Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aku

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy a Mesterlövészben ritka szánalmas rossz fiúkat kell legyilkolászni, azt már az én videómból is láthattátok. Konkrétan sokszor csak ott állnak és néznek, vagy esetleg még lőnek is rád, de olyan közel vagy, hogy a játék ezzel nem tud mit kezdeni. Erről készített videót…..
Ilyen játéknál alig várnám hogy meghaljak. Vigyázat, órákig ezt fogod dúdolni!  Ez a 2,5 perces Game Over a "Total Distortion" nevű játékban található. Köszönöm a linket Tamásnak. Ugye, azért más mint egy Battlestrike-os Game Over - Meggyilkoltak  ..
Aku 2009.02.12 15:04:51
ROFL-net Kultúr-sokk 2 2009.01.29 06:57:00
Ma átmegyünk egy durvább fokozatba. Én sosem tettem volna ezt nagymamámmal, szegény szerintem soha többé nem beszélt volna velem.Szóval valaki megnézette nagyijával az internet egyik elhíresült nagyon, de nagyon olcsmány videóját és felvette a reakcióját. ..
Aku 2009.01.29 16:39:11
www.youtube.com/watch?v=S-eoPbdJC_Q&feature=related

ez is vicces :D és ezt nyugodtan megnézhetitek :D
2 girls 1 cup kicsit másképp
ROFL-net A nap híre! 2009.01.16 13:10:59
Sosem hittem volna, hogy ezt a mondatot valamikor is leírom egyszer.*ujjakat megropogtatja, odanyúl a billentyűzethez*Egy férfi egy bírósági tárgyaláson kitépi saját szemét és megeszi..
Itt a Református Ijfúsági Magazin mai epizódja! Mint mindig, most is egy mérföldkő a szórakoztatóiparban.   AKKOR OLVASD, HA LÁTTAD: Lehet, hogy múltkor lebecsültem a Petit? Állandóan új csaja van! Sexmachine öcsém! Peti barátnőjének még mindig nincs…..
Nos, hát nem kis munka volt, de feltöltöttem az eddigi összes videómat! A Fix.tv-s különkiadás illetve a második nyereményjáték hiányzik még, de ezeket majd később valamilyen formában. A jobboldali lista (Eddigi videóim) újra aktuális. Ha esetleg valamit rosszul linkeltem be…..
Aku 2008.07.29 21:20:37
Múltkor hiába kerestem, valahogy nem találtam meg, azonban "chuB" belinkelte. Hölgyeim és uraim, az eddigi összes Református Ifjúsági Magazin megtekinthető itt! Holnap délelőtt is lesz új epizód, amely hétfőn itt is fennt lesz! Talán már vasárnap is. BOTRÁNY: A július…..
"Nfbg" két érdekes dolgot vágott össze a GTA San Andreasból. Az első jelenethez nem fűznék hozzá semmit, a Stunt-Driverek kézikönyvének legutolsó fejezetének, legnehezebb trükkjét sikerült megvalósítania. Aztán a második jelenetnél: Mennyire okos dolog egy lámpa elé…..
Legalábbis szerintem. Már sikerült elfelejtenem, amikor egy véletlennek köszönhetően az előbb belebotlottam egy Rebel Assault linkbe. És egyből előjöttek a régi emlékek... A fiatal srácok szerintem nem fogják érteni, de aki anno játszott a Rebel Assault II-vel, tudja nagyon jól,…..
Korábban már írtam a játékról, amit megnézhettek itt. Ott a végén van egy videó, ahol látni, hogy nem csak nekem voltak ökölpárbajos gondjaim. Soundtrack: Limp Bizkit : Head for the barricade Herb Alpert & The Tijuana Brass : Spanish Flea..
Az Airborne Hero videómban megemlítettem, hogy mi a fenét keres pár EVM-es borító közepén egy kék négyszög? Hogy történhet ilyen? Érdekes módon, amikor a Tesco átveszi ezeket a játékokat, akkor már rendesen néznek ki.(Ha már a játék szar, legalább az nézzen ki valahogy, nem…..
Itt talán nem lesz olyan egybehangó az egyetértés, mint a Rebelsnél. Gondolom ezt azért, mert ezt a játékot jó sokan ajánlották nekem. Spiderman első részéhez is volt már szerencsém, ugyanis a film dvd-jén rajta van a játék demója is. Hát bizony az is elég volt, kezelhetetlen…..
TÖRÖLT VIDEÓ(Miért kellett ezt a videót is törölni? Ez egy alapmű pedig!)..
Történet: 3 fiú kocsikáznak az autópályán. Egyszer csak stoppol egy tinézser és felveszik... Telik múlik az idő és egyszer csak megszólal a lány:"itt haltam még 1983-ban!!!" És egy nagy karambol lesz. Magyarázat: Akit felvettek az egy szellem volt. A videó nincs…..
Az utolsó 1 perc befosatóan fergeteges :D ..
Aku 2008.03.27 18:49:18
Azt tudjuk, hogy a Mesterlövésznek csak egy igazi szinkronja van. A MAGYAR. A halálhörgések olyan fantasztikusak, hogy csodálkozom, hogy még nem indítottak "Legjobb játékszinkron" Oscart. De aki esetleg kiváncsi arra, hogy Stellának meg a Vadásznak milyen hangja van angolul…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.03.24 10:40:00
Új banner! Olyan szerencsétlen vagyok, hónapokon át hülye voltam átállítani, erre tessék... Végig rossz helyen próbáltam... Nagyon pro vagyok.(A múltkor nem én raktam fel) Az új fejlécet "rexor" küldte nekem már nagyon régen. Bár az én fekete-fehér képem is…..
Valahol azért van egy határ... Soundtrack:Carl Douglas - Kung-Fu fighting Na jól van...Múltkor 2,5 óra kellett, hogy privátból publikus videó legyen, most elég volt 8 perc?Mi a ...? Na mindegy, akkor itt van előbb...18:55 20:51 helyett. ..
GTA sorozatra rossz szavunk nem lehet, attól függetlenül igen szórakoztató bugokat és fejeket prezentál. Az első emberke az Adidas modelliskolán végzett, mimikája lenyűgöző.Küldte: D Shadow Következő képet Bence küldte. A sapka szövege elmond mindent. Aztán jöjjön egy…..
Mindig örülök és megtisztel, ha ötletes és egyedi képeket küldtök nekem. Sokszor becsempészem egy-egy bejegyzés végére, de gondoltam most egy egészet szentelek nekik, mert nagyon klassz dolgokat küldött nekem Osi és cyBEER! Blog galériában van még több Ositól és még sok…..
Bár konzolokkal nem nagyon foglalkozom, kár volna kihagyni, amit PoisonChihuahua (emberek milyen neveket tudtok kitalálni???) küldött a Timeshiftből. Szeretjük a happy-hullákat! Tekerjétek fel kedvenc metálbandátok zenéjét és nézzétek meg a klipet: Az adott headbanger egyébként…..
Aku 2008.03.07 20:32:38
AndrewPuma82 újra talált érdekes képeket a Mesterlövészben. Ugyan ki nem tartogat otthon bekeretezett képeket rendőrjárgányokról? Én speciel most sötétben írok, mert a helyhiánytól már az ablakokat is befedtem velük...
Na, ezt nem vártátok mi? :) Aki esetleg lemaradt volna az első, második részről, nézze meg előtte. Az alternatív viccre nagyon büszke vagyok, igaz rettentően tönkretette a hangom... Remélem tetszik nektek. 1:41-nél figyeljétek meg, ahogy a labda átszakítja a hálót.Ahogy lenni…..