Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zapatizáns

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elsőre talán nehéz megtalálni a párhuzamot, azonban ha megnézzük, mit mondanak a XX. század magyar történelmének olyan fontos eseményeiről, mint az Őszirózsás vagy az 56-os forradalom, egyből világos lesz. Biszku horthysta ellenforradalomnak tartja 56-ot, a jobbikos Hegedűs Tamás…..
zapatizáns 2010.11.11 16:59:33
    „Because globalization to me is like gravity. No point in denying gravity. But we can defy gravity with a plane.” (C.K. Prahalad)   A világ egyik legsúlyosabb megoldatlan problémája a hatalmas globális szegénység, mely leginkább a harmadik világban…..
zapatizáns 2010.10.07 13:47:07
@jvizkeleti: "Bár nekem megmondom őszintén az a bajom, hogy nem akkora spanyol viasz ez hogy közgazdasági Nobel járna érte. Bár esetleg Béke Nobel indokolt lehet."

Feltaláltad a spanyol viaszt! Gratulálok!
Yunus Béke Nobel-díjat kapott.
Nézz utána, mielőtt elkezdesz észt osztani.
Az Élet és Irodalom liberális dinoszauruszai a kormányváltás óta hosszú publicisztikákkal szórakoztatják egymást, amelyekben az orbáni diktatúrával ijesztgetik és hergelik még megmaradt olvasóikat. Persze ez megy 1998 óta, bár mostanság lett is valami valóságalapja az…..
zapatizáns 2010.09.29 23:07:26
@Tesveer: és ennek mi köze van egy újság szerkesztéséhez? Itt az Élet és Irodalomról van szó, nem arról, hogy te a guglin keresztül jutsz el a kedvenc oldalaidhoz.
  Tegnap kénytelenek voltunk kettéoszolni: míg egyikünk a Fővárosi Közgyűlés titánjai között garázdálkodott, másikunk a Lehet Más a Politika last minute akciójára látogatott ki, amelyet egy kietlen belvárosi helyszínen tartottak. Még mindig nem sikerült rájönnünk…..
zapatizáns 2010.08.27 19:31:53
@Grift: az LMP-nek nincs is elnöke, úgyhogy nyilván hazudsz
Magyarország nem egy Amerika, ahol túlságosan sokat foglalkoznának a politikusok kinézetével, de a Véleményvezér blogon a minap kirakott 2002-es Orbán fotó mellbevágott minket. Orbán a 8 év ellenzékiség alatt legkevesebb 20 évet öregedett. Különösen durva a kép, ha…..
zapatizáns 2010.06.12 14:19:33
@DominoFX: összehasonlításképp: Obama idősebb Orbánnál. Sarkozy majdnem 10 évvel idősebb Orbánnál. Barroso is 7 ével idősebb nála. Egymás mellett állva mégis az Orbán tűnik öregebbnek. A nyilvávaló tényeket kár letagadni.
Felix Ekardt, német filozófus 2007-ben arról írt a Frankfurter Rundschau számára, hogy egy kelet-európai társadalmi forradalomhoz is megérett már az idő. Húsz év választotta el a hatvannyolcasokat az ő rendszerváltásuktól, s immáron mi is húsz évre kerültünk 1989-től. Csak…..
Miután Hagyó mester elesett a baráti tűzben, kikerült egy írás a hivatalos LMP honlapra arról, hogy ettől azért még nem lesz jó és átláthatóan működő közösségi közlekedés Budapesten és környékén. Érdekes fejleményeket vett az ügy ezek után. Talán még sosem…..
zapatizáns 2010.02.10 21:33:17
@Bartoki: "Pl. ott volt benne világosan leírva (3. mondat) hogy nem akarnak privatizálni: "Az ökopárt a BKV radikális átalakításában, de nem a privatizálásában látja az átláthatóan működő, színvonalas szolgáltatást nyújtó ..."

Amire hivatkozol az nem az eredeti közlemény, hanem az utólag, jelzés nélkül módosított ;)
           Hugo Chávez venezuelai elnök új pártja nyilvánosságra hozta a programvázlatát, amiből végre kiderült, mik a 21. századi szocializmus alapelvei. A 20. századi szocializmus központosított állama, és felülről…..