Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M13

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A két lábbal a földön állók aránya a vevők között ezrelékekben mérhető. Ezért, mint vásárlóerő, kalkulálni velük nem lehet. Mai cikkünk blogposztja...
Az ominózus fotó. Felül, a radar által tévesen észlelt sebességAz eljárást lefolytatják, és az vezető, néhány hónapnyi hercehurca, illetve körülbelül százezer forint elköltése után úgy érezheti, sikerült bebizonyítania: a Rendőrség néha nem elég körültekintő, a…..
Szeptemberre napolták el az első fokon 2 év 4 hónap letöltendő börtönre ítélt Stohl András perének másodfokú tárgyalását. Ruttner György védőügyvéd eljárási hibára bukkant: egy videófelvétel alapján ugyanis kiderült, Stohl Andrással elmulasztották ismertetni a…..
addict BMW vs. betonfal 2011.06.12 10:08:00
Egy szenzációs videó kering a neten, amely úgy terjed a Youtbue-on, mint óvodában a vírusos hasmenés. A BMW Canada filmje az M1-es Cupét népszerűsíti és pár nap alatt máris több százezres nézettséget ért el. A videóban tanúi lehetünk, amint egy BMW betonfalakon hajt át. Na…..
Sebestyén elkövette az egyetlen hibát, amit használtautó vásárláskor el lehet követni: nem vitt saját szerelőt az autó átnézéséhez, hanem egy nyíregyházi Mercedes-szalont bízott meg az állapotfelméréssel. 25 ezer forintért kiderítették, hogy tulajdonképpen semmi baja - naiv…..
Tisztelt MT! Egy rövid történetet írok le, melyhez a segítségüket kérem.2011. május 16.-ig egy 3betűs "magyar" töltőállomáson dolgoztam Fejér megye egy kis városában shop-eladóként, ill. kútkezelőként. Április 19.-én délután 3 óra körül úgymond "aktív…..
M13 2011.05.24 13:45:18
@CyberPunK: Ott a pont! A munkahelyre dolgozni jársz be. Régen 1 óra volt az ebédszünetünk. Az egyik kolléga rendre 1,5 órát volt távol. Egyik nap aztán a tulaj megunta és azt mondta hogy mától fél óra az ebédszünet és ha nem tetszik még ennyi sem lesz. Ennyi. Ráadásul jogos is volt. Jól kikúrt velünk is.
Belsőség Hackelj felnit otthon! 2011.03.10 15:41:00
Mit tegyünk, ha az általunk óhajtott csodálatos felni nem passzol autónkhoz? Osztókör-módosító? Ehh, nem olcsó, tisztességes anyagból legyártatni még drágább, szerencsére a fúrógép feltalálása óta nyitva az ajtó minden lángész számára, akik úgy gondolják, hogy…..
M13 2011.03.10 20:57:23
@_DanieL: Persze az már egy elöregedett abroncs. ...és még fennt sem volt. Felrakja és megy még 5-6 évet... Bele sem merek gondolni.
Subba 2010 két percben 2011.01.12 11:54:00
Eirikso pont egy éve helyezett el egy kamerát az ablakában, ami 30 percenként készített egy fotót, ezeket a képeket mixelte össze ebben a kétperces videóban. (Nem zoomol, nőnek a fák!)  ..
Anita arról panaszkodik, hogy szívbetegként egész álló nap a munkatársai dohányfüstjét kénytelen nyelni, mert azok nem hajlandóak a kijelölt helyen hódolni szenvedélyüknek. Tisztelt MT!   27 éves, szívbeteg lány vagyok. Mindezt nem is volna lényeges megemlítenem, mert…..
Kb két éve történt az utolsó állásinterjúm: Egy nagyvárosban diszpécsernek jelentkeztem egy taxi társasághoz, mivel telekommunikációs cégnél is dolgoztam, gondoltam ez sem lesz nehéz. Egy órás beszélgetés során a főnök elmondta, hogy mi várható kb nagyjából, de olyan…..
 Alig néhány nap alatt körbeszáguldotta a webet az alábbi videó, sőt, hivatalosan már el is tűnt onnan. Én az alábbi címet találtam, beágyazom ide, hogy aki még nem látta, végig tudja nézni. Már ha végigbírja. Egyszerű karbantartási rutinfeladatról van szó,…..
Olvasónk hiába próbál megegyezni hitelezőjével, a pénzintézmény lehetetlen feltételeket támaszt és perrel fenyegetőzik.Vásároltam egy Suzuki Ignis típusú autót, melynek finanszírozásához a CIB Credit Zrt. nyújtott hitelt.Az autót sajnos tavaly ellopták. A lopás tényét a…..
M13 2010.09.15 10:19:14
M13 2010.09.15 10:25:56
@Akitlosz: "inkább üti még egy kicsit a bankokat. " A bankok meg továbbterhelik ránk!
Üdvözlöm!   Nem szeretnék hosszasan írni. Gyorsan vázolom a történetet.   A munka adóm olyan papírt akar velem aláíratni amiben a következő van:   7:50- re be kell érnem a munkahelyemre. ( munkaszerződésemben 8:00 a munka kezdés időpontja). De ez még rendben is…..
M13 2010.09.14 10:52:48
@Netszamuráj: Túlórázik, de eleve úgy kalkulál hogy belefér negyed óra késés. Munkahely! Magyarul munkakezdésre illik odaérni. A túlóráért meg gondolom megkapja a fizetését. Ha nem akkor meg nagy balek! Asztal ráborít, főnök arca letép stb. Aranyszabály: Ha hagyod, hogy a fejedre szarjanak meg is fogják tenni. Persze tudni kell meddig mehetsz el, de nem szabad hagyni magad.
M13 2010.09.14 11:14:58
@cambridge.on: Kivételes munkahelyed van becsüld meg nagyon. :)
 A kiégett zsaru és a rendőrkapitányról már volt szó, de arról még nem beszéltünk , hogy milyen zsaru típusok vannak a filmekben:Az olasz zsaruNagyon becsületes, melós fejjel , Derrick bőröndökkel a szeme alatt. Állandóan olyan feje van, mint aki látta volt Berlusconit a…..
M13 2010.09.12 08:27:46
@Lekoid: Ez annyira részletes, hogy azt hiszem te kint éltél jódarabig ezért ismered őket... :) Zsír!
A Newsweek Legjobb Országok százas listáján a 33. helyen állunk. Az első ízben kiadott listához a készítők az oktatás, az egészségügy, az életminőség, a gazdasági dinamika és a politikai környezet területeit vizsgálták különböző szempontokat alapján, melyből a lista…..
Nos, akkor elmondanék egy igaz történetet, ami egyik álláskereső ismerősömmel esett meg egy tehergépkocsi-vezetői állásinterjún. Tehát még egyszer kihangsúlyozom, hogy a történet nem a rádiókabaré legutóbbi adásából maradt ki, hanem a valóságban történt…..
Emlékeztek a Mátrix 2-ből, amikor Neo pedofil pap csuhában aprítja a sok Smith ügynököt. Az indiaiaknak ez se volt szent! Kicsit más a sztori , de a lényeg nem változott. A Balázs Pali csávó megállíthatatlan! Köszi a linket Almáspitének!..
Jól indult a mai napom. Kolléganőmmel kivettünk egy nap szabit és elmentünk egy aquapark "élmény"-részlegébe. Egy darabig minden rendben volt, de masszázsra is befizettünk és itt volt a hiba. Előbb ő ment, aztán melegváltásban én. Annyit kaptam csak el tőle egy…..
Beküldött intő következik megint, a szót át is adom Zsófinak. Ez az intő úgy keletkezett,hogy utolsó óránk volt a drága földrajz tanárnővel,akiről tudni kell,hogy rühellt engem,de ez az érzés kölcsönös volt ... A lényeg az,hogy folyton "kóstolgatott" engem,mert mindenáron azt akarta,hogy…..
Úgy látszik, magyar hipermarketbetegség, hogy kiírnak egy árat, aztán, amikor rájönnek, hogy az túl alacsony, nem akarják annyiért adni az árut. Richy0609-vel majdnem ugyanaz történt, mint hétfői, Vásárlóval verekedett a Auchan biztonsági őre című posztunk hősével. Csak vele…..