Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bernard 01

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor aljasul kihasználja a párizsi terrortámadásokat: hazudott a parlamenti beszédében, és az M1-en is, ahol riportot készítettek vele, és természetesen alákérdeztek, egy kritikus kérdést nem szegeztek neki, hanem teljes nyelvbedobással asszisztáltak…..
Bernard 01 2015.11.17 23:54:54
@Brendel Mátyás: Elolvastam néhány öntelt másokat lenéző bejegyzésedet, és megállapítottam, hogy te (szándékosan kisbetű) egy gátlásokkal küzdő, intelligencia hiányos, kis akarnok vagy, aki
nem bírja elviselni, hogy vannak nála sokkal okosabbak is. (ami nem nehéz)
Az emberi viselkedés ott kezdődik, amikor tiszteljük a másikat, és csupán észérvekkel, és nem ordítva, próbáljuk meggyőzni az igazunkról. Ha valaha is sportoltál volna valamit, megtanultál volna veszíteni is, és bármennyire meglepő számodra, de létezik a döntetlen is. Ne válaszolj, mert értelmes ember nem áll le veled vitatkozni.
Európa megdöbbent. Hogyan történhetett ilyen borzalom a kontinens kulturális központjában? Hidegvérű gyilkosok szórakozni vágyó, ártatlan fiatalokat mészároltak le. Európa pedig megdöbbent, az emberek megdöbbentek, a politikusok megdöbbentek. Kérdem én: min? Nem számítottak…..
Bernard 01 2015.11.16 12:48:22
@Csaba Szikora: Kedves Csaba!
Tárgyi tévedésen alapul a hozzászólásod, a mostani merényletek az Iszlám Állam elleni francia bombázásokra adott válaszcsapások. De mindkét esemény annak tudható be, hogy az iszlám kolóniák lehetővé teszik a merényletek szervezését, és támogatását. Ha ezeket megszüntetik, az arabokat szétszórják, vagy kitelepítik vissza Észak Afrikába, akkor a veszély megszűnik. De addig soha.
Az izraeli miniszterelnök beszéde közben közel egyperces szünetet tartott, miközben farkasszemet nézett hallgatóságával. Az alábbiakban Netanjahu teljes beszédét közöljük, magyar felirattal. A drámai jelenet a felvételen 14.45-től kezdődik, a miniszterelnök innen kezdve 45…..
Bernard 01 2015.10.04 11:29:35
Megértem a zsidók aggályait, hiszen konkrét fenyegetést kaptak az Iráni
állam részéről. De nem csak azok szemében szálka a zsidó állam, hanem azokéban is, akik nem értenek egyet azzal a politikával amelyet a palesztinok, és az Izraellben élő arabok ellen folytatnak. A probléma ott kezdődött amikor a leigázottak vissza ütöttek. Elvégre az a föld ezer éven át az övék volt. És akkor jöttek 1948-ban a nagyhatalmak akik létrehozták Izraelt, és az ott élő arab lakosságot megfosztották a földjeiktől. Ki tűrné ezt el szó nélkül? És kik tűrnék azt el szó nélkül, hogy a szomszédjában létrehozott állam agresszívan terjeszkedik a szomszédaik rovására? Szerintem senki. És azt sem tűrik el, hogy a zsidó állam rendelkezik az Amerikától vásárolt atomfegyverekkel, és csúcstechnológiás hagyományos fegyverekkel, amikor nekik nincsenek ilyenek. Irán most ezt a hiányt igyekezett bepótolni. Egyszerűbb lett volna, ha készen megveszik az oroszoktól, mint azt Izrael is tette. Arról legalább nem tudott volna a világ. Semmi nem változott volna, hiszen az ENSZ egy nagy kalap sz...t ér, addig, amíg a nagyhatalmaknak vétó joga van. Tehát ez a hatásvadász színjáték Izrael részéről felesleges volt. Csak a színjáték záró mondatai az elgondolkoztatóak. Ez a leplezetlen fenyegetés az Iráni atomreaktor elpusztításáról azért megmutatja Izrael igazi arcát, És az egész XX. századi és mostani viselkedésük is, talán magyarázza az antiszemitizmus meglétét, és állandó feltámadását.
Amikor két fél pontosan az ellenkezőjét állítja valamiről, akkor az egyik hazudik, ez nem bonyolult. Csak van úgy, hogy rajtuk kívül senki sem tudja, mi hogy történt, így aztán elég nehéz kideríteni az igazságot. Szerencsére néha egy újságíró, vagy egy kamera döntő…..
Előrebocsátom, hogy kétféle irreális megoldást eleve kizárok. 1) A szélsőjobb oldal minden radikális megoldását, mint pl. "lőjük őket mind le a határon". És azt is, hogy hermetikusan zárjuk le a határt, vagy mindenkit küldjünk vissza. Azért, mert nem vagyok szélsőjobboldali,…..
Bernard 01 2015.09.13 21:39:00
@Brendel Mátyás: Mit szoktál Te olvasni vagy nézni? A menekültek a háború elől menekülnek, a diktatúrát nyugalmasan türték éveken át. Most sem lenne háború, ha nem létezne az Iszlám Állam. Szerintem Te vagy a faszfej, nem Maxwel.
Bernard 01 2015.09.13 21:41:52
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Ütni nem kell őket, csak éreztetni velük, hogy semmi szükség itt rájuk. A természetben minden élőlény megvédi a saját territóriumát, pedig csak egy buta állat. De ösztönösen betartja a természet törvényeit.Az ember sem lehet kivétel. Itt érkezünk el egy alapvető kérdés megválaszolásához, az Isten kivel van ebben a kérdésben? A "megdobnak kővel dobd vissza kenyérrel" ez nem Isten szava, hanem Jézusé. Bele is pusztult. Azt hiszem mindenki előtt világos, hogy az ember által elképzelt, mindenkit figyelő, és számon tartó Isten nem létezik. Isten maga a természet, a világegyetem a végtelenségével és könyörtelenségével. Aki a természet rendje ellen vét az elpusztul. Mint pl. az emberiség is fog. A betolakodók keblünkre ölelése a természet rendje ellen való, és abba az egész ország belerokkanna, majd a magyarság eltűnne, kipusztulna. Aki az ellenkezőjét állítja az hülye. Az iszlám egy akkora fekély az emberiség testén, amit sürgősen ki kell metszeni, és gondoskodni kell róla, hogy soha ne nőhessen ki újra. Olvasd el a Koránt, megtalálható az interneten, csupa uszítás az ellenkező vallásúakkal szemben,és fenyegetőzés, akiket ki kell irtani, hogy ha nem így cselekszel a pokolra kerülsz. Aki más vallásúakat elpusztít, az a túlvilágon csupa jóban részesül, kaja-pia és gyönyörű nők stb azért van olyan sok öngyilkos merénylő!! És van olyan ember is, akinek van a pofáján bőr azt állítani, hogy az Iszlám egy békés, emberbarát vallás. Na ezeket kellene habozás nélkül lelőni, a civilizált Európa érdekében.
Kapaszkodókat keres a demokraták közössége. A ma meglevő, mintegy 1.2 millió szavazója mankót keres ebben az őrületben, ahol minden szétmállik: politika, erkölcs, demokrácia, szabadság, ahol magyar magyarnak farkasa, ahol évtizedes barátok törlik egymást a Facebookon.   Mit…..
Bernard 01 2015.09.13 00:19:10
Az írás rendkívül ravasz, és manipulatív, és ebből kifolyólag rendkívül sok valótlanságot és csúsztatást tartalmaz. Egybemossa az úniós polgárok szabad munkavállalási jogát és annak alkalmazását a migrációval. A fokozódó elszegényedésről beszél, pedig ugyan olyan jól tudja mint mi, hogy hazudik. Csak meg kellene néznie a statisztikai adatokat a lakosság fogyasztásáról, és annak megoszlásáról, de ezt nyílván nem teszi az író, mert a megbízói akarata ezt nem engedi. A célját elérte, Gyurcsótány újból a médiába került, bár mindenki tudja, hogy egy politikai szélhámos, és a pártját saját maga tartja fent, no meg a
pofátlanul ígénybe vett állami támogatás. Azt azonban elvárná az ember, hogy a cikket össze izzadó bértollnok legalább a magyarországi választók számával tisztába legyen. Sajnos nincs. Azt viszont a figyelmébe ajánlanám mindenkinek, hogy
az Orbán Kormány által megtett, és az Unió vezetői által köpködött intézkedéseket
sorban bevezették majdnem az összes tagállamban, tehát a mostani helyzetről alkotott véleményük is helytálló, hiszen csak a hülyék nem látják (az ellenségeink meg nem akarják látni) hogy ez a népvándorlás egy idegen hatalom által pénzelt hódítási akció, Európa megszerzésére. A tények makacsa dolgok, és azt semmilyen
humanitásra való hivatkozással sem lehet megváltoztatni. Az iszlám betörése, és megtelepedése Európában, a keresztény civilizáció végét akarja megvalósítani.
Hiszen ez a Korán legtöbbet ismételt utasítása a hívői felé. Csak el kellene ennek a sok balfácánnak akik a migránsok pártján állnak, olvasni egyszer ezt az uszító fércművet.
A férfi magasugrás világcsúcsát a kubai Javier Sotomayor tartja 245 centiméteres magassággal, így ő is kevés lenne ahhoz, hogy leküzdje a magyar hatóságok déli határzárját. A levegőből ilyen egyszerűen tehát nem támadhatnak a legelvetemültebb migránsok sem, de vannak más…..
Csendes kis hírecske a pengés kerítést építő pengés focista napi hőzöngései között. Soha nem látott magasságba szökött az államdósság. Pedig 2010-ben a régi-új miniszterelnök harcot hirdetett ellene. És a 3000 milliárdos magánnyugdíj megtakarítás is odaveszett…..
Bernard 01 2015.07.16 22:49:09
@Brix: Kisfiam te akkora hülye vagy, hogy párodat csak itt a baloldali hozzászólók között lehet megtalálni. Ti mindannyian balfaszok vagytok, és hazudtok. Az, hogy a ti életszínvonalatok nem nőtt, csak annak tudható be, hogy tehetségtelenek vagytok.
Akinek nincsenek ötletei, és bátorsága azok megvalósítására, az bizony csak vegetál. Aki nem mer vállalkozni, de jó szakmunkás az midíg megél. A jókat nem küldik el. Ha benneteket kielégít, hogy itt egymást hergelitek, és hazudtok itt az életszínvonal csökkenéséről, ami a társadalom egészét tekintve egyáltalán nem igaz, csak csináljátok tovább. A kutya ugat, a karaván halad. A cikk amihez hozzászóltok, is egy ostoba hazugság halmaz, és egyre inkább meggyőződésem, hogy igaz az a közmondás, hogy: "A baloldali elnevezés, a balfasz szó szinonimája." Most már tudjátok, hogy hova tartoztok.
Több mint két éve, hogy Matolcsy György korábbi nemzetgazdasági miniszter, Orbán Viktor jobbkeze, átvette a Magyar Nemzeti Bank felett az irányítást. Azóta számos meglepő és kevésbé meglepő intézkedés történt a jegybankban. Furcsa kirúgások (közös megegyezéssel, hogy…..
Bernard 01 2015.07.16 21:47:52
@Brix: Végre valaki, aki nem csak vörös szemüvegen keresztül vizsgálja a dolgokat. A cikkíró össze fecseg egy csomó ostobaságot, a tények nem érdekelnek. A tények pedig azt mutatják, hogy az ország fejlődik, az élvonalban van az EU-ban. A függetlenségről csak annyit, hogy minden kapitalista államban a Nemzeti Bank feladata, döntéseivel a kormány gazdaságpolitikáját támogatni. PL. a FED az USA-ban. Ha nem így tenne, az lenne a totális csőd.
Tehát a cikk egy nagy kalap szar, semmi olyat nem tud felmutatni, bár erőlködik, ami az MNB rossz tevékenységét bizonyítaná.
Bernard 01 2015.07.16 21:50:47
@Kuviklacz: Ostoba. Nézzél inkább főzős műsorokat, az való neked.
Varánusz Tarlós, te állat! 2015.07.09 11:15:29
Pista, baszod, meg akarsz ölni? Mert amikor megláttam, hogy le Poppinsoztad gulyáscimborádat, lézerjanót, akkor bizony kevés híján megfulladtam. Az volt, hogy egy komoly társaságban untam halálra magam éppen, erőteljesen igyekeztem úgy tenni, mint aki a kapott táblázatokat…..
Bernard 01 2015.07.09 18:18:42
@látjátok feleim szümtükkel: Varánus, egyre hülyébb és bunkóbb vagy. De szar lehet ilyen kevés ésszel élni. Mennyit kapsz a Soros alapítványtól egy ilyen szar cikkért? Még ha szellemes lenne, de csak trágár, és primitív. Hát Istenem, kitől mire telik.
Merjünk magas kerítést építeni! - adta ki az aktuális jelszót Orbán Viktor, és lelke rajta. A Szegedi Kattintós azonban hét önmagában is nyomós érvet sorakoztat fel amellett, hogy el a kezekkel a vaddisznók természetes élőhelyétől, ami történetesen a szerb-magyar határon…..
Bernard 01 2015.06.21 15:46:08
@a nagy hohoohooo: Öcsi, a Te IQ szinted az ami 20 körüli. Ez az egyetlen módszer ami lehetővé teszi a betolakodók távol tartását. Ez már bebizonyosodott a törököknél és a bulgároknál is. Semmi keresni valójuk Európában. De ha nagyon hiányoznak neked, kérj egy útlevelet Líbiába. Nem fogunk hiányolni.
Bernard 01 2015.06.21 16:13:48
@a nagy hohoohooo: Öregem, ha neked a butaság fájna, egész nap ordítanál. Ennyi hülyeséget leírni, és ilyen hosszan. Közmondás következik: "az az ember aki száz mondatban mondja el, amit tízben is el lehet, az egyéb aljasságra is képes!" Kapsz még egy definiciót is ajándékba tőlem: "a baloldali elnevezés a balfasz szó szinonimája." Na most már legalább tudod, hogy hová tartozol.
Igazi trutymógyártás zajlik a Quaestor-károsultak megmentésének ügyében. Az nyilvánvaló, hogy a hatályos szabályok szerint nem lehetett kártalanítást nyújtani - hiszen a kötvénykibocsátás világosan és egyértelműen kívül esett a Befektetővédelmi Alap hatáskörén. Már az…..
Bernard 01 2015.04.11 23:36:16
@maxval bircaman szerkesztő: Egyszerűen felháborító ez a cinikus nyegle hozzá állás ami a cikkben megnyílvánul. A károsultakat kutyára nem érdekli, hogy honnan veszik elő a pénzt, a sok károgó faszfej
inkább annak örülne, hogy ezentúl mindíg ez lesz a gyakorlat. Az egyáltalán nem volt igazságos, hogy aki a bankban parkoltatta a pénzét, azt 100 ezer Euróig kártalanítják, aki meg befektetésre fordította, az csak 20 ezret kapjon. A károgó pöcsöknek írom, hogy a kettő között az a különbség, hogy a befektető pénze közvetlenűl a termelést élénkíti, a betétesé pedig a bankot hízlalaja. Aki nem hülye, el tudja dönteni, hogy az ország számára melyik a hasznosabb. Ennek a sok
fafejnek leginkább az fáj, hogy nekik nem volt egykét milliójuk a Quaestor-nál. Mint tudjuk, a kapitalizmusban a teljesítmény közvetlen mércéje, a megszerzett anyagi vagyon, tehát ezek a károgók a kisebb teljesítményre képesek vastagabb rétegéhez tartoznak. Sorry, de ennek nem mi vagyunk az okai.
A paksi atomerőmű tender nélküli bővítésének híre alig több mint egy éve sokkolta a téma szakértőit és a szélesebb közvéleményt. A teljes GDP 10 százalékát meghaladó, hozzávetőleg 3750 milliárd adóforintból épülő paksi bővítésről, minden idők legdrágább magyar…..
Szűk fél éve köszöntöttük hazánkat a veszélyzónában, és az akkor újdonsült külügyminiszter kapcsán ilyeneket találtam írni: Ha valamikor, most kéne egy profi külügy - de hát ugye, a janicsár jobban kell, mint a profi. Így aztán a profi apparátus és önvédelmi…..
Bernard 01 2015.02.24 20:40:13
@unionista: Olvasom itt a kommenteket, és eddig egyetlen egy ember volt, aki tisztán lát a diplomácia dzsungelében: unionista. Maximálisan egetértek vele.
De Orbánnal is. Szerintem eddig jól lavírozik az Unió és a keleti partnerek között. Az a lényeg, hogy egyik oldalra se kötelezze el magát 100%-ig, egyenlő távolságot kell tartani a magyarok érdekében mindenkitől. "egy országnak nem lehetnek barátai, csak érdekei!" (Churchill) És az érdekeket figyelembe véve kell alakítani a politikát. Ami a művészet egyik ága. A leírtakkal csak azok nem értenek egyet, akik "intelligenciája" csak a gyűlölkedésből fakad.