Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trash E46

0 bejegyzést írt és 125 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyen szép csomagtér nincs Amikor a BMW-ről kiderült, hogy szinte csak a tető nem rohad, még nem gondoltam, hogy létezhet autó, aminek a kiglancolása nem tart évekig. Egy kicsit bíztam ugyan benne, mert az anyagi kár jelentős, és nem mindegy, hogy három hónap vagy fél év alatt…..
A tegnapi esti mérkőzés azt hiszem a fanyalgások mellett egy másik műfaj végét jelenti: nem hinném hogy az ukránokon a jövőben akár az angol, akár a francia szurkolói bloggerek mernének ribizlizni*. Talán azok érezhették magukat hasonlóan kellemetlenül, mint akik a suliban…..
trash E46 2012.06.13 14:20:03
Tárul miki móka tára, ennek kapcsán csokorba szedtem egy csokorra való érdekességet. Annak ellenére, hogy az ukrán foci iránti érdeklődés továbbra is annyira alacsony, hogy gondoltam is rá, hogy a jövőben inkább a kdnp-ről írok blogot. De a keresztény fiúk nem lesznek kint az…..
trash E46 2012.06.11 03:07:34
¡Hola muchachos! Exkluzív csengőhang az igazi La H-fanoknak:   Dale-dale-dale-bicolor-Dale-dale-dale-bicolor by nathanpLe is tölthetitek innen, a buzik iTuneson keresztül is beállíthatják!¡Vamos catrachos!/a csengőhangért köszönet ddqnak!/..
trash E46 2010.05.19 18:54:26
Styxx szerepel ma ismét - egy olyan poszttal, amit bevallottan hácsé író-költő-interjúi ihlettek.  HGV Portré: Hártyás Csanád nagyvállalkozó, a Púzószövetség Elnöke - Származásom anyai ágon szlovák, vagyis nevezzük nevén a gyereket, mint ahogy mifelénk mondták,…..
Szóval mível meg ígértem hogy maj írok a nyaralásróll ezér be tartóm az ígérésem.Túnéziába utasztunk el eggy ilyen nagy tengeren túli kalandba sodórt minket apa. Kicsit izgúltam hogy mi lessz mer ilyen messze még so se jártam. Legmeszebb tavaly voltam mikor a Balatonra nyaraltunk…..
Modorosblog A retróbuli 2010.03.18 07:00:00
-Köszönjük szépen Végvári Ádámnak & Csepregi Évának a csodálatos műsort - még egy nagy tapsot nekik -, de senki ne menjen sehova, hiszen az ereszdelahajam csak most kezdődik igazán itt a Retrósátorban - DJ Diffenbachia zenél Nektek egészen hajnali háromig,…..
Belsőség Átkozott rossz hírek 2010.03.07 00:26:00
23:09 Megtörtént, amitől rettegtünk: a Ponty menetképtelenné vált. Csikós így mesélte el a történetet: "Eleinte csak alapjáraton volt viszonylag alacsony az olajnyomás, de egy gyors körtelefonnal kiderítettük, hogy ennél a motornál ez nem igazán probléma. Aztán amikor Koppenhágában tekeregtünk,…..
Van ám még havazós sztori a postaládában, de már attól elkezdek fázni és beázik a zoknim, ha a blogra jövök, úgyhogy amíg meg nem jön a mára ígért újabb adag hó, történetből is másfélét kaptok. Mondhatjunk, hogy Csaba peches, a címből sejthető is, hogy miért. Tud valaki…..
"Tisztelt szülők! L'eau fasse a német órán golyókkal dobálózott, és ezt ismételt kérésemre se hagyta abba. Ezért szaktanári figyelmeztetésben részesítem."Na ez is egy jó történet volt, szintén remekül illusztrálja a magyar oktatás hozzáállását a Gauss-görbe…..
  Hácsé interjúja Meszliner Szabinával már publikálása előtt is klasszikus volt - nem csoda hát, hogy Professor Pizka - régi olvasónk - úgy gondolta, folytatja. A Playmate-ek és szépségversenyzők gyári tartozéka. A szerepe az, hogy a kislányát a lehető legkevesebb…..
trash E46 2010.01.23 02:07:36
Korom zseni. Ezt azonnal láttam, amikor felbontottam a fenti képviccet tartalmazó levelét. A parasztkiejtéses zsibbasztóvicc kategória instant császára ráadásul értékes adalékkal is szolgál a kutatóknak azzal, hogy elmeséli a "vicc" születésének történetét. Ha már…..
trash E46 2010.01.15 05:20:06
Intőgyűjtemény Hőstett 2010.01.14 07:11:00
"Tisztelt szülők! L'eau fasse az órákon rendszeresen gusztustalankodik, és kulturálatlan viselkedését hőstettként éli meg, holott zavarja társait, az órát. Kérem figyelmeztessék a közösségi élet általános szabályaira, mert ennek hiányában nem méltó az…..
"Kedves Szülők! Nicholas Flamel az ebédlőben igen kultúrálatlan módon viselkedett."     Első pecsétes intőnket harmadikban kaptuk, L'eau Fasse-szal. A történet maga csak annyi volt, hogy a szokásos ebédlői mutatványainkon felül - szalvétaevés, narancshéjjal…..
Tardai történetek Nyolcvanegy 2009.12.11 13:00:00
A halál geci szomorú. Pláne, ha egy spanod adja be a kulcsot. El is megy a kedved mindentől, baszod. Még azon se' röhögsz, hogy a Bandi véletlenül kimaradt a koporsóból, azt' a hat gyökér, akik a nagy bánatra széticázták meg spurizták az agyukat, arról dumálnak a temetési…..
 Magukból kikeltek tucatjai töltik meg dühöngő hozzászólásaikkal a kommentfelületeket: januártól a műszakin alkalmatlan járművek nem csak megbuknak, de ki is vonják ezeket a forgalomból.Egy tipikus, még nem is váladékot köpködő hozzászólás valahonnan, a tipikus, magyar…..
trash E46 2009.12.07 19:57:59
@Névtelen betelefonáló:
te helyi hülye vagy?

a roncsautók vezetői közt is van ugyanannyi barom ha nem több, aki az irígységből és a csóróságából fakadó kissebbségi komplexusa miatt sokkal nagyobb veszélyt jelent az utakon... de ez csak egy, a másik egy szakadt műszakilag szarral, majd amikor te tilosban mész át az úttesten majd elvasalnak míg egy kopasz mercis-terepjárós-bmws megáll és anyázik esetleg lekever egyet akkor majd meggondolod ezt az állításod.
trash E46 2009.12.07 20:05:38
@Kravver: seat... ok hogy vw csoport, de amúgy spanyol
Hány olyan helyzettel találkozunk szinte minden nap, amikor valami elmeroggyant idióta a saját hülyesége miatt majdnem kinyír egy ártatlant, aztán még ő szól be. Zoltán azt a nagy hibát követte el, hogy át merészelt menni egy zebrán, ráadásul gyalog. A kutyák nem hiába ugatják…..
Próbálkozik az RTL Klub a Legyen ön is milliomossal. Ezen a héten egy erőlködő Fábryt, és a nyereményük 50%-át alapítványoknak felajánló cölöböket láthattunk. A lóvé felét pedig szépen behúzták, gázsiként. Régen legalább az egészet tovább adták, de úgy látszik már…..
Zsuzsanna fel van háborodva azon, hogy nálunk a borravaló elvárt és kötelező, a külföldieknek meg szinte felszámolják előzetes figyelmeztetés nélkül. Férjének olasz családja előtt égett be a For Sale étteremben, ahol a magyar rendszerhez nem szokott olasz após elfelejtett…..
trash E46 2009.10.02 13:55:42
@efhábé: én a vendéglátásban dolgozom, de ha már megtisztelnek azzal, hogy adnak jattot, akkor onnantól kezdve nem érdekel, hogy abból még jön-e le valami vagy sem... ha meg valaki nem ad az nyílván kapja be, de majd én puffogok magamba és elszívok egy cigit.
Octavia sokkal bátrabb, mint akár a Homár, akár egy tigriscápa, akár Chuck Norris: nem elég, hogy képes volt öt azaz 5 forint borravalót adni egy pizzafutárnak, még ő van felháborodva, hogy a futár ezen dühöngött, és képes anális kínzással fenyegető levelet írni az Il…..
trash E46 2009.09.22 10:06:23
@Egregor: csak zárójelben, ilyenkor az a baj, hogy ez nem a futár hibája, ez a diszpécseré, mert, ha látja, hogy sok cím van mondjuk, vagy az étteremben sokan vannak, akkor nem lenne szabad ennyit mondania... pláne, hogy az út sem minden esetben 2 perc, sajna nem vagyunk supermanek. bizony van, hogy egy adott cím, forgalom nélkül is 15 perc legalább... mi mindent megteszünk, nekünk az a jó ha minnél gyorsabbak vagyunk mert így van esélyünk több jattot kapni és több címre eljutni... ja és van olyan is ahol szemrebbenés nélkül várakoztatnak minket 10-20 percig....
trash E46 2009.09.22 10:21:49
@Szűcslaci: a tapasztalataimról bizony semmit sem tudsz kedves kis proletár, nem kioktatlak, felnyitom a szemedet kiscsillag, mert sajnos nem elég, hogy gyökér vagy, még büszke is vagy rá.. na én viszont most, megyek dolgozni, remélem te is tőlünk rendelsz, bár nem hiszem, hogy ezt te megtudnád fizetni, mindenesetre, neked bizony belelépnék a szádba...
trash E46 2009.09.22 10:24:12
@Páneurópai Harci Kos: a futárnak soha nem kell leadni a jattjából, sok étteremben viszont a felszolgálóknak, 2-2,5% át a napi forgalmának le kell adnia... a futár meg konkrétan, van hogy fizetést sem kap, csak a jatt...
Tardai történetek Rehab vége 2009.07.28 16:22:00
UPDATE!A zárójelentés szerint egészséges vagyok, közösségbe mehetek, állandó felügyeletem nem szükséges. Mától ömlenek a posztok, itt is, máshol is, basszátok meg!Ja, amúgy, legközelebb táncoljon a faszom. Utálom a latint. A spanyolt is. Leginkább a kanosszát.Itt vagyok, azt'…..
Van egy cimborám, akit barátnak semmiképp nem neveznék, de többször voltunk üzleti kapcsolatban, meg sokat forogtunk egy körben, így többször kihasználtuk kölcsönösen egymást üzletileg és sosem tettünk keresztbe a másiknak, így jó a viszony, de sosem foglalkoztunk komolyabban…..
Carlos napjai Friss levegő 2009.06.11 22:45:34
Na ha már Angel is szól, akkor tényleg rég írhattam. Mostanság több időm lesz, sajnos végére értem a bontó felszámolásának. Viszont volt időm pihenni is. Május közepe felé kimentünk pár cimborámmal az Alpokba. Nem nagyon beszéltem még róla de a természetbúvárkodás az…..
Láttam vannak matematikusok is a kommentelők között. Az egy hét, az elmúlt egy hétre vonatkozott, mert ez volt kibaszott zsúfolt, hogy gép előtt sem voltam a másik majdnem kettő meg csak simán kemény volt, úgyhogy nem volt időm leírni a dolgokat. Pedig bőven lett volna mit.…..