,minden kórteremhez külön fertőtlenítős rongyot kell használni-írod.

Ez nagyon jó lenne ha így lenne,de az igazság az,hogy a "takarítónénik" egy vödör vízzel,és egy felmosófejjel nyalják végig az egész osztályt.Beleértve a kórtermeket is.Tudom miről beszélek mert sok esetben más-más kórházakban mindig ugyanezt láttam betegként is,és látogatóként is.
Ha ezt tudom előbb, biztos nem adtam volna hálapénzt, amit simán zsebre vágott! Mikor kiengedte a kórházból ismét elmondta, hogy férjem meg fog halni. Kedves Praxisblog!   Sajnos negatív véleményt kell írnom Törökbálinti Tüdőgyógyintézetről. Férjem tüdőáttétes…..
drontal 2017.10.17 01:41:08
@pendinguser:

De ne vegyünk "példát az USA-ból" mert nem ott vagyunk.A magyar beteg szarik arra,hogy mi van más országokban.
drontal 2017.10.17 01:47:44
@Zigomer Trubahin:

Szóval akkor ne kapjon kábító-fájdalomcsillapítót,had szenvedjen az utolsó percig mert az a szabályos és törvényes?

Ne viccelj már..
XVI. ker. háziorvosi rendelő: "Ide ne jöjjön be, nem akarom Magától elkapni, jöjjön délután, miért én kapjam el, nem az én dolgom." Sziasztok!   Nekem többnyire pozitív tapasztalatom volt egészen ma délelőttig a magyar orvostársadalommal.   Úgy esett, hogy lebetegedtem, masszív takonykór annak…..
drontal 2017.10.17 01:20:52
@she_wolf:
Jól értelmezted a posztot.Tök felesleges vitázni velük.

Amúgy ki ez a sok új okostojás "doktor" itt a praxison? Egyik hülyébb mint a másik.
Egyszerűen érthetetlen, hogy a vizsgálatok alkalmával miért nem tudnak adni időpontot előre, amikor tudják, hogy a gyereket a következő hónapban vinni kell kontrollra. Ismét üdvözlöm a blog kedves olvasóit a Heim Pál gyermekkórház bőrgyógyászati rendelésével…..
Várja meg a beteg az adott időpontot, ami  szerencsés esetben elmúlik, vagy rosszabb esetben rosszabbodik, és naponta háromszor csinálja össze magát kínjában? Erre az egészségügyi ellátásra vagyunk olyan büszkék? Üdvözlöm a Blog olvasóit Évek óta szenvedek a nyaki gerinc problémámmal, amire…..
drontal 2017.04.27 19:14:52
@yogosan:
Az nem biztos,hogy az orvos nem fogadta volna soron kívül.
drontal 2017.04.28 17:55:55
@csak néha benézek ha marhaságot látok:

Akkor lássa el magát 10-től 18-ig? :D:D
Annak ellenére, hogy járulékaimmal fenntartom a szociális ellátórendszert, nem kapok érte cserébe semmit, ja, de igen, ma kaptam egy jó adag megalázó, lekezelő, önkényes bánásmódot. Kedves Praxis Blog!   Szeretném megosztani Önökkel a következő történetet. Sajnos…..
drontal 2017.03.04 21:59:57
@she_wolf:

:):):D:D
drontal 2017.03.05 19:12:22
@g0826:

Ne mosakodj,teljesen felesleges.Minden egyes hozzászólásodból süt a gyűlölet és a rosszindulat az emberek irányába.

-vagy adót csal
-vagy ingyenélő
-vagy ha egyik sem akkor fizessen többet
-meg a minek zaklatja az orvost..

A többi zagyvaságodra,meg a kitalált történeteidre amiben főorvos feleségként tetszelegsz nem kívánok válaszolni.
Szálljál magadba és gondolkozzál el,hogy mennyi szerencsétlen súlyos beteget és hozzátartozót sértettél meg a meggondolatlan,ostoba,primitív véleményeddel.
drontal 2017.03.05 21:55:02
@forge:

Nem az van itt,hogy kimondottan az olcsó és számlaképtelen melósokkal végeztetsz el mindent?

-Egészen biztos
Valaki árulja el, hogy aki a gyógyításra teszi fel az életét, vagy ezzel kapcsolatos munkája van, miért ennyire, bocsánat, de bunkó? Én nem betegekkel, segítségre szoruló idősekkel dolgozom, de ha így állnák az ügyfeleimhez, már régen nem lenne munkám. Szia Praxis!   Sajnos édesanyám abban az…..
drontal 2017.02.19 20:06:12
@she_wolf:

"Kőgazdagságot jelent itthon"

Itthon.

2000 euróból 500 euró egész biztos elmegy lakásbérlésre és ha nem szerencsés, még a rezsit is fizetni kell (áram,fűtés)
A maradék 1400-1500 euróból: kábeltévé,internet,telefon,havonta egyszer fodrász,bérlet,alapvető élelmiszerköltségek,tisztítószerek,illatszerek,pl. két hetente egy mozi vagy színház,ruházkodás,előre nem várt költségek mind apasztják a maradékot.Kőgazdagságot semmiképpen nem jelent csak itthon.

.
Amikor pedig elkezdtem volna magyarázni neki, hogy kétségbe vagyok esve, mert folyamatosan romlik az állapotom, szó szerint kizavart a rendelőből, hogy ne vegyem el az időt a fontosabb dolgok és más betegek elől. Tisztelt Praxis!   Azért kerestem fel az Önök oldalát, mert a…..
drontal 2017.02.06 23:52:05
@Kommentelő k.m.n.:

Értjük.Ne szedjen fájdalomcsillapítót,lázcsillapítót, de ne is hazudjon mert a végén még megtalálják vizsgálni véletlen,hogy mi is lehet a baja.Szedjen savlekötőt ha kell akár évekig mindenféle orvosi vélemény nélkül,végül is a savlekötők csodát is tehetnek.Teljesen logikus gondolkodás.

Bogárka,a panaszosnak másfél éve van panasza,nem ártana még egyszer ha végig futnád a posztot.
drontal 2017.02.06 23:53:17
@dayue:

4.-es pontnak beírhattad volna,hogy szedjen savlekötőt @Kommentelő k.m.n.: tanácsa szerint.
Elhiszem, kevés az orvos rengeteg a beteg, de amikor kivagyunk szolgáltatva az orvosoknak, betegek vagyunk egy kis emberség jól esne, vagy ha az nincs, legalább megalázás, ordítozás ne lenne. Tisztelt Praxis!   Férjemet február 2.-n beutalták agyérgörcs gyanúja miatt az Állami Egészségügyi…..
drontal 2017.02.06 20:35:25
@Greg24:

Akkor ismétlem: a fiatalember édesanyja a napnál is világosabb,hogy a fiát nevezte meg kapcsolattartónak,csak csűrjük csavarjuk itt ezt a témát a végletekig.Az orvos nem mondta,hogy ennek hiánya miatt nem adja ki az onkológiai vizsgálat eredményét.Így ez a lehetőség kilőve.
drontal 2017.02.06 20:37:30
@livibaba:

Végre egy hozzáértő személy!!!
drontal 2017.02.06 22:02:46
@she_wolf:

Mitől lenne a napnál is világosabb,hogy az anyja a fiát nevezte meg felvilágosítható személynek?

Onnan,hogy ez egy összetartó tisztességes roma család.
A fiúnak az anyja a világ közepe,a mamának meg a gyerekei, de főleg a fia akire méltón büszke.Teljességgel kizárt,hogy nem a gyerekei vannak megjelölve kapcsolattartónak és felvilágosítható személyeknek.

A beteg lánya kapott felvilágosítást igazad van,csak éppen kóros veseelégtelenségről és bélfertőzésről tájékoztatta az orvos.A fia viszont nem erre volt kíváncsi,hanem a tumor vizsgálatok eredményeire ami miatt gyakorlatilag beutalták.

Nem köteles az összes,különböző időpontokban megjelenő hozzátartozónak felvilágosítást adni,de itt többről szó sincs egy ember volt előtte..És azt sem mindenre kiterjedően.

Így van,csak a kezelőorvos adhat felvilágosítást de ezt lehet kulturáltan is közölni a hozzátartozóval ugyebár.Ez a fiú nem egy buta 80-as IQ-val rendelkező mindenáron balhét kereső romagyerek és egészen biztos,hogy elkerülhető lett volna a Karcagi kórházban történő botrány ha az ügyeletes orvos nem így viselkedik az első perctől fogva vele.
Most akkor csendben megkérdezem, hogy a beteggel, vagy a hozzátartozóval ilyen stílusban beszélő egészségügyi dolgozó, vagy asszisztens megérdemli a tiszteletet? "13 éves unokaöcsémet közel 1 éve hordja az anyja a Heim Pál gyermekbőrgyógyászati szakrendelésre az arcát,nyakát ellepő gennyes…..
drontal 2017.01.15 23:03:45
@forge:

Sikerült bejutni a 'bőrgyógyra?
drontal 2017.01.24 18:33:11
@g0826:

"Az átlag magyar betegek 80%- bunkó"

Azért ekkora túlzásokba ne essünk szerintem.

"Odaül a 9-kor kezdődő szakrendelésre fél 8-kor és 10-kor háborog,mert még nem került be,pedig ki van írva nem érkezési sorrendben szólítják a betegeket"

Akik egy 9 kor kezdődő rendelésre másfél órával előbb odaülnek azok feltételezem nyugdíjasok.
A rendelők előtti háborgásnak van ám egy másik verziója is amikor a beteg 3-4 órát ül egy szakrendelésen úgy,hogy egyáltalán nincs tele a váró.
Sokszor időponttal is jó másfél órás csúszások is előfordulnak.

Én elhiszem,hogy az esetek többségében nem az orvos a hibás ez miatt,de próbáld ki egyszer a rendelő előtt ülni vagy állni órákat.
drontal 2017.01.29 17:26:54
@g0826:
Erről beszélek!! A rendelő előtt ültél perforált vakbéllel 6 órát,miközben akár ott meg is halhattál volna mielőtt bekerülsz.Nem vagyok orvos,de egy perforált vakbél nem játék,soronkívüliséget kellett volna kapjál és nem 6 órát várakoztatni a beteget a rendelő előtt.Mi lehet ettől sürgősebb egy rendelőben?
Felháborító, hogy Magyarországon az orvosok nagy része egy felelőtlen pöffeszkedő IQ- nulla, aki emberek ezreit teszi tönkre a téves diagnózisaival! Kedves Praxis blog!   Édesanyám hamarabb halt meg, mint kellett volna, mert Dipankrint szedetett vele a helyi kardiológus. Ő ügyelt…..
drontal 2015.04.01 20:11:21
@csakmotyogok:

Az egészségügyi dolgozók jogai most hogy jönnek ide? Én azt írtam,hogy ha ebben az országban minden szirre-szarra repkednek a milliárdok,ne sajnáljuk már a rászorulóktól azt az alapszintű ellátást ha egyszer szüksége van rá és lebetegszik.Hidd el,hogy én sem keresem magam halálra,pedig dolgozom gőzerővel még sokszor hétvégén is,amit nem hétvégi és ünnepi elszámolással kapok meg a hónap végén.Ha nem mennék be mert én hétvégén nem dolgozom ugyanannyiért,barátságosan felmondanának.

Az itteni magas szintű orvosi ellátásról azért elvitatkoznék egy kicsit Veled.Már eleve ilyen pénzhiányokkal vívódó egészségügyi intézmények nem nyújthatnak fejlett európai ellátást,ahol sok esetben alapvető,a gyógyításhoz nélkülözhetetlen dolgok hiányoznak mert nincs rá pénz.
Vizsgálatok nincsenek, majd talán az új évben, viszont kioktató, bunkó stílus, teljes oda nem figyelés, és nemtörődöm hozzáállás az van dögivel. Tisztelt Praxis!   Mint olyan sokan mások, én sem szeretek kórházba járni, nem kifejezetten élmény. Azonban akadnak esetek,…..
drontal 2017.01.04 23:07:28
@ericghar:

De mivel a 2/3-nak átlagosan a havi bére 130.000-155.000 Ft nettó,így az általad írt összeg befizetése egy kicsit nehézkes lenne.Nyugdíjasoknak szintúgy.Amelyik országban magas egészségügyi járulékot fizetnek és remek ellátást is kapnak érte,ott az emberek nem gombokért dolgoznak,és a legalacsonyabb nyugdíj sem olyan rossz.Ez itt nem fog működni soha.Ahhoz emelni kellene mindenkinek a bérét és nem pár ezer forinttal.
drontal 2017.01.04 23:17:16
@Tempus.Anh:

Azt meg kell hagyni,hogy némelyik kórházban/rendelőben elképesztő állapotok uralkodnak a vécékben és még nincs is összeszarva.Egyszerűen retkes,koszos,büdös és tisztán látszik,hogy ott ugyan takarító igen régen nyitott be munkavégzés céljából.

Emlékezzünk csak egy pár hete X kórház koraszülött részleg melletti beteg vécében oszlásnak indult halottra.Vajon hány napja puffadt ott a szerencsétlen,hogy már kint érezték a fertelmes bűzt?
Ekkor bekerítenek, közém és az automata közé állnak és a rossz zsarut játsszó főnök emígyen szól: -Be kell tartani a házirendet a kórházban ,és ha meg akar gyógyulni, szerényen kell viselkedni! Tiszteltek! Alábbi történetemet a fészbúkoldalamon…..
drontal 2016.10.19 21:34:02
@she_wolf:
Nem a doktornőhöz intézte a kérését hanem a betegszobában tartózkodó öt személyhez.Ne haragudj de ezzel semmilyen fontos beszélgetést nem szakított és nem szakíthatott meg, amit a beteg és a doktornő az ajtóban állva egymástól két méterre folytatott.
drontal 2016.11.02 18:48:24
@karcsibácsi:

Nos,akkor én károgok erre a hozzászólásodra egy pár mondatban ha megengeded.

"A beteg soha nem lehet egyenrangú azzal a féllel,akitől a fájdalmára,rosszullétére vár segítséget,és aki erre (nem heti 40 óra) és energiáját áldozza és akinek.....

- Az orvos a hivatalos munkaidejében rendel (szolgálatot teljesít)amiért fizetést kap az általad minősített nem egyenrangú betegek befizetett járulékaiból.Most hagyjuk a ingyendolgozunk-at mert nem tartozik a ide, valamint tudjuk jól,hogy senki nem dolgozik ingyen a mai világban.Senki.
Természetesen itt nem a tegeződés szintjére gondolok,de egy szolgálatban lévő orvos mitől áll feljebb a ranglétrán,mint egy kulturáltan viselkedő beteg? Ez a kijelentésed egy kicsit erősre sikeredett.

"Éppúgy nem lehet egyenrangú felekről beszélni,mint pl a kölcsönért kuncsorgó ügyfél és a banki alkalmazott között.

-Milyen igazad van. A banki ügyfél csak abban az esetben egyenrangú ügyfél, ha a táskából előhúz minimum 20 millát amit ott szeretne elhelyezni.Sajnos ugyanez vonatkozik az orvosok egy bizonyos részére is, amiről egyre többet lehet hallani.Lehet ezt tagadni,cáfolni,nem tudomást venni róla,attól még létező dolog.
drontal 2016.11.02 20:26:37
@karcsibácsi:

Így igaz,nincs harag de a véleményünk nem egyezik.
A nagy öröm és babavárás közben azonban nem tudtunk elmenni amellett a tény mellett, hogy D. László el akarta venni a gyermekünket a hanyag hozzá nem értése által. Tisztelt Praxisblog,   A mi sztorink a következő: Külföldről hazaköltöztünk pár évvel ezelőtt, hogy…..
drontal 2016.10.05 22:02:25
@zünüke:

..és itt jön a lényeg,azóta a bal lába nem működik.

Én elhiszem,hogy a rák az egy szemét dolog meg sok plusz bajt csinál,de az elég fura,hogy "azóta a bal lába nem működik". Csak van ott valaki aki értelemszerűen eltudná magyarázni,hogy közvetlen a beavatkozás után vajon miért nem tud felállni?

Értem én,hogy Svájc, meg szépek a klinikák,meg minden happy de ez nekem is fura.
Ha tudják, hogy nincs kapacitásuk emberi időben elszállítani, akkor talán nem kellene kirakni egyedül, minden felügyelet és segítség nélkül a folyosóra, mint egy darab hagy ne mondjam mit. Tisztelt Praxis!   Édesanyám közel két hétig vendégeskedett a Toldy Ferenc Kórházban Cegléden. A kórházi…..
drontal 2016.06.17 09:57:50
@Dikusz:
Az első hozzászólásánál még nem esett le,a amikor előadta a többit,akkor kezdett gyanússá válni.
drontal 2016.06.17 10:27:30
@g0826:

Leonardóra:

"Ki mint él,úgy ítél"
"Te is így szoktad csinálni"?

Így bizony ami azt jelenti,hogy az ilyen sunyi provokátorokat hamar lefülelem.
Máskor ha sztorikat gyártasz figyelem felkeltés okából,akkor nem ártana ha figyelnél arra,hogy előtte mit írtál.

-én nem vagyok kórházi dolgozó-a férjem orvos-így volt,mi fizettünk-a végeredményt tapasztaltam mi fizettünk-csak az empatikus nővérek tetteinek zsebbevágó következményeivel szembesültem.

Most a férjed orvos vagy nővér? Azért kérdezem mert azt írtad,hogy a jótékony nővérkékkel csengettették ki az ételt.Akkor "mi"hogyan fizettünk? Az orvosoknak is bele kellett szállni a hiányba?.

(kár,hogy a praxison nincsenek smiley fejecskék)
drontal 2016.06.17 20:33:24
@she_wolf:

"Attól hogy a férje orvos,még fizethették "ők". Családi kassza,tehát az ő pénze is benne van,amit nem biztos,hogy az egészségügytől,hanem egyéb munkáltatótól kap".
(Nálam/nálunk sincs külön kassza,közös pénzkezelés van.:)

-Ha az ápolónőknek kellett (állítólag) kártalanítani a kórházat mert (állítólag) figyelmetlenül azoknak is adtak enni akiknek már nem járt, akkor szépen kérlek magyarázd már el,hogy az osztályon dolgozó orvosnak (bármelyiknek is)mi köze van ehhez a hiányhoz? Tökéletesen mindegy,hogy milyen egyéb pénzt kap más munkáltatótól a kérdés akkor is ugyanaz:mi köze van a nővérek által eljótékonykodott étel hiányához? Nyilvánvalóan semmi.És az is teljesen nyilvánvaló,hogy "ők" semmit sem fizettek ki sem családi kasszából,sem fizetésből.
Nagyon sok kolléga a füle botját sem mozdítja a blogon található, olvasható, zömében csak alaptalan, eltorzított, a valóságot megsem  közelítő irományokra. Én vettem a  fáradtságot és "felvettem a kesztyűt" a posztoló mocskos hazugságával szemben. „Tisztelt Praxis Blog!   Egy korábbi…..
drontal 2016.06.16 12:06:08
@szabidoki:
"Érdekes milyen idegesek lettek itt páran mikor kiderült hogy visszanyal a fagyi".:D

-Ha te ezeket a frappánsan és remekül megfogalmazott véleményeket erre a szörnyű zagyvalékra "idegességnek" tudod be a kommentelők részéről, arra nincs mit reagálni.
Most itthon vagyok, aggódok a lányomért, közben pedig azt nem értem, mégis mire való az ügyelet.  Tisztelt blog!   Azért fordulok önökhöz, hogy a velünk megesett problémáról mások is értesüljenek. Egyedülálló anyuka vagyok, két kiskorú gyermekkel. A nagyobbik lányom 6, a kisebbik mindössze 2…..
drontal 2016.06.10 11:12:58
@Rébusz: latom sokaknak nem tetszik hogy beszamolnak a kulfoldi utjukrol-irod.
Igy igaz nem tetszik minden esetben mert ez nem lehet(ne)hivatkozasi alap. A kulfoldi utjukrol beszamolot tarto kommentelok viszont arrol soha nem irnak egy sort sem hogy ha mar bekerultek a korhazba akkor milyen ellatast kapnak a betegek hogy nem kell orakig varni hogy az orvos(ok) apolo(k) nem beszelnek ugy a beteggel mint a kapcaronggyal hogy nem esik a fejukre a plafon vakolata hogy bizony nem kell magukkal vinni az otthoni hazipatikat a szekrenybol hogy eheto etelt kapnak a betegek es sorolhatnam. Erdekesnek tartom hogy errol soha nem esik szo pedig bizony igy van mert en is jarok ki kulfoldre es lattam tapasztaltam. Azokat legalabb ellatjak ha mar bent vannak az intezmenyekben de itt egyaltalan nem biztos vagy ha igen abban sokszor nincs koszonet.
Nem azt sérelmezem, ahogy beszélt velem, ahogy viselkedett, bár az ember azt gondolná, azért van egy szint, amely alá mégsem kellene leereszkednie senkinek, hanem azt, hogy mindezek mellett még el sem látott rendesen.  Tisztelt Praxis blog!   Azért írok önöknek, mert nagyjából 10 évet követően…..
drontal 2016.06.03 15:39:29
@asztalosani:
187 cm magassághoz 69 kiló szerinted rendben van? Észnél vagy?
Sokan tanácsolták, hogy pereljek, de nem akarok, nem is akartam. Ez nem adja vissza nekem életem párját.  Tisztelt olvasók!   Nem célom az egészségügy szapulása, vagy bárkinek a megbántása, tudom, ez nem hozza vissza a férjemet már soha. Viszont leírom a mi tragédiánkat, hátha mások tanulnak…..
drontal 2016.06.03 15:35:49
@KisIst:
Nagyon nem mindegy? Dehogy nem mindegy,mindkét hívószám végén dolgozó diszpécsernek tudnia kellene a dolgát de sajnos egyre több eset van,hogy halvány fingjuk sincs az egészről.
Nekem nem jöttek ki, a rendőrségnek igen. Nézzük meg, hogy él-e a bácsi, és ha úgy látjuk, hogy nem, akkor hívjuk megint. Tisztelt Praxis!   Vasárnap reggel arra ébredtem, hogy az alattam lakó néni a nevemet kiabálja,kimentem a folyosóra megnézni mi történt. A néni elmondta, hogy a…..
drontal 2016.05.03 12:07:25
@Braincelle:

"Amúgy vissza kellene hallgatni a beszélgetést"
"A hívás ismerete nélkül nem lehet a diszpécsert hibáztatni"

De mit akarnál visszahallgatni? A posztoló felhívta a segélyhívót akinek bizonyosan elmondta,hogy bácsi mozdulatlanul ül a foteljában meg se mozdul hiába csengetnek/kopognak/kiabálnak neki.A diszpécser felvette a betelefonáló adatait és úgy láthatta,hogy ez a mentőkre tartozik így odakapcsolt.Ott megint el kellett mondani mi a helyzet,mert egyébként miért akarta volna őket beküldeni a lakásba? A lényeg a lényeg,hogy a posztoló a vita helyett letette a telefont és tárcsázta a rendőrséget.Ennyi.
drontal 2016.05.03 12:13:19
@she_wolf:

Így van,itt nem a szomszédok a hibásak akik nem voltak hajlandóak bemenni egy idegen lakásba hanem a 112 diszpécsere, aki a rendőrség kűldése helyett adatokat vett fel,és mentőknek kapcsolt.A mentős diszpécserek meg most már tényleg menjenek a bús picsába amit művelnek országszerte.
drontal 2016.05.03 13:05:50
@Braincelle:

"Vígan" a bácsi semmiképpen sem válaszolhatott volna ha a szomszédok az előszobáig el is jutottak volna csoportba tömörülve, mivel előzőleg kopogtak,csengettek,kiabáltak neki és nem válaszolt semmire.Nincs igazad ebben mert tényleg vannak emberek akik nem alkalmasak az ilyen feladatra,rettegnek a halott látványától,és attól,hogy milyen látvány fogadná őket a lakásba lépve.Maga a tudat,hogy valószínűleg egy halott van a szobában de meg kell néznünk tényleg halott-e ez nem mindenkinek megy.
Az elmúlt 8 hónapban 4 öngyilkossági kísérletem volt, elveszítettem a barátaimat, megromlott a párkapcsolatom, nem tudok autót vezetni, sem dolgozni, de még csak egy tv műsort sem fog fel az agyam   Fiatal, értelmes, életvidám lány voltam. Történetem talán ott kezdődik, hogy 3évvel ezelőtt kaptam…..
drontal 2016.04.27 00:22:22
@janie:

Most vagy én vagyok a hülye vagy jól olvasom,hogy ez a PSSD nevezetű betegség amit a pszichiátriai gyógyszerek mellékhatásaként jegyeznek,kizárólag a szexuális vágy és az érzelem teljes megszűnését takarja?
drontal 2016.04.27 15:37:29
@ketiperri:

Eszembe jutott,hogy ha neked 8 hónap alatt 4 öngyilkossági kísérleted volt ami gondolom dokumentálva van,akkor hogy a francba nem zártak be a pszichiátria zárt részlegére? Írom ez azért,mert @yogosan: leírta az ismerősének a történetét aki csak 1 szer követett el öngyilkosságot, és már is csukták rá az ajtót ha tetszett neki ha nem.Ezt megtudnád magyarázni? Mivel a törvények mindenkire vonatkoznak kivétel nélkül.
drontal 2016.04.27 15:44:05
@swiss blend:

Akkor jól olvastam mégis csak, a szexuális vágy teljes hiánya az a nagy gondjuk.

De jó nekik :D Nekem meg a hitelem,rezsim,szüleim támogatásának a kifizetése,és a családom eltartása.Irigylem őket komolyan.:D:D