Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lakatos ájfón

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első arconpörgős bulikah Bezzeg régen… mondhatnám, de az igazság az, hogy ez a VV úgy kellett már, mint egy falat kenyér. Vagy mint VV Plasztik Dórának egy Tutti Frutti címlap. Igaz, hogy minden széria első hete a legpörgősebb (lásd: a Velociraptor lábkörmökkel megáldott…..
Két napig bírta a villában VV Flegma Laci, a hetedik széria önjelölt kúrógépe, aki szerint nem született olyan nő a földre, akit ő ne tudna levarni, és ennek megfelelően már két csajra is rápusztult rövidke villaléte alatt, és ha nem csal a szimatunk, VV Szilikon Dórit ma…..
Bizonyos kor felett az emésztőrendszer nehezebben küzd meg a táplálékkal, az ásványokat, kalciumot, fehérjét viszont mindenképp be kell vinni. Erre kerestünk finom, fantáziadús megoldásokat egy minisorozat keretében...
Elkészült a 2015-ös évre a Pirelli Kalendárium, pucérkodó lányokkal, kivillanó mellekkel. A fotós ezúttal Steven Meisel volt, akiről elmondható, hogy valóban érzi ezt a műfajt. Nem akarta túlművészkedni, a képek többsége talán éppen ettől igazán jó. Ráadásul…..
lakatos ájfón 2014.11.19 11:33:47
Amy Adams az amerikai Vogue decemberi címlaplánya, a magazinban megjelenő fotósorozaton pedig Tim Burton lesz a partnere. A mesébe illő képeket Annie Leibovitz fotózta. Szuper lett! ..
lakatos ájfón 2014.11.19 11:31:22
@Süttő: Egyetértek :)