Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megvagy hadnagy

0 bejegyzést írt és 148 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jogi pályára szánt gyereküket akarja jó helyzetbe hozni egy vidéki házaspár. Ügyvédi irodának és lakásnak egyszerre jó, befektetési ingatlant keresnek Budapesten. Szombat délután jó tippeket kapnak az Őszinte Ingatlanostól az RTL Klub sorozatában...
Megvagy hadnagy 2017.05.10 13:15:29
Tisztelt Őszinte Ingatlanos!   Vettünk egy családi házat egy Pest megyei városban, de nem a fővárosban, szerintem ennyi adat elég is így általánosságban. Úgy gondoltuk, hogy sínen van az üzlet, amit le is papíroztunk ügyvéddel annak rendje és módja szerint, majd megdöbbenve tapasztaltuk, hogy jött…..
Van egy kisebb botrány éppen, amiben érintett a köztévé, egy vetélkedő és egy jobbikos politikus. Varga Dániel jelentkezett a Maradj Talpon! nevű vetélkedőbe, behívták castingra, ahol nagyon kedvesek voltak vele, majd kapott egy emailt, hogy minden frankó, lehet menni játszani. A levélben, írta az…..
Bochkor Gábor élő adásban alázta meg kolléganőjét, Bella Gabriellát, aki nem is fejezte be a reggeli Önindítót - számolt be a Blikk. A kaszi népcsoportról értekeztek, akiknél a nők hordják a nadrágot, és elnyomják a férfiakat, amire a két férfi rádiósnak (István Dani volt a másik), egyből…..
Megvagy hadnagy 2016.12.01 21:32:54
A TV2 Facebook-oldala szerint  az ország egyik leghitelesebb televíziósa kizárólag a TV2 hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien felkérésére mondott igent. Május 2-tól tehát Marsi Anikó és Gönczi Gábor várja a nézőket a Tényekben. Azt, hogy Marsi Anikó mennyire a leghitelesebb televíziós vagy sem,…..
Megvagy hadnagy 2016.04.25 16:01:07
Az FX kutatási osztálya kiadta a 2015-ös évre vonatkozó, a teljes lakosságban mért nézettségi listát (nálunk ez a 4+, azaz 4 évesnél idősebb nézőket jelöli, az USA-ban a Nielsen 2+-szal dolgozik, a 2 évesnél idősebbekkel). Az 1500 elemű listán azok a sorozatok szerepeltek amiket 2015-ben bemutattak…..
Megvagy hadnagy 2016.01.29 21:13:12
@paráznabillegető: Az Netflix-es sorozat, ez meg tévés lista :(
Ismer olyan személyt, aki I. típusú vagy II. típusú diabetesben szenved? Esetleg egyik ismerőse életét az alattomos Crohn betegség teszi nehezebbé? Netán barátjánál, szomszédjánál laktóz intoleranciát vagy lisztérzékenységet állapítottak meg? Amennyiben igen a válasz és Ön, vagy az ismeretségi…..
Megvagy hadnagy 2015.11.03 23:28:14
Viszik "az egész falat a picsába" - mondták, és így is tettek. Édesanyám (66 éves) vásárolt egy lakást, és elkezdte a felújítást, hogy beköltözhessen. A postaládában talált szórólap alapján hívta a Panel Star Kft-t nyílászáró-csere ügyében. Már az első pillanattól…..
Elég sokat örömködtünk az elmúlt hetekben az olcsó jegyek miatt, megmutattuk, hogy tényleg fillérekért lehet foglalni igazán zsír helyekre is, itt az ideje a kockázatok és mellékhatások bemutatásának. Főleg, hogy a Wizznél már beindult a téli fűnyíró, jönnek a szokásos…..
A Zugügyvéd az egyik bíróságon fedezte fel ezt a csemegét, már a címe is ütős: Tárgyalótermi viselkedési tájékoztató. Minden tárgyalóterem ajtajára kiragasztották ezt a plakátot. A tájékoztató szerint a jelenlévők öltözködése a tárgyalás méltóságához is…..
Mai posztunkban legendákról lesz szó, "srácokról", akik kihozták testükből, lehetőségeikhez képest a maximumot. Srácok, akik nem minden esetben a korszerűen felszerelt konditermekben kezdték testépítő karrierjüket, hanem olykor rozsdás vasakon tolódzkodtak, régi elavult kondi…..
Megvagy hadnagy 2013.10.09 00:15:45
Syllabux kolléga (akinek a mai poszt a székfoglalója, de van ígéret rá, hogy lesz még további is!) egy nem mindennapi (sajnos elég rövid) csemegével örvendezteti meg a Lemilblog népes olvasóközönségét. Egy olyan hírszerzőről ír, akinek szakmai pályafutása arra ugyan nem…..
Megvagy hadnagy 2012.11.28 10:27:15
@[HPhD]Blokkolnam: Az ilyen típusú beszivárgás kritikus pontja maga a partraszállás. Ha ekkor észreveszik, akkor mindenképpen lebukik, ha pedig nem veszik észre, akkor meg mindegy, hogy milyen ruhában van. Amennyiben lebukik és elfogják, és eközben katonai egyenruhát visel, akkor hadifogolynak számít és enyhébb elbánásban kell, hogy részesüljön. Ennyi a magyarázat.
Tisztelet Mt!   Volna egy olyan gondom. Én egy márkaszervizben dolgozok. mint karosszéria lakatos. Csináltam egy autót, amivel ki kellett menni próba útra (olyan munkát csináltam ami indokolta a próba utat). A próba út során vezetett autóban fel villant egy "STOP" felirat,…..
Az alábbi történet valós problémát vet fel, mivel jár, ha valaki eladja a lakását, és állandó lakcím nélkül marad. Miközben az alkotmányos jogok nem lakástulajdonhoz vagy állandó lakcímhez kötöttek.Udvozlom.Kulonos helyzetben vagyok.Evek ota kulfoldon dolgozom, es mivel csak…..
Bár a dal címével ellentétben nem a fő galamblelőhelyek szerepelnek a klipben, azért van egy csomó klassz kép a városról.Tényleg szerintetek hol van a legtöbb galamb Budapesten? Nekem a Blaha és a Moszkva/Széll ugrik be. ..
Megvagy hadnagy 2011.07.11 14:18:04
Elég szkeptikus voltam a Március 15. tér felújításával kapcsolatban, sőt, igazából arra gondoltam, hogy ebben a formában felesleges az egész: a terület most szinte láthatatlan, a dunai oldalról csak a kocsik járnak arra, aki a korzón sétál, az szinte biztosan nem jut el déli…..
Sziasztok! 13 éve postán dolgozom, nagyon sok mindent elviseltem ezalatt az idő alatt. A munkabeosztásaink borzalmasak : kezdés 7:30-11:00-ig majd hazamegyünk és visszakell mennünk 14:30-ra-19:00-ig és a következők 7:30-11:30-15:00-19:00, 10:00-18:30,6:00-13-ig ,12:30-19:00 ezek…..
Véleményvezér Száz nap magány 2010.09.07 08:04:00
Van egy széles tábor, akik számára ez a száz nap a politikai magány időszaka volt: nagyrészt a Fideszre szavaztak, de nem értik a felkészületlenséget, a gyanús alakokat, és hogy ezért még le is gyurcsányistázzák őket. Az Orbán-kormány első száz napos teljesítményét sokan…..
Megvagy hadnagy 2010.09.07 11:22:00
A Zugügyvédet is érdekli, mit lehet tenni, ha a rendőrség „elfelejti” a sértettet értesíteni az olyan eljárási cselekményekről, amin jogosult részt venni. Szia Zugügyvéd,Három hónapja sértettként  feljelentést tettem gazdasági titok megsértése…..
Megvagy hadnagy 2010.07.29 18:05:42
Megvagy hadnagy 2010.07.29 18:09:52
-t!
S.B. munkába menet az utolsó pillanatban érte el a váci vonatot a Nyugatiban, így már nem volt ideje jegyet venni. Mivel nála volt a pár napja lejárt bérlete, és amúgy is már történt vele ilyen, nyugodtan felszállt, hogy a kalauztól vegyen jegyet. Hát nem ez lett a vége, hanem az,…..
Megvagy hadnagy 2010.03.17 01:06:29
1st
Az "Ősz pechvogelje" címre eséllyel pályázhat Zsuzsa, aki egy lidérces esti teszkózós konzumroham végeredményeként hivatalosan tolvajnak lett minősítve egy olyan ügyben, amiben a világért sem döntőbíróskodnánk, de amiről annyi minimálisan elmondható, hogy nem…..