Regisztráció Blogot indítok
Adatok
2bullfighter2

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi dráma utórezgéseiből kapunk még egy kicsit a pofánkba, mert azt már megtanulhattuk, hogy ez a Survivor nem az a Survivor, itt édenhotel van, meg aranyretyó, meg kétnaponta lakoma, hogy a megannyi beteljesült és beteljesületlen szerelmi szálat már ne is említsem. Kezdünk most a…..
2bullfighter2 2017.09.30 15:02:09
@Nuggetzor: +1 A cetlis, agresszív Gergő mellett a lábfétises Klaudia irritál a legjobban. 30 napja arról pofázik, hogy ő ide játszani jött és nem férjet keresni. Erre most, hogy Benedek láthatóan az égvilágon semmit nem akar tőle (amit meg is értek), Klaudia elkezd mártírszerepet felvéve bőgni, mint egy fürdős, hogy ő főzött mosott takarított és mégsem történik köztük semmi. Agyfaszt kapok az ilyentől. A repedtfazék hangjától meg kiráz a hideg.
Na ott tartottunk kéremszépenalássan, hogy a szigetlakók megint bekapcsolták a keresztbetaktikázás gombot kis robottestükön, és választásuk ezúttal Gergőre esett. Klau sokkban, egyszerűen nem érti, hogy történhetett meg mindez, hát micsoda dolog kéremszépen, hogy az erősebb kutyákat szavazzák ki…..
Lilla kiesésének estéjének vagyunk, akkor, amikor Zoli tök jogosan van beszarva, mert egy nálánál másfél fejjel magasabb katonaembert baszott át a védettségi amulettel, de Tamás fején látszik, hogy egyszerre csak egy dologra tud koncentrálni, és mivel a lélegzés most felülír mindent, Zoli…..
2bullfighter2 2017.09.12 08:59:32
@sixx: Ez hülyeség. Abban semmi tanulnivaló nincs pl, hogy a csapatokat sorsolás alapján szedik ketté, vagy irányítottan. Ez színtiszta manipuláció. A kábított halakkal milyen tanulnivaló van? Vagy ott a napallergiás úszómester (még mindig röhögök) veterán katona Tamás, aki annyira amatőr színész, hogy az valami bődület. Olyan szinten röhej, amit az RTL produkál, hogy én kérek elnézést.
Ibonéknál nyitunk, jó is, kíváncsi vagyok, milyen egy újabb vereség utáni másnap a szeretet táborában. Lilla az éjjel bebábozódott, ez speciel sokmindent megmagyaráz, reméljük, amikor kikel, minden sokkal jobb lesz. Gergő hamuval mos fogat, amitől így kora reggel a belem kifordulna, akkor már inkább…..
2bullfighter2 2017.09.08 20:20:09
@Halasi Gábor: nostmár értem hogy klaudia miért tudta ilyen villámgyorsan lenyelni azt a sok gusztustalanságot a mai adásban.
Anikó nosztalgiázik, náluk is volt iskolahét, zárójelben ő nyerte, zárójelben meg én tenném hozzá, hogy tavaly Tündérfalvi Szűzpecek Fanni lett a legjobb, látom magam előtt a Hall of Fame VV-s különkiadását, az iskolahét nyerteseinek arcképével, van mire büszkének lenni, kedves Anikó.  Papi és…..
2bullfighter2 2016.11.04 18:34:03
@NAGYKÁRSZEG: Engem az élet más területein zajló dolgok háborítanak fel. Ezen nem idegesítem magam. Egyik agyhalotton sem. Csak leírtam a véleményemet. Mert nekem úgy jön le, hogy Papi Tivadar ellenpontjaként akarja feltüntetni magát, holott ez nincs így. Teljesen hasonlóan viszonyulnak a nőkhöz ostoros Tivadar barátunkkal, csak az egyik mindent kiad magából és repülnek a fasszopók, míg a másik "négyszemközt" teszi helyre a lánykát. Igaz, hogy nem a fassszopó vagy a papagájkutya kifejezéseket használja, de fel tudja ő is emelni a hangját. A bohóc jelző már elhangozott Mirci felé. A bohóctól pedig nagyon könnyen el lehet jutni a papagájig.
Én így látom.
Dávid megbukott a saját intelligenciatesztjén, Soma szőkébb lett és ezért hisztisebb, Vivienről kiderült, hogy rutinos szájpecekviselő, fiúk és lányok egymás közt nyált cseréltek, Mici és Krisztián végre nyugodtan dughattak, Mr. Katrina, a két lábon járó Halloween dekoráció meg valamiért azt…..
2bullfighter2 2016.10.30 11:42:58
@alsophila.grahami: Szerintem ezek eltévesztették a castingot. Kovihoz kellett volna bekopogni. Azt meg ne mondja nekem senki, hogy a szex létszükséglet, mint a víz vagy az alvás ami nélkül nem lehet élni 1 hétig. Nem hiszem el, hogy nem lehet 3 hónapig kibírni, főleg úgy, hogy tudják, hogy ezt egy ország látja és konkrétan lealázzák magukat egy életre ezzel a "produkcióval". Nő, férfi egyaránt.
2bullfighter2 2016.10.30 11:58:40
@alsophila.grahami: Szerintem nem álszenteskedés, bár biztos öregszem. Ez szerintem méltóság kérdése. De nem vagyunk egyformák. Bár szerintem ezt ( mármint a vonzódást) is lehet ízlésesen rendezni. Amit viszont ezek ketten művelnek, az minden, csak nem ízléses. De idevehetjük Mici és Krisz mellé a másik két "kémiást" is, Somát és Evelint, valamint Tivyt és Zserit. Mindhárom páros produkciója inkább taszító és kínos.
Kezdjük ott, hogy ez lett volna az a hét, amikor én kiszálltam volna az egész kuplerájból, mert baszki, nem hörcsögnek mentem be, illetve de, de olyannak, ami szépen elvan a kis műanyag kastélyban, és csak akkor szaladgál a mókuskerékben, hogy egy kis rágcsálóügyi képzavarral éljek, amikor ő akar,…..
2bullfighter2 2016.10.25 10:00:40
@SocialWorker: Evelin bárkit visz ki fog esni a hihetetlen proli stílusa miatt ez egyértelmű, de abban én teljesen igazat adok neki, amit tegnap Micivel kapcsolatban mondott. Mici pontosan ugyanazt csinálta Evelinnel és Zserivel, mikor ők bejöttek, mint amit most Evelin szemére vet Ginával kapcsolatban. Csak megszépíti némiképp az, hogy nem most történt, hanem másfél hónapja.
Evelin azt is teljesen jól látja, Mici azért közelített Gina felé, mert Krisztiánon kívül a kutya nem kíváncsi rá ott bent.
2bullfighter2 2016.10.25 10:11:01
@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Ebben igazad van. Én csak azt mondom, hogy egyik kutya másik eb. Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű. Jellemben nem sok különbség van köztük, csak Evelin stílusa, kommunikációja "látványosabb", kifelé, nézői szemmel taszítóbb. De maga a tett, amit felró Mici Evelinnek, az ugyanaz.
2bullfighter2 2016.10.25 10:23:55
@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Ne csináljunk már úgy, mintha Mici kiközösített áldozat lenne. Ő (is) tehet arról, hogy a pozíciója olyan lett bent amilyen. Olvastam hogy többen nem tudják már, hogy Zsoltinak mi baja Micivel. Hát nem emlékeztek, hogy mindenki háta mögött beszélt, de legfőképp Zsolti háta mögött. Amikor a nyelvfelmérő volt és Zsolti lett az idegenvezető és Budapesten egy kocsiban ülve kalauzolt egy koreait, akkor mielőtt kilépett az ajtón, megjegyezte a többieknek: Amíg nem vagyok itt, jegyzeteljétek, hogy mit mond rólam Mici. Innen az ellenszenv. Egyáltalán nem szemtől szembe mondta/monja ő el, hogy kivel mi a baja, hanem a háta mögött. A szemtől szembe konfrontálódás, az általában akkor jön, mikor leissza magát. Egyébként meg nem.
A szombati adás a békülésről, a diákcsínyekről, a félmeztelenül tekergőzésről szólt, Tiv Tivy Tivadar pedig elárulja azt is, hogy mi az ő politikája. A végére pedig jön a lassan már menetrendszerűvé váló Éreccségi mécsestörés is. Bjútiszalonban pedig egy Coelhoba…..
2bullfighter2 2016.09.11 14:29:12
@MacákékIcukája: Lóri jó pasi??? Melyik bolygón? A szünettel a fogai között, a telibefosott, sárga fejével, a bamba tekintetével és az állandó kényszeres köhögésével minden, csak nem jó pasi.

Én azt sem értettem eddig, hogy Evelin mitől jó nő? Egy kampósorrú, kalácsképű, tenyeres-talpas cigányasszony.
Kiböjtöltük, meg is érdemeljük, amit kapunk. A póverdbáj első látásra kísértetiesen egy sima Való Világra hajaz, amihez azért kellett megvenni a póverdbájt, hogy az Endemol ne pereljen, de majd ha kiderül, hogy a 12(?) beköltöző között lesz olyan, aki titkos feladatot kap a nézőktől, akkor lehet…..
2bullfighter2 2016.08.28 14:05:40
@autumn33: Az éjjel-nappal kurapest egy sorozat, szappanopera. Ez pedig elvileg egy taktikai játék, aminek az a lényege (elvileg), hogy ki tudja humorra, ésszel, csellel stb kikuglizni a többit, hogy ő maradjon a végére. Miért ne lehetne értelmes, vagy legalább némi aggyal rendelkező embereket, karaktereket várni? A VV5 volt az egyik legnépszerűbb évad. Attila okos, taktikus játéka sokkal élvezhetőbb volt, mint a pöcspörgetés vagy a rúgunk minden szónál a levegőbe kettőt és ordítjuk, hogy mi van negatív. Ez nem taktika, de nem is szórakoztatás, hanem szimplán elmegyógyintézeti szint és színvonal.
2bullfighter2 2016.08.28 18:57:33
@scal: Oh, nehogy azt hidd, hogy 2 mondat nem elég. A 6-os szériából a faszpörgetőnek is két mondata volt. Az egyik a Ki a Károly, a másik az Arturo - ordítva. És ezzel kifújt. Mai napig nem értem, hogy az a debil, hogy lehet képernyőn. Hacsak nem az, hogy annyira hülye, hogy gondolkodás nélkül a moslékot is felnyalja a stúdió padlójáról, ha Kolosi azt szeretné. Magyarul találtak egy kretént, aki bármit megtesz.
2bullfighter2 2016.08.28 19:48:01
@scal: Aurelio szerethető volt? Én azért szerethető emberen mást értek. Szerintem ugyanilyen tahó volt a VV alatt is mint most. Sírt, mint egy csecsemő, ha nem az volt, amit ő akart. Egy bölcsödés szintjén viselkedett. Ahhoz képest, hogy az akkori csapat nagy része fiatalabb volt nála, ő viselkedett úgy mint egy 2 éves idióta. Néha látom miket írogat ki FBon. Azt sosem felejti el leírni, hogy ő milyen jóindulatú. Ilyenkor mindig kidülled a szemem, mert hát nála rosszindulatúbb kevés ember van. Addig a másodpercig tart a jóindulata, amíg valaki bólogat neki, hogy igen, te vagy a Károly a pörgő farkaddal. Amint valaki ellentmond, akkor a leendő ükunokáját is elátkozza. Nem beszélve arról, hogy gondolkodás nélkül két lábbal tapos el mindenkit aki a "sztársága" útját állja.
Anikó kisruhában, Zé bajuszban (WHAT THE ACTUAL FUCK???) várja a nézőket, itt az élő Farm-finálé, régi játékosok, rokonok, statiszták a csűrben, tessen szavazni a kedvencekre, üvölti Anikó, és még csak másfél perc telt el a műsorból, de már fáj a fejem, és hol vagyunk még Attila kerengő dervises…..
Anikóval indítunk, aki szintén nagy hogyvolt rajongó lehet, mert mióta Bruti szóvá tette lábainak természetellenesen görbülő mivoltát, azóta igyekszik a lehető legidétlenebbül pakolgatni őket, hátha mindez feledésbe merül. Attila a hintán fütyörészve instruálja a díszes társaságot, olyan örök…..
2bullfighter2 2016.04.04 20:45:11
@aloksak: na, hová valósi vagy? közelemben laksz, beugrok. :D
2bullfighter2 2016.04.04 20:50:09
@aloksak: hát a keleti országrész elég tág fogalom. így nehezen foglak megtalálni. :D
2bullfighter2 2016.04.04 20:54:15
@aloksak: na akkor ha egyszer arra járok, meglátogatlak. mert én meg a nyugati országrészben lakom, a határ közelében ;)
Időnként úgy tűnik, hogy a castingon azzal etették a Farm szereplőit, hogy ez az egész pont olyan lesz, mint a Való Világ, csak rusztikusabbra veszik a díszleteket, és lesz némi parasztromantika üde hegyi levegővel, meg édesen bégető, mekegő, bőgő haszonállatokkal. De, ne szarj be, hiába a…..
2bullfighter2 2016.04.01 07:03:15
@VV Erőlegény: szerintem az a nagy helyzet, hogy ők - mármint a posztot írók - is kurvára unják ezt az egészet. szarból nem lehet várat építeni. a műsor nem halad semerre. a legnagyobb cselekmény, hogy aznap éppen ki akarja feladni és azt miként próbálja megakadályozni az rtl. tegnap már a kutyás embert kizavarta a stáb a hidegbe fürdeni, hogy lengesse már meg amije van, mert köll a show. valljuk be, hogy ez az egész műsor egy nagy "parasztvakítás". egy jó nagy nulla.
2bullfighter2 2016.04.01 07:48:27
@VV Erőlegény: én pszichológiai szempontból sem látok különösebbet, főleg fejlődést nem. márk nem tudott napi ötvenszer fésülködni, nem volt szoli, már fel is adta. aki nem adta fel vagy nem gondolkodott el rajta, az valószínű a kinti életben is volt már nagyon éhes, vagy magát éheztette ilyen-olyan okból. így náluk sincs ilyen szempontból fejlődés.
csapategységet sem érzek. miért is lenne? ők nem bajtársak, hanem ellenfelek. nem érzelem, hanem érdek köti össze az ad hoc jellegű 2-3 fős csoportokat.
ráadásul az rtl folyamatosan belenyúl az eseményekbe. építsél hintát, lengesd a farkad, csináld a cirkuszt, mert este valamit be kell tenni az összefoglalóba.
fenti okokból kifolyólag pszichológiai szempontból (is) szinte értékelhetetlen a műsor.
Indul a hülyezene, jön Anikó, és már nyakig is vagyunk a műparasztok mindennapjaiban. Bájos műsorvezetőnk rájött, hogy, ha eléggé keresztbe kuszálja a lábait, akkor az isten meg nem mondja, hogy most görbe, vagy nem, de mivel az én lábaimat meg ki se lehet olvasni, ezért ígérem, leszállok a témáról...
2bullfighter2 2016.03.31 14:00:07
@aloksak: félre ne értsd, nem kekeckedni akarok, de ahhoz képest, hogy állításod szerint mennyit dolgozol, szinte egész nap kora reggeltől késő estig itt vagy a fórumon. akkor ki végzi el a sok munkát - állatok, föld, kert? ilyenkor van a legtöbb munka vidéken. vagy két kapavágás között beszaladsz kommentelni? :)
2bullfighter2 2016.03.31 14:01:58
@csincsilla72: ezek a szereplők celebek akarnak lenni. a farm műsor eszköz csak nekik. carnak arra, hogy kapálni kéne ott a földet vagy nem. világ életükbe nem dolgoztak még semmit. nem most fogják elkezdeni. tetkó mindegyiknek van, de eszük nulla.
2bullfighter2 2016.03.31 14:20:08
@aloksak: akkor én értettem félre valamit. úgy vettem ki, hogy vidéki vagy, ahol ilyenkor azért rengeteg a munka. egy szimpla kertes házban is. de mindegy, hagyjuk, vedd úgy, hogy meg sem szólaltam. ;)
Elöljáróban annyit, hogy sejtettem én, hogy lehet ebből az alapanyagból kifejezetten fasza epizódokat is összerakni, ez például messze a legjobb volt eddig. Na, csujogassunk. Biztos velem van a baj, de már most unom a kibaszott Bohemian Betyarz zenekart vagy mi a pöcsömet, míg a VV alatt a Tóth…..
2bullfighter2 2016.03.30 08:25:30
@aloksak: én most már biztos is vagyok benne, hogy így volt. anikó tegnap nagy büszkén hangoztatta, hogy ugye megmondtam, hogy lesz valami norbi is cintia között. hát hogyne, ő egy igazi jövőbelátó jósasszony.. az rtl elmehet a picsába a manipulációjával. csak az állatállományt sajnálom, hogy belerángatták őket ebbe a vásári bazárcirkuszba. szegény kecske tegnap már alig vonszolta magát. cefetül van szegény pára.
2bullfighter2 2016.03.30 08:42:44
@Krétagarbó: és pont a szlovén változatba nézett bele, amiből nagy valószínűség szerint egy mukkok sem ért. nem lett volna egy saját ötlete, hanem meglátta brigittát, eszébe jutott a youtube-ról a szlovén farm és épített neki sebtibe egy hintát. ugyan-ugyan.... ez nekem nem életszerű. a másik meg, hogy most gondolkodtam el a tegnapi velvetes cikken is. ott az volt, hogy gyermekotthonban nevelő, itt kaszkadőrként fut. az egy perc és nyersz nyereményből farmot akart építeni a gyerekeknek, tegnap a riportban megint arról beszélt, hogy akar egy farmot. hát nem farmot épített a nyereményből?? ez az ember egy egyszerű amatőr színész, aki eljátssza a nem túl sok agymunkát és színészi képességet igénylő rtl-es trágyashowban a rá osztott amoroso szerepet.
Végre visszatért Jani, megint volt ökörködés, jókedv, móka és kacagás. Szerintem ettől olyan igazán fasza a műsor, de korábbi kommentekből kiderült, hogy ezzel nagyjából egyedül vagyok. De a lényeg, hogy mi volt tegnap. Be lett szólva Balázsnak, hogy miért öltözött…..
2bullfighter2 2016.03.28 21:14:17