Regisztráció Blogot indítok
Adatok
medvekoma

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megelégeltem azt, hogy olyan helyen lakom, ahol tömegközlekedéssel nem mindig a legegyszerűbb eljutni A-ból B-be, még akkor sem, ha az a táv csak pár kilométer. Így amikor megláttam, hogy a Xiaomi bemutatta ez elektromos rollerének „kis” verzióját 20km-es hatótávval és mindezt úgy, hogy szó szerint…..
Mint tudjátok a Xiaomi mindig nagy fába vágja a fejszéjét és ez azért jó nekünk, mert nem marad meg a realitás talaján egy-egy termékkel, hanem mindig újít valamit. És még ha nem is a saját ötlete, tervezése, kivitelezése, mint például a növény analizáló eszköze, amiről nálunk is olvashattál, hanem…..
medvekoma 2018.01.25 07:16:32
@zarew: Ma kaptam meg. Simán jött ups-el.
Azt gondoltad, hogy egy menő elektromos roller drága?..
medvekoma 2018.01.24 23:02:17
@Fritz10: Akkor nekem mákom volt 11.26. án rendeltem,ma kaptam meg 2 hónap után de simán megjött ups-el
Több tucat fajta Li-Ion akkumulátor kapható, áruk ötszáz forinttól akár ötezer forintig is terjed. Bár a kapacitás jellemzően fel van tüntetve, ez sokszor valótlan, így nehéz eldönteni, melyik is lenne a jó választás. Az olcsók között is vannak jó kapacitásúak és a legdrágábbak között is vannak csak…..
medvekoma 2017.12.01 17:12:22
@Kinai cuccok blog:
Köszönöm a gyors választ! Akkor félejtős hétköznapi használatra a védelem nélküli. De majd esetleg a rollerembe kell,oda jó a védelem nélküli. Majd 30 db kell bele minimum.
Totalcar, 2014. március 11. Ez megy most a levelezőlistán. Csak hogy lássák, néha van időnk foglalkozni az igazán fontos dolgokkal is. Szimós ZsoltiE21-re 14"-os felnit milyet érdemes keresni? Mármint van nekem ez a pókhálós BBS 13"-ban, pontosan olyan jó lenne egy mérettel…..
Belsőség KGST-kemping 2013.08.09 07:30:42
Péntek este még  Totalcar autósmoziban voltunk, éjjel egyig beszélgettünk a többiekkel. Közben Prokeeval megegyeztünk, szombaton letrabantozunk Balatonakaliba, ahol a vízparti kempingben családias hangulatú szocialista autós találkozót rendeznek. Rézmányiról, aki az elején még…..
Egy hete közöltük Attila levelét, aki megrökönyödve vette észre, hogy az Ingatlandepo kiszámlázott neki egy hirdetést, amit nem is adott fel. Mára kiderítette, hogy mégis ő adta fel, vagyis valaki a rokonságából, úgyhogy speciális körülményre tekintettel töröltük az eredeti…..
medvekoma 2008.01.28 21:45:48
Remek! én is megszívtam. 4 hónapot számláztak ki.
TÖRTÉNETEM.:
Mivel panellakásunkat el akartuk adni, meghirdettem számos ingyen hirdető oldalon. Ezek egyike volt az ingatlandepo.com. Már a fő oldalon ott a csalogató 30 nap ingyen. Fel is adtam a hirdetésem. A regisztráció dátuma 2007 aug. Persze a lapokat ahol hirdettem feljegyeztem, meg a belépési adatokat is, hogy később tudjak törölni, módosítani. Sajnos valamiért ezt ennél az oldalnál nem tettem meg.Itt hibáztam másodszor. November végén sikeresen eladtam a lakást. Most, január végén kaptam tőlük egy csekket 12960ft-ról. Persze meglepődtem, mivel természetesen nem volt szándékom itt ezen az oldalon pénzért hirdetni, semmivel sem nyújtottak többet nekem, mint a többi ingyenes oldal. Utánanéztem a dolognak és igen a regisztrációs szabályzatban (amit ki kellett pipálnom, hogy elfogadom a feltételeket) van egy link (tehát nem is oda van írva, ami alatt pipálni kell!): A hirdetés feladásra vonatkozó általános szerződési feltételek. Olvassa el! Címmel, aminek a végén azt írják, hogy csak az első 30 nap ingyenes, a további az már fizetős minden megkezdett 30 nap egésznek számít, és ez mindaddig ketyeg, amíg le nem mondják a hirdetést. Természetesen semmiféle levelet nem küldtek sem arról, hogy fizetőssé vált a hirdetés sem az aktuális összegről. De nagyon kedvesen küldtek reklámot: Használja ki a 30 napos ingyenes hirdetési lehetőséget! És Karácsonyi valamint Újévi üdvözletet.
Miért nem kötelesek jelezni a pénzfizetés kezdetét előre??? Mert ők írják az A.SZ.F-et??
Idézetek a kissé eldugott A.SZ.F. -ből:
3. A szerződés létrejötte: A Megrendelő megrendelése a Szolgáltató Általános Szerződési Feltételeinek maradéktalan elfogadásával és az általa, megbízottja általi hirdetés feltételével jön létre.
Egy Szolgáltatási szerződés kizárólag egy hirdetésre vonatkozik.
Minden hirdetéshez külön Szolgáltatói szerződés vonatkozik.
A szerződő felek közötti szerződés a Szolgáltató visszaigazolása nélkül is létrejöttnek tekintendő.
A szerződés nyelve magyar.
A szerződés ráutaló magatartással jön létre, iktatásra nem kerül, de az elektronikus mentés és nyilvántartás megtörténik.
4. Szerződés ideje, hatálya: A szerződés 30 napos időtartamra jön létre.
Amennyiben a Megrendelő a hirdetését a 30 napon belül, illetve a 30-ik napon a rendszerből nem törli, akkor az újabb 30 napos hirdetési időszakra meghosszabbodik.
Minden megkezdett hirdetési időszak, teljes 30 napos hirdetési időszaknak számít.
A szerződés hatálya mindaddig tart, amíg a Megrendelő vagy a Szolgáltató a Feltételekben rögzített bármely okból a hirdetést a rendszerből nem törli.
Folyamatban lévő szerződés esetén, 90 naponként a Szolgáltató részszámla kiállítására jogosult. Alapja a teljesített, illetve megkezdett hirdetési időszakra eső hirdetési díj.
Eddig az idézetek.
Bizonyára ez így teljesen jogszerű, de én valamiért úgy érzem át lettem vágva. Vajon mekkora az az összeg amit így hirdetésre elkérhetnek?Bár nem kötelesek az időszak közben,csak jogosultak résszámla küldésére. Kedvesek voltak,hogy 4 fizetős hónap után azért küldtek számlát ,így mivel gyorsan lemondtam a hirdetést „csak” 12960ft-ot adtam ki olyanért, amiért eszemben sem volt. Mi van , ha csak 2 év múlva küldik. Vagy az már nem polgári peres kategória? Mit írhat még bele a szerződés soraiba szolgáltató, amit a figyelmetlen szerződők elfogadnak?Körülnézve az interneten több hirdető is így járt itt.

Szép dolog az internet szabadsága, de ez már túlzás. Ja és mi van akkor, ha valamilyen „beteg”ember szórakozásból más nevében hirdetget egy internetkávézóból.

Jól van ez így??