Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nemzeti baloldal

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elsőre talán érthetetlen, hogy miért foglalkozunk egy zsebbayer hőbörgésével, de a blogokon terjengő narancstrollok agyműködésének vizsgálatát rég tervezem, Mélymagyar Pál írása pedig annyira jól jellemzi a kormányt eltartó tábor gondolkodását, hogy a trollok nyilván…..
Nemzeti baloldal 2016.01.04 13:29:44
@Khonsu: Pedig baloldalra szüksége lenne ennek az országnak.
Sokan élnek ínséges körülmények között, akik jobb életet érdemelnének.
Nemzeti baloldal 2016.01.04 14:30:08
@♔bаtyu♔: A jelenlegi baloldal a nemzet árulója! Velük nincs kompromisszum!
Nincs ma nagyobb külpolitikai slágertéma a görög választásoknál és az annak eredményeképpen felállt furcsa koalíciónál. A politológusoknak évekre elegendő melót ad, hogy az új athéni kormányt belegyömöszöljék jól megszokott ideológiai skatulyáikba. Nem is fog menni.…..
Nemzeti baloldal 2015.01.29 11:55:46
@Stenonis: @Scagnetti: Cáfolja a görögök felelőtlenségét ez a grafikon.

businessthinker.com/wp-content/uploads/2010/07/Picture12.png

A GDP arányos görög államadósság 1994 óta 100% felett van. 14 évig nem zavart senkit ez a tény. 2008-ban felkapták a témát és megrogyasztották az országot.
Szinte napra pontosan negyven évvel ezelőtt, a Magyar Ifjúság című hetilap huszonéves munkatársaként azon tűnődtem, vajon mivel lehetne berobbanni a szellemi életbe. Ki kéne választani valakit - mai kifejezéssel egy celebet -, és nyilvánosan nekimenni. Erre az öblös hangú,…..
Nemzeti baloldal 2014.12.26 20:30:43
@is: Amit Gyurcsány csinál az szándékos provokáció.
A szervezők kifejezetten kérték, hogy pártok zászlói ne legyenek a tüntetésen.
A tüntetők az elmúlt 25 év egészével elégedetlenek, aminek Gyurcsány is a része.
Közéleti személyiség mostanság nem kapott akkora ledorongolást, mint Kuncze Gábor. Újságírók és bloggerek pécézték ki, mert egy tévéműsorban kikérte magának, hogy a budapesti tüntetők a második Orbán-kormány négy évével együtt a korábbi két évtizedet is…..
Krausz Tamás írása Alighogy befejeződött a november 17-i tömegtüntetés – nem is az első - az orbáni tekintélyuralmi rendszer ellen a Kossuth téren, az ATV-n feltűntek az első – szokás szerint - liberális kommentátorok, jól ismert „hatalmi tényezők” vagy értelmiségiek.…..