Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S_u_n_shine

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szoktam sütni-főzni, de az a helyzet, hogy muffint még sosem csináltam. A minap vettem egy muffin sütőformát, mert arra gondoltam, hogy a megfelelő recept megtalálása után szuper jó tízórait vagy uzsonnát tudok csinálni, hogy legyen egy kis változatosság a…..
Egy saját fejlesztésű receptet szeretnék megosztani a nagyérdeművel. Névvel eddig nem illettem, nevezzük most el Keleties ratatouille-nak! Az alapreceptre egyik hosszabbra nyúlt internetes barangolásom alkalmával találtam rá, egy fantasztikus csaj blogján, akinek a történetét és…..
Az inzulinrezisztenseknek előírt diéta két legfontosabb alappillére, hogy a cukor (méz is) és a fehér liszt tiltólistás. Az elmúlt pár évben nem voltam kifejezetten édesszájú, de mióta NEM SZABAD illetve TILOS, azóta ajtóstul rontok a cukrászdákba (az meg persze totál Murphy,…..
Ez év szeptemberében derült ki, hogy PCOS - inzulinrezisztens vagyok. Azelőtt soha nem hallottam erről a problémáról (direkt nem használom a betegség szót, erről majd később), azóta viszont annál többet. A dologról csak nagyon röviden annyit, hogy az inzulinrezisztenciát a…..